Şimdi Ara

Tbc mi wotlk mi iyiydi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi legacy serverlar da acilacakmis ya sormak istedim. Ben tbc pek oynayamadim wotlk hep oynadim ama bence tbc daha iyiydi. Warlock 70 seti neydi oyle yav? Mavi yuzlu olan head superdi. Warlock un esegi guzeldi. Oyun da zordu biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BC çok daha iyiydi.
  • sana officaldaki sıralamayı yapayım ona göre karar ver işte.

1-TBC
    2-WOTLK
    3-LEGION
    4-WOD
    5-MOP
    6-CATA
  • İki tane wow var;
    wow1 : vanilla
    wow2 : tbc
    diğer bütün expansionlar tbc'nin devamıdır.
  • tbc çok daha görkemli geliyor bana fakat woltk da çok tadında bir expansion. oyunun genel anlamda ( oynanabilirlik, tarz ) devamı nitleğinde olan son iki expansion'u. daha sonra gelen expansionlar ile oyun tarzı da, kitlesi de, kalitesi de değişti.
  • WoTLK daha iyiydi.

Ama oynanış, görsellik olarak zayıf paketlerdi hepsi.

TBC hele şimdi oynasa çoğu kişi 20 level bile kasamadan bırakır gider.(ben dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 9 Kasım 2017; 11:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

WoTLK daha iyiydi.

TBC hele şimdi oynasa çoğu kişi 20 level bile kasamadan bırakır gider.(ben dahil)

oynanış olarak zayıf mıydı ? heh ? oynanış derken farklı bi şey mi ima ediyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 9 Kasım 2017; 11:34:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

quote:

WoTLK daha iyiydi.

oynanış olarak zayıf mıydı ? heh ? oynanış derken farklı bi şey mi ima ediyorsun ?

Komple diyorum hocam.Görevler, bosslar, balance olarak pek iyi değildi bence bu paketler.

Doğal olarak böyleydi tabii, şu an oyunun en gelişmiş halini oynuyoruz sonuçta.Farklı oyun gibiler bu paketler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

quote:

WoTLK daha iyiydi.

Komple diyorum hocam.Görevler, bosslar, balance olarak pek iyi değildi bence bu paketler.

Doğal olarak böyleydi tabii, şu an oyunun en gelişmiş halini oynuyoruz sonuçta.Farklı oyun gibiler bu paketler.

hocam kusura bakma da ben buna sadece gülebilirim. bu bahsettiğin olaylar çok subjektif yaklaşılacak olaylar da değil. black temple,ulduar,karazhan,naxxramas vs gibi kaç tane raid var ki bu oyunda ? onun dışında özellikle de burning crusade'de görevler ve mapler,müzikler o kadar iyi tasarlanmıştı ki böyle sindire,sindire yapıyorduk görevleri. arena'nın altın çağlarından birini yaşadığı bir dönemdi. özetle oyunun temelleri zaten bu paketler üzerinden atıldı, şu an gördüğün ve en gelişmiş hali diye bahsettiğin şey sadece eskinin %120 basitleştirilmiş ve ticari amaçlar göz edilerek tasarlanmış versiyonu. burning crusade veya lich king zamanında oynamak bi marifet değil farkındayım fakat bu yorumu yaptığına göre bu dönemlerde oyunu pek oynamadın sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 9 Kasım 2017; 13:40:23 >

• Warmane'de oynarım ben halen, TBC'de denemiştim ama çok zor ve pek aktif bir world yok oyunda.Repler, keyler, questler inanılmaz sıkıcı ve zor.

RDF yok bir kere, BG'lere girip bitirmek çok uzun sürüyor.Her şey eksik ve dengesiz oyunda.

WoTLK biraz daha oynanabilir ama PvP olarak sönük.PvE gear OP, human passive OP, casterlar mobile değil.

Lore olarak çok iyi zaten ama öyle para verip oynanılacak bir yanı yok bence.İnanılmaz zor oyun çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

sana officaldaki sıralamayı yapayım ona göre karar ver işte.

1-TBC
    2-WOTLK
    3-LEGION
    4-WOD
    5-MOP
    6-CATA

1-WOTLK
    2-TBC
    3-MOP
    4-LEGION
    5-WOD
    6-CATA

Bana göresi bu.
  • Lady Sylvanas Windrunner kullanıcısına yanıt
    Neye göre gelişmiş ? Tek düze oyun mekaniği var, neyin gelişmesiymiş bu ? Anlatında bilelim.
  • anladıgım kadarı ile geçmiş expansion ları korsan serverlarda denemişsin. yani o dönemleri oynamamışsın doğrumu anladım ? yani 10 sene önceki expansion ın oyun dinamikleri ile günümüzdeki expansionların oyun dinamiklerini karşılaştırıp oynanabilir değil diyorsun !

vanilladan TBC ye . TBC den wotlk a geçen insanlar o dönem ağızları açık oynadılar. bu expansionları eleştirebilmeniz için döneminde oynamış olmanız lazım. çünkü 2018 wow dinamikleri ile 2008 wow dinamikleri çok farklı.
  • quote:

Warmane'de oynarım ben halen, TBC'de denemiştim ama çok zor ve pek aktif bir world yok oyunda.Repler, keyler, questler inanılmaz sıkıcı ve zor.

RDF yok bir kere, BG'lere girip bitirmek çok uzun sürüyor.Her şey eksik ve dengesiz oyunda.

WoTLK biraz daha oynanabilir ama PvP olarak sönük.PvE gear OP, human passive OP, casterlar mobile değil.

Lore olarak çok iyi zaten ama öyle para verip oynanılacak bir yanı yok bence.İnanılmaz zor oyun çünkü.

üstad rdf dediğin şey topluluğu öldüren ve oyunu bugünkü haline getiren şeylerin başında geliyor bilmem farkında mısın ? bg'le girip bitirmek uzun mu sürüyor ? ilk kez senden duyuyuyorum müthiş bir pvp vardı bence. vurduğunu da, vurulduğunu da anlıyordun. woltk'da pvp mi sönük ? şimdi mi pvp ideal durumunda ? onu mu iddia ediyosun ? human racial'ı iyi olsa da pvp yapıp bi ton farklı race seçen adam vardı gayet de oynanıyodu yani. şimdi mi balance var pvp'de ? insanlar bildiğin dönemlik class değiştiriyo her patch'de farklı biri op oluyo çünkü. yanlış anlamanı istemem, yani öyle nostalji yaptığımdan falan değil ama oyunun en iyi iki dönemi olduğundan söylüyorum bunu 2 katı para verilip oynaanacak bir dönem bence. özet olarak ben o dönem official serverlarda oynadığını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 10 Kasım 2017; 9:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

anladıgım kadarı ile geçmiş expansion ları korsan serverlarda denemişsin. yani o dönemleri oynamamışsın doğrumu anladım ? yani 10 sene önceki expansion ın oyun dinamikleri ile günümüzdeki expansionların oyun dinamiklerini karşılaştırıp oynanabilir değil diyorsun !

vanilladan TBC ye . TBC den wotlk a geçen insanlar o dönem ağızları açık oynadılar. bu expansionları eleştirebilmeniz için döneminde oynamış olmanız lazım. çünkü 2018 wow dinamikleri ile 2008 wow dinamikleri çok farklı.

Hocam işte insanlar o dönem yenilikler geldiği için zaten sevdiler.

Yeni classlar, raceler, mapler, mekanikler sürekli değişti.Yenilik getiremeyen bir oyun bitmeye mahkumdur zaten şu piyasada.

TBC oynuyorum 70 level karaktere girip BG yaparım Warmane'de zevklidir ama inan DK bile arıyor gözlerim.

Fakat o dönem olsa dediğin gibi bağımlılık yapardı çünkü en yeni şeyler bu paketteydi o vakit.

• bence tbc vanilladan bile iyidir.bir pakette gelen yeniliklerin istisnasız hepsi tutar mı? tuttu.raidlerin ve bossların da warcraft 3 loreunun önemli karakterleri olmaları bir diğer avantajdı tbc açısından.benim için sıralama ise;

1- tbc

2- wotlk

3- mop

4- legion

5- wod

6- cata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Vanilla

2- TBC

3- Legion (Antorus sonrası 1 kademe daha yükselecek benim için)

4- Wotlk

5- MoP

6- cata

7- WoD
  • Tbc gelmiş geçmiş en iyi pakettir bence. Hatta Vanilla'dan bile iyidir.

Wotlk ile WoW gerileme dönemine girdi ve sonraki gelen paketler sürekli kötüye gitti. Gear Score add onu ve achievement olayı sayesinde WoW'un dayanışma ruhu öldü, oyuncular havalara girmeye ana şehirlerde spam yapmaya başladılar. Tbc'de üstünde yeşil item bile olsa raide girerdin kimse bakmazdı. Üstüne düşen görevi yap önemli olan buydu.

O dönemde lock oynuyordum mesela Grull ilk bossta tank healerdan fazla görevim vardı. Yok bossun birine banish at, diğerine enslave demon at 3. bossu tanklat. Bunların sürelerini takip et bitince tazele bir yandan dps yap. Healerlara ss at millete hs ver buff ver. Acemi tank aggro tutamaz ventten dps kes diye bağırır.

Şu an trainerın verdiği kimsenin binmediği ateşli atı alabilmek iç in 1 hafta görev yapardık.

Bunlara kafa yorduğumuz kadar başka şeye kafa yorsak prof olurduk.

Tbc resmen sanat eseriydi her şeyiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-TBC
    2-Vanilla
    3-Wotlk
    4-MOP
    5-Cata ( PVE de en çok zorlandığım expansion, Firelands )
    6-Legion
    7-Wod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 11 Kasım 2017; 9:12:21 >
  • vanillayı koymanıza gerek yok. vanilla zaten base abi niye koyuyorsunuz? gerikalanı vanillanın üstüne gelen yamalar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.