Şimdi Ara

Tbc mi wotlk mi iyiydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • WoW oynayanların en çok eleştirdiği şeylerden birisidir bu RDF.

Gidin o zaman yürüye yürüye girişe dersin gitmez tabii adam neden vaktini harcasın ki?

Bu gelişmelerin hepsi oyunculara yardımcı olmak için yapılıyor.

Sen şimdi vanilla veya TBC oynasan "Quest Helper" kullanmayacak mısın? Veya olduğun yerden BG'ye girip sayıca dengeli bir PvP olsun istemez misin?

Halen daha bir ton addon var kullanılan, insanlar her zaman daha oyuncu dostu bir sistem isterler.Bu bir oyun sonuçta, çıkarın olmadan zevk almak için oynadığın bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 11 Kasım 2017; 16:5:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

WoW oynayanların en çok eleştirdiği şeylerden birisidir bu RDF.

Gidin o zaman yürüye yürüye girişe dersin gitmez tabii adam neden vaktini harcasın ki?

Bu gelişmelerin hepsi oyunculara yardımcı olmak için yapılıyor.

Sen şimdi vanilla veya TBC oynasan "Quest Helper" kullanmayacak mısın? Veya olduğun yerden BG'ye girip sayıca dengeli bir PvP olsun istemez misin?

Halen daha bir ton addon var kullanılan, insanlar her zaman daha oyuncu dostu bir sistem isterler.Bu bir oyun sonuçta, çıkarın olmadan zevk almak için oynadığın bir şey.

arkadaşım oraya yürümenin, vakit harcamaktan ziyade oyuna bi ton şey kazandırdığını düşünenenler-bilenler olmasa zaten bugün vanilla serverları tekrardan hayata geçirmezdi blizzard.

• WoW eskiden Crowd Control ve Kağıt-Taş-Makas sistemleri üzerine kurulu daha yavaş bir oyundu

tabi ki başka sistemler de vardı da ben çok genel olarak diyorum sonraları bu sistemin yavaşlığını hızlandırmak adına bunu bozup ne olduğunu hala anlamadığım bir sisteme geçtiler

Hack in Slash mı ne türü var hiç oynamadığım için Diablo tarzı deniyor bu sisteme benziyor şu anda

özellikle WOTLK 'da ve sonrasında tamamen bu sisteme geçildi PvP ve Dungeon sistemi genel olarak benim gördüğüm bu

bana göre PvP sistemi her şeyi bozan bir kurgu da ilerledi bir türlü WoW'a adapte olamadı olmadı çünkü bu WoW PVP oyunu değil mekaniğinde bu yok.

Mekaniği Dungeon için yapılan Crowd Control ve Kağıt-Taş-Makas sistemi

PVP işin içine girince olmadı o kadar ki Warcraft filmi izliyorum eski WoW da ki sınıflar geldi aklıma yani normalde bir şeyi yaparken bir uyum olmalı

PVP bu oyunda olmadı olmaması lazım zaten keza Mage dediğin ard arda 2 tane Pyro atıp direk almalı

1000 tane Pasif 1000 tane Trinket bilmemne bu ne ya saçma sapan işler Film'de bunları gördünüz mü?Tamam geliştirilsin bazı şeyler fakat saçma sapan

Toxic oyuncuların ergen Arena kasacam ben diyen adamlara yer olmamalı bu oyunda Adam Warrior oynuyor ben DPS yapacam yaaa diye nidalar ile çıkageliyor yok arkadaş yok

Her şey bir birine karışmamalı her sınıf her şeyi yapmasın bu ne ya?RPG 'nin özü nedir abi?Dungeon 'ın özü nedir?WOW bu 'dur işte.Arena PVP saçmalıkları değil.

İnşallah şu oyun özüne dönsün diyorum oynamayan oynamasın arkadaş bakıyosun bu topluluk bir noktadan sonra bu ne ya baydı wow bitmiş tarzı zaten konuşuyor zaten toxiğini döküyor kötü reklam ediyor

oynamasın abi bunlar uzasın gitsin guild wars 2 oynasın işte biz de rahat edelim onlarda herkes oynayacak diye bişi mi var yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 13 Kasım 2017; 22:49:6 >

• scarlet dungları geliyor aklıma. Millet 50 tane pack çekip bi halt olmamış gibi yoluna devam ediyor. Önceden bi sap bi sheep olmadan 4lü packi kesmek yemezdi pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 13 Kasım 2017; 23:38:3 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.