Biliyorsunuz Doğuş grubu Daçkayı satın aldı ve bu sezon baya iddalı kadro kurdular bi dünya para harcadılar. Şimdi playoff maçları oynanıyor.Eşleşmeler şu şeekilde idi;
Favori takımlar; Daçka, Vestel ve Ankara.
Bilin bakalım bu hafta ne oldu? Vestel ve Ankara resmen bilerek elendiler. Vestelde ligin en iyi oyuncularından Alex Gordon maç öncesi kadro dışı bırakıldı ve açıklaması;
quote:
TürkiyeBasketbol İkinci Ligi'nde oynanan Vestel-Aydem Pamukkale Üniversitesi maçı öncesi takımı Vestel tarafından kadro dışı bırakılan Alex Gordon gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Trendbasket sitesine konuşan Alex Gordon şunları söyledi; “Sezon başından beri elimizden gelen her şeyi yaptık fakat bugün duyduklarımız bizi şoke etti. Başkan bize kadro dışı bırakıldığımızı söyledi, neden diye sorduğumuzda ise kazanmanızı istemiyoruz dedi. Böyle bir olay benim başıma ilk defa geliyor, çok üzgünüm. Artık her şey bitti, bütün emeklerimiz çalındı.”
Ankara ve Vestel resmen Daçkanın karşısına çıkmamak için bilerek elendiler.
İnşallah Daçka çıkamaz 1. lige. Böyle basketbol olmaz olsun.
neden bilerek elensinler ki.ankara ligi 2. vestelse 3. bitirdi. zaten finale kalan 2 takım direk bbl çıkıyor. manisada okuduğum için 1-2 dedikodu dönüyor onu söyliyim. vestel yönetimi bbl cıkınca bütçe artıcağını bildikleri için bilerek çıkmak istemediler o yüzden oyuncuları kadro dışı bıraktılar diyorlar ki geçen yılda playoff başlamadan önce 2 yabancı oyuncusuyla yollarını ayırmıştı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Baktılar Türkiye'de şikenin bir cezası yok. Önüne gelen şikeyi yapıyor.
Renk ve zihniyet ile alakalı birşey Doğus gurubunun sahibi kim olduğu açık.
quote:
Orijinalden alıntı: Harry Kewell
Renk ve zihniyet ile alakalı birşey Doğus gurubunun sahibi kim olduğu açık.
+1905 içine ettiler sporun ülkede,yine ceza durumuna gelirse bu sefer yk değil garanti sponsor olur
Bir oyuncunun böyle bir açıklama yapması saçma olmuş. Ben inandırıcı bulmuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic
neden bilerek elensinler ki.ankara ligi 2. vestelse 3. bitirdi. zaten finale kalan 2 takım direk bbl çıkıyor. manisada okuduğum için 1-2 dedikodu dönüyor onu söyliyim. vestel yönetimi bbl cıkınca bütçe artıcağını bildikleri için bilerek çıkmak istemediler o yüzden oyuncuları kadro dışı bıraktılar diyorlar ki geçen yılda playoff başlamadan önce 2 yabancı oyuncusuyla yollarını ayırmıştı
Konudaki en mantıklı mesaj,basketbolla ilgisi olmayan adamlar(lafın gelişi) gelmiş şike diyorlar finale çıkan 2 takım direk lige yükseliyor zaten neden böyle birşey yapsınlar ki?
Daçkanın finale çıkması yetiyor TBL çıkması için Daçka ile alakalı şike nereden çıktı? Ayrıca inş Giresun eler Daçkayı Giresunda yener illa da deplasman sıkıntı
Finale çıkan 2 takımın yükselmesi olayını atlamışım daha doğrusu bilmiyordum.
Yine de Vestelin yenilmek için oyuncu kadro dışı bırakması neyin kafası onu anlamadım.
Ve ilk maç Daçka yenildi Giresunda işleri çok zor inş Giresun çıkar lige
demek ki göbekten sallamak ile olmuyormuş ankara ve vestel , daçka lehine bilerek yenildi demişsin ama finale kadar bu iki takımla eşleşemez, finale kalan 2 takımda üst lige çıktığına göre iddaa , iftiradan öte değil.. doğuş grubunu hiç sevmem ama doğruya doğru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme