Şimdi Ara

Taze Monster Stone Drobu (KRONOS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savaşta Karuslar basmıştı, acilen lvl atlamam lazımdı boş boş durcağıma M.Stone'a gireyim dedim. Drop beklemiyordum şahsen, mutlu oldum.

Kronos'ta ederi nedir, alıcısı varsa forumdan birine satabilirim yabancıya gitmesin.

• tebrik ederim.ben de az önce kronosda monstera girdim ama boş çıktı.170m falan eder kronosta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs07 -- 7 Nisan 2010; 14:23:18 >
  • Hayırlı olsun. [disturbed.gif]
  • Bu stoneler en cok nereden düşüyor. El atmam lazım acilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Bu stoneler en cok nereden düşüyor. El atmam lazım acilen.

Bir ara eslant sg de cok dusuyor diyorlardı ama tam emin değilim.Hayırlı olsun bu arada.
  • Her Mob dan dusuyor ve mantikli dusunmek gerekirse en seri kestiginiz Mob dan daha cok dusurme sansiniz var diyebilirim. Simdi birilerinin Paramundan neden o kadar dusmuyor dedigini duyar gibiyim. Ama emin olun oradada dusuyordur fakat party 8 kisilik oldugu icin farketmiyorsunuzdur ve belki cok seri kesildigi icin esitlik olmasi acisindan paramunlardaki drop rate dusurulmustur diyebilirim.
    Not: 40 tane Hound keserken 3 tane dustu. Manticore gorevinde 2 tane dustu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Her Mob dan dusuyor ve mantikli dusunmek gerekirse en seri kestiginiz Mob dan daha cok dusurme sansiniz var diyebilirim. Simdi birilerinin Paramundan neden o kadar dusmuyor dedigini duyar gibiyim. Ama emin olun oradada dusuyordur fakat party 8 kisilik oldugu icin farketmiyorsunuzdur ve belki cok seri kesildigi icin esitlik olmasi acisindan paramunlardaki drop rate dusurulmustur diyebilirim.

3-4 günde sıfırdan 54 lvl e rogue kastım.3 tane monster stone düştü.Bu 3 m.stone de 40 lvlın altındayken düştü 40 tan sonra hiç düşüremedim.

Kesin şu canavardan düşer , ya da şu şekilde düşürebiliriz diyen var mı ? 54 e kadar kasıp toplam ancak 3 tane düşmesi garip değil mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sun Dropları??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam hani old takılardan anlamıyordun

Dün experiance point kasarken 2 adet monster stone drobu aldım. Hafta sonu platinum premium yüklediğimde ilk işim göreve girmek olacak. Hedefim; old skeleton belt ve old ring of life.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superfare

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Her Mob dan dusuyor ve mantikli dusunmek gerekirse en seri kestiginiz Mob dan daha cok dusurme sansiniz var diyebilirim. Simdi birilerinin Paramundan neden o kadar dusmuyor dedigini duyar gibiyim. Ama emin olun oradada dusuyordur fakat party 8 kisilik oldugu icin farketmiyorsunuzdur ve belki cok seri kesildigi icin esitlik olmasi acisindan paramunlardaki drop rate dusurulmustur diyebilirim.

3-4 günde sıfırdan 54 lvl e rogue kastım.3 tane monster stone düştü.Bu 3 m.stone de 40 lvlın altındayken düştü 40 tan sonra hiç düşüremedim.

Kesin şu canavardan düşer , ya da şu şekilde düşürebiliriz diyen var mı ? 54 e kadar kasıp toplam ancak 3 tane düşmesi garip değil mi ?

Uruk Blade'de kasarkende çok düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Hocam hani old takılardan anlamıyordun

Dün experiance point kasarken 2 adet monster stone drobu aldım. Hafta sonu platinum premium yüklediğimde ilk işim göreve girmek olacak. Hedefim; old skeleton belt ve old ring of life.

Yok be Kenan cidden anlamıyorum. Girip bi keseyim. Kosptan pk atılmıyor, stone görevine girip zaman geçiririm en azından

• Saolun arkadaşlar darısı sizin başınıza.

Koxpla Hell houndlarda sabahlarken düşürmüştüm çoğu monster stonumu.

Sattım bu arada 160mden.
  • Güzel drop
  • @Nickname...
    Para - brahman
    Eğer az lwın varsa hornet grell derudan çok düşürdüm
  •  Taze Monster Stone Drobu (KRONOS)

• quote:

Orijinalden alıntı: melantis_x

Maşallah
  • Beyler eğer hiç bi mob'u kesmessek sadece Sondaki mobu kessek yinede drop alabilirmiyiz?

• bu kazı yaparken düşmüştü bana.tabi ne olduğunu bilmiyordum.char da ezikti.bastım. gerisini zaten bilirsiniz.
  • 6 lı kutu oluyor mu ?
  • 50 60 arası genelde uruk blade 60-65 hell houndda 65+ eslant sg düşürdüm bn çok en ii illa bu lwllerde burda düşcek diye birşey demiyorum genelde bu slotlarda çıkıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

6 lı kutu oluyor mu ?

oluyor genelde jrde genelde düşüyor 6 lı kutu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.