Şimdi Ara

Taze Mi Yoksa Dondurulmus Patates Kizartmasi Mi Daha Iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun patates kizartcam hangisi daha iyi olur, dondurulmus olan mi yoksa tazesi mi?

• Hiçbiri dondurulmuşlar gibi çıtır olmuyor. Alıyorsun dondurulmuşu atıyorsun tencereye 15 dakika sonra çıtır çıtır patates oluyor.

Alıyorsun pazardan patatesi soyuyorsun işkence , atıyorsun tencereye yağ çekmiş yumuşak patates oluyor. Evde soyup buzluğa attığın taze patateste aynı şekilde yağ çekip yumuşak oluyor.

Dondurulmuşların içine koyuyorlarsa bilmiyorum çıtır çıtır çok güzel oluyor.
  • Burger king,mc donalds patatesi seviyorsan donmus patates tabikide hocam.Fritöz mü diyorlar bide ondan varsa elinde 10 numara olur
  • Dondurulmuş daha pratik ve daha lezzetli. En azından benim deneyimim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Burger king,mc donalds patatesi seviyorsan donmus patates tabikide hocam.Fritöz mü diyorlar bide ondan varsa elinde 10 numara olur

+999 geceleri iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Hiçbiri dondurulmuşlar gibi çıtır olmuyor. Alıyorsun dondurulmuşu atıyorsun tencereye 15 dakika sonra çıtır çıtır patates oluyor.

Alıyorsun pazardan patatesi soyuyorsun işkence , atıyorsun tencereye yağ çekmiş yumuşak patates oluyor. Evde soyup buzluğa attığın taze patateste aynı şekilde yağ çekip yumuşak oluyor.

Dondurulmuşların içine koyuyorlarsa bilmiyorum çıtır çıtır çok güzel oluyor.

Dondurulmulmadan önce bi süre pişirilip öyle şoklanıyor. Onun için kıtır kıtır oluyor. Mc ve burger'in pişirme taktiği bu.

Böyle birşey yapıyorlardı ama kaç dk olduğunu unuttum :)
  • Bence en lezzetlisi pazar patatesi taze olacak çürükleri almayacaksın ince ince soyup sonra suyla temizleyip tuza basacaksın sonra yağa atacaksn her tarafı kızaracak şekilde kızartacaksın sonra üstüne ketçap mayonez on numara oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cikolatali mi muzlu mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taze patatesin çıtır olmasını istiyorsanız patatesi soyup dilimledikten sonra nemli bir şekilde una bulayın.Çok güzel oluyor
  • Kesinlikle taze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taze ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
  • kesinlikle taze
  • dondurulmuş ve yanında imkan varsa fritöz
  • burger söyle patatesini ye hamburgeri komşulara verirsin
  • aciktim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartışılmaz dondurulmuş patates
  • ne aradığına bağlı , tazesi dondurulmuş gibi çıtır olamaz , dondurulmuşuda tazesi kadar lezzetli olamaz
  • Herseyin tazesi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.