az önce kejman la karşılaştık maç gitti geldi bi ara j.crawfordla seriye bagladı fisher dede önlem olmadı çıkardım s.brown ı aldım atletik yetenigyle durdurdum sonlara dogru açtım farkı 79-66 bitti
Dostum sen ligin en iddali oyuncususun bence yani o kadar iyi oyniyon keske almasaydin lakers napcaz biz simdi
PSN = sekerci9090
Takım= Phoenix Suns
Saatlerde bir sıkıntı olmadığı taktirde bende oynarım arkadaşlar. Malum iş çıkışı eve geliş derken saat 6-7 arasından itibaren makinanın başına anca geçiyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: sekerchelsea
PSN = sekerci9090
Takım= Phoenix Suns
Saatlerde bir sıkıntı olmadığı taktirde bende oynarım arkadaşlar. Malum iş çıkışı eve geliş derken saat 6-7 arasından itibaren makinanın başına anca geçiyorum :)
Süper, hemen 1. mesaja kaydını alıyorum dostum. Diğer katılımcıların PSN lerini ekleyip yaz ligi hazırlık maçları yapabilirsin. Ettik 13.
quote:
Orijinalden alıntı: xtaha7x
quote:
Orijinalden alıntı: j-willburak47
az önce kejman la karşılaştık maç gitti geldi bi ara j.crawfordla seriye bagladı fisher dede önlem olmadı çıkardım s.brown ı aldım atletik yetenigyle durdurdum sonlara dogru açtım farkı 79-66 bitti
Dostum sen ligin en iddali oyuncususun bence yani o kadar iyi oyniyon keske almasaydin lakers napcaz biz simdi
en iddaalı demiyelim biri beni her an benzetebilir zorlanıyorum çnkü :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: j-willburak47
güzel maçtı arkadaş cidden iyi oyuncu,bakalım sezon icinde eksiklerimizi giderip daha da iyi olucaz,önümüzdeki maclara bakıyoruz simdilik:)
bu arada arkadaşlarla maçlarımızı sezon içinde geçerli olan ayarlara göre oynuyoruz
psn giremiyorum bi maç yapamadım net var psn yok
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
psn giremiyorum bi maç yapamadım net var psn yok
Dostum modemini bi kapatıp aç, ve network settingsini bir daha düzenle, kendine gelebilir.
Summer League Hazırlık maçları tam gaz devam etmekte, oyuncularımız oldukça kaliteli ve güzel bir ligin habercisi.
Haydi son kalan yerlerde dolsun şu ligimiz başlasın.
@j-willburak47 Harika bir maçtı. Rib Rib Rib tek sorun bu :)
xErCuMenTx psn
hornets takımım
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Frozen Arrow al artık şu forumdan bir üyelik
üyeliği var ama girmiyor puşt
quote:
Orijinalden alıntı: .CeM.
Ribaund mu? Senle oynadigimiz orlando macinda butun ribaundlari garnett almisti Birde Dwight Howard varken Grzzz...
@xErCuMeNtx o takimi ataman5 arkadasimiz almis.
quote:
Orijinalden alıntı: xtaha7x
quote:
Orijinalden alıntı: .CeM.
Ribaund mu? Senle oynadigimiz orlando macinda butun ribaundlari garnett almisti Birde Dwight Howard varken Grzzz...
@xErCuMeNtx o takimi ataman5 arkadasimiz almis.
Karşıda Gasol ve Odom olunca o iş öyle olmuyor işte
quote:
Orijinalden alıntı: mj 23
xErCuMenTx psn
hornets takımım
Hornets alındı, başka bi takım sölediğin anda listeye ekliycem.
yaz dostum
chicago bulls psn FaRNoST
quote:
Orijinalden alıntı: `Gonzalez´
yaz dostum
Derhal ekliyorum. Hoşgeldin aramıza.
Bir kez daha tekrirloyorum, kurallara lütfen dikkat edelim, güzelce okuyup uygulayalımki, sonradan bi sorun çıkmasın arkadaşlar, teşekkürler.
@j-will ve Cem
Eğer maçınızın sonucunu yazarsanız Summer League bölümüne koyıyım isterim. Baya iyi maç olmuşa benziyor.
valla hazırlık maçı oynamak isterim ama john wall şuan sakat malesef, en önemli skor opsiyonumdur kendisi
quote:
Orijinalden alıntı: ataman5
quote:
Orijinalden alıntı: `Gonzalez´
yaz dostum
Derhal ekliyorum. Hoşgeldin aramıza.
Bir kez daha tekrirloyorum, kurallara lütfen dikkat edelim, güzelce okuyup uygulayalımki, sonradan bi sorun çıkmasın arkadaşlar, teşekkürler.
@j-will ve Cem
Eğer maçınızın sonucunu yazarsanız Summer League bölümüne koyıyım isterim. Baya iyi maç olmuşa benziyor.
Skor 76-70 Maç sonu 65-62 celtics üstün iken steve blake in buzzer ı maçı uzatmaya götürdü.uzatmada lakers daha sağlam ve diri kaldı j-will in sağlam performansı benim basit top kayıplarım maçı lakers a götürdü. Son zamanlarda yaptığım en mükemmel maç replay şeklinde izlense oturur izlerim o derece.
@Frozen-Arrow123 Çalışırsan olacak. Maçımız 69-85 bitti.Westbrook zaman zaman canımı sıksada pek sıkmadım kendimi. Westbrook 24 Garnett 20 Durant 16 Nate 15 Allen 14 Rondo 13
Geç kaldık herkes iyi takımları almış biz de ne yapalım acıların takımı New York Knicks'i alalım. PSN: CozbutaTR