Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ya controllerimin şarjı bitti ve şaka gibi evde kablosunu bulamıyorum ve sanırsam teyzeme gitmiştim orda kaldı abimle oynarken en son macımı Rockets le yaptım ondan beridir maç yapamıyorum sarjım yok alabılecegım bırısıde yok en kısa zamanda bulup tekrar gerı gelecegım haberınız olsun
  • Beyler hepinize saygılar sevgiler,

Lig size emanet 2k12 ide umarım bomba gibi olur ve bu güzel ligimiz aynı tadında devam eder hız kesmeden ben önümüzdeki sene başında aranıza katılabilicem inşallah..

Ankarada olanlarınızı beklerim ziyaretime..

Hoşçakalın kendinize iyi bakın..

Bu arada gider ayak ps3üm yine bozuldu ama bu sefer swap değil yepyeni bir alet talep ettim son 4 ayda 3 kere bozulunca Sony hak verdi göndericek ama ben seneye görürüm artık..:)

Barış gücü kaçar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Beyler hepinize saygılar sevgiler,

Lig size emanet 2k12 ide umarım bomba gibi olur ve bu güzel ligimiz aynı tadında devam eder hız kesmeden ben önümüzdeki sene başında aranıza katılabilicem inşallah..

Ankarada olanlarınızı beklerim ziyaretime..

Hoşçakalın kendinize iyi bakın..

Bu arada gider ayak ps3üm yine bozuldu ama bu sefer swap değil yepyeni bir alet talep ettim son 4 ayda 3 kere bozulunca Sony hak verdi göndericek ama ben seneye görürüm artık..:)

Barış gücü kaçar..

Uğramaya çalışcam.Sağ salim bitecek inş.
  • cem 22 si gibi ankarada olucam. bereaber gidelim oguzu ziyarete..
  • Şehir dışına çıkmazsam gideriz abi belli olur 3-5 güne.
  • tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

Beyler bu ayın sonunda sadece TBL oyuncularının dahil olacağı bir Gran Turismo Turnuvası düzenlemeyi planlıyorum. Nasıl bir turnuva olacağı net değil ama 2 şer kişilik 4 takım olacak TBL ye yakışır şekilde kurallar çerçevisnde saygılı ve zevkli yarışların olacağı bir turnuva planlıyorum. Burda bulunmamızın asıl amacı olan TBL yi aksatmayacak şekilde puan usulune gore haftada 1 yarış olarak düşünüyorum şu an. Katılmayı düşünenler bana herhangi bir ortamdan(psn,msn,forum,mail vs.) bildirsinler lütfen.

Emrivaki olarak listeye yazdığım katılımcılar:

1-vantila

2-Tronpz

3-emperorism

4-LostControl1479

5-Mert-_-92

6-istanblue58

7-

8-

Bu liste kesin değildir. Tamamen katılıcağını düşündüğüm kişileri yazdım eklemeler ve çıkarmalar olacaktır. Yer kalmamasını da dert etmeyin sayıya göre bi ayar yapar kimseyi mağdur etmeyiz.

bana sordun mu afşin ,şaka bi yana süper olur ama senin takim sonuncu olur haberin ola her yarış düşüon çünkü Allah'ın emri

Ayrıca fikir sorarsan marka takımları kuralım,mesela ferrari,lambo,bmw vs.. yada gt500 yapariz ve 8 yerine 12 kişi toplayabilsek dahada güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

quote:

Beyler bu ayın sonunda sadece TBL oyuncularının dahil olacağı bir Gran Turismo Turnuvası düzenlemeyi planlıyorum. Nasıl bir turnuva olacağı net değil ama 2 şer kişilik 4 takım olacak TBL ye yakışır şekilde kurallar çerçevisnde saygılı ve zevkli yarışların olacağı bir turnuva planlıyorum. Burda bulunmamızın asıl amacı olan TBL yi aksatmayacak şekilde puan usulune gore haftada 1 yarış olarak düşünüyorum şu an. Katılmayı düşünenler bana herhangi bir ortamdan(psn,msn,forum,mail vs.) bildirsinler lütfen.

1-vantila

2-Tronpz

3-emperorism

4-LostControl1479

5-Mert-_-92

6-istanblue58

7-

8-

Bu liste kesin değildir. Tamamen katılıcağını düşündüğüm kişileri yazdım eklemeler ve çıkarmalar olacaktır. Yer kalmamasını da dert etmeyin sayıya göre bi ayar yapar kimseyi mağdur etmeyiz.

bana sordun mu afşin ,şaka bi yana süper olur ama senin takim sonuncu olur haberin ola her yarış düşüon çünkü Allah'ın emri

Ayrıca fikir sorarsan marka takımları kuralım,mesela ferrari,lambo,bmw vs.. yada gt500 yapariz ve 8 yerine 12 kişi toplayabilsek dahada güzel olur.

Düşme olayı ne yazık ki GT de büyük sıkıntı maçda değil ki resetleyelim en az 8-10 kişinin olduğu bir yarış sonuçta. Kişi sayısına gelince şu an 8 kişinin ideal olduğunu düşünüyorum hem düşmelerden dolayı hem de hiç birimiz (sen hariç!!!) çok ciddi GT oyunucusu olmadığımızdan kazaların az olması ve kuralların az kişiyle daha kolay uygulanabilir olmasından. Ama tabi daha önce de belirttiğim gibi başvuru olursa kimseyi mağdur etmeyiz gerekirse arttırırız kişi sayısını.
    Ayrıca fikir sorarsan demişsin zaten kuralların ve yarışın nasıl olacağının net olmadığını belirtmemin sebebi seninle fikir alışverişi yapmayı beklemem, en yakın zamanda msn de görüşelim yada gelince mic ile daha kolay olur.Hem kuralları hem de yarış şartlarını belirlemiş oluruz.

Marka konusu ise senin dediğin şekilde de olabilir , benim de şu an aklımda bir kaç fikir var hatta ayarlamalar yaptım bir kaçı için, konuşup değerlendiririz.(Tahmin edeceğin gibi ben daha yavaş araçlar taraftarıyım,sonuçta basketçilerden kurulu bi ekip olacak:)) Tabi şu an için sadece fikir bunlar görüşüp en yakın zamanda netleştirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 13 Ağustos 2011; 5:10:52 >

• bende iyi alistim gt ye.. bakalim nasil olcak. bu arada gercekten ps3 bagimlilik yapiyormus. tatile cikali 4 gun oldu elim kasinmaya basladi. hatundan tirsmasam guzel ps3 kafe buldum ama iste... bu sefer kesin atar makinayi eve donunce:)
  • arkadaşlar selamlar herkese..durumumla ilgili soru işaretleri var bir basın toplantısıyla açıklama yapmak istedim. :)

1.öncelikle bu haftasonu şehir dışındayım yarın akşam dönücem onun için bu son 2 3 gün maç yapamadım.

2.az maç oynadığımın farkındayım.bunun sebebi keyfilik değil zorunluluk.şu an staj yapmaktayım sabah 9 akşam 6 arası..8 buçukta da iftar yapıldığını göz önüne alırsak hafta içi müsait olduğum saatler akşam 6-8 arası ve 9 dan sonrası..dikkat edenler hemen her gün bu saatlerde online olduğumu görebilir.her chat room'u açtığımda maç için müsait olan rakipler aradığımı da.her fırsat bulduğumda maç yapmaya çalışıyorum.

3.maçları bitiremeyeceğim şeklinde bi öngörü var bunun da en büyük sebebi 9 maçta galibiyetim olmaması sanırım ama merak etmeyin ne olursa olsun maçlarımı oynamaya devam ediyorum,edeceğim.sezonun normal seyrine yetişeceğimi sanıyorum.

4.evet henüz galibiyetim yok ama ligden çok keyif aldığımı bilmenizi isterim.son maç yaptığım arkadaşlar durumumu daha iyi bilirler toparlamaya başladım.iyi oynadığımı düşünüyorum ama 'winner' bi takım oluşturamadım henüz.yakında maç kazanmaya başlayacağımı düşünüyorum.umarım. :) farklı bi macera aramak için toronto'yu seçmiştim öyle de oluyo gerçekten keyif alıyorum yenilmeme rağmen..:)

5.tabi ki olur da lig hızlı biter ve yetiştirememe durumum olursa lig yöneticilerinin gereğini yapması doğaldır.sorun çıkmayacağını bilmenizi isterim.onların bi mesajlarına bakar sonraki sezonki durumum..

umarım kendimi ifade edebilmişimdir.:) son olarak, aklında soru olanlar bana burdan veya psn hesabımdan istedikleri zaman çekinmeden sorabilirler.

herkese iyi eğlenceler , yarın akşamdan itibaren maçlarda görüşmek üzere .:)

• torontoyla keyf aldigin belli. tebrik ederim bu secimin icin. sonucta bu oyunda superstarin olmadigi zaman daha keyifli basketbol oynuyorsun. sahsi fikrm gelecek sezonda ayni takimla oyna..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

torontoyla keyf aldigin belli. tebrik ederim bu secimin icin. sonucta bu oyunda superstarin olmadigi zaman daha keyifli basketbol oynuyorsun. sahsi fikrm gelecek sezonda ayni takimla oyna..:)

Kesinlikle öyle überstarlarla hiç sarmıyor oyun , geçen sezonlarda çok keyif alıyodum çünkü yeniliyordum:) Miami benim adıma kesinlikle yanlış tercih:)
  • bkz: Omri casspi. :)

Adam 66overall ile lebron savunmasına 29 sayı 2 reb 2 as 2 blok yaptı :) haha
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0gekngo

bkz: Omri casspi. :)

Süper istatistik.:D
    Afşin kas abi lebron kas wade kas..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

quote:

Orijinalden alıntı: S0gekngo

bkz: Omri casspi. :)

Süper istatistik.:D
    Afşin kas abi lebron kas wade kas..:D

Afşin Yao kasıyor:)
  • quote:

1-vantila

2-Tronpz

3-emperorism

4-LostControl1479

5-Mert-_-92

6-istanblue58

7-heavyblitzer2

8-

Liste güncellenmiştir bir kaç gün içinde yeni başvuru olmazsa 2 şer kişiden 4 takım olarak turnuvayı planlamaya başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 16 Ağustos 2011; 14:51:35 >

• OOOOOOO abi ankaraya düşmüşsün dur ben bi ara geliyim ya ziyaretine yalnız bırakmayalım ankaralara gelmişsin o kadar :D cem bu arada uğrarsan haber ver beraber gideriz ne zaman olursa ben gelirim fark etmez hayırlı tezkereler olsun
  • TBL NBA 2K Türkiye Sim Ligi Facebook'ta

Sevgili arkadaşlar FACEBOOK sayfamız hayata girmiştir. Tüm Arkadaşların Facebook kullanan ve kullanmayanlarında Facebook ID edinip katılmalarını rica
    ediyorum. Ligimizin her geçen sezon artan kalitesinin ve çekişmenin üst seviyelere ulaşması ne kadar iyi bi iş çıkardıgımız göstergesidir. Öncededende belirttigimiz gibi 2K SPORTS un diger serilerindede birliktelimiz devam edicek bu yüzden Ligimize renk katması için Facebook sayfamızı Atakan(Dekan53) arkadaşımızın katkılarıyla kurmuş bulunuyoruz taraflı tarafsız tüm kullanıcıların eski TBL Koçlarınında katılımlarını bekleriz .

http://www.facebook.com/pages/TBL-NBA-2K-T%C3%BCrkiye-Ligi/136637743092684

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClutCh-00 -- 15 Ağustos 2011; 7:49:02 >

• zavvi hut yada shopto sormak istediğim durum ;

pre-order yoluyla 2k12 siparişi versemmi? 37 pound
    oyun çıkınca oradaki fiyat düşermi? çıkarmı?
    2k11 online desteği ne zaman biter?
  • o şekil almana gerek yok illaki siteden alcam diyorsan giddigidiyordan alabilirsin 80 ila 100 lira arası fiyatı olur. 2k11 in online da devam eder
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.