Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrkD22

ben bu sezona devam edemeyeceğim çok üzülerek,çünkü yazlığa gidiyorum bayramdan sonra döneceğim malum lig bitmiş olur istersen al benm takımı cem bıraktığım yerden devam et

PS3 ü götürecektim yazlığa ama makina orda kalır muhtemelen,kapalı tv sehpasında duracak,geçen sene ısınmadan dolayı kırmızı ışık verip 2 saat sonra hayata dönmüştü,o yüzden riske etmek istemiyorum çünkü başından kalkmam götürürsem,makinayı bırakıp gelirim,ama şuan düşündümki eğer ben ligden çıkarsam lig silinir cem teklifimi geri alıyorum

Arkadaşlar ligi burdan ve 2ksayfasından takip edip sizlere 2k sayfasından yardımcı olmaya çalışırım.31 agustosta döneceğim eğer zaman yeterse maçlarımı tamamlayıp lige devamda edebilriim ligin durumuna bağlı yani. herkese iyi eğlenceler.

Evet Play off yarışındakileri sevindiren bir haber üst sıralardan bir takım gitti. Şaka bi yana yazık oldu çok da sevmiştin takımını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 7 Ağustos 2011; 15:23:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra_B.

BrkD ayrılıyomuş ligden onun yerine devam edilebiliyo mu başka biri ve eğer edilebiliyosa ben devam edebilir miyim ??

edemez eğer ben ligden çıkarsam lig silinir ligin kurucusu olduğum için
  • Lanet olsun!!!
  • Bana acil bi lig lazım !
  • Sakin ol ekle beni psn oynarız.
    trgarnett
  • işte JORDAN http://community.2ksports.com/community/media/viewer.cfm?mediaid=6575255
  • EVET Büyük maça herkez hazır MAIME - LAKERS macı dört gözle bekleniyor ama maça hazır olmıyan tek kişi var maıme koçu afşin saha güvenliğinin yetersiz oldugunu belirterek maçı herseferinde ertelettirmeye çalışan maıme koçu nba federasyonundan gelen ve kendi taraftarlarından gelen ciddi baskıya dayanamıcak gibi gözukuyor ..bazı kıtleler tarafından maıme kocunun LAKERSa gelmıyerek strateji uyguladıgı soylensede bu haberlerı yalanlıyan afsin koc LAKERS macını en kısa zamanda oynıcaklarını belırttı

• 2-3 gündür yoktum perşembe günü geliyorm gümbür gümbür kampa soktum takımı :D seneyede cavs 2 sene sonrada cavs 3 sene sonrada takımı bırakmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamadouNiang7

2-3 gündür yoktum perşembe günü geliyorm gümbür gümbür kampa soktum takımı :D seneyede cavs 2 sene sonrada cavs 3 sene sonrada takımı bırakmam

yürü be kim tutar seni yenilmekte bi şereftir lets go cavs
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamadouNiang7

2-3 gündür yoktum perşembe günü geliyorm gümbür gümbür kampa soktum takımı :D seneyede cavs 2 sene sonrada cavs 3 sene sonrada takımı bırakmam

Al işte bi bağnaz daha:)
  • TAKASI ABARTTIK

NBA TARIHININ EN BUYUK TAKASI UZUN SUREN PAZARLIKLAR SONRASI GERCEKLESTI

Tam 9 oyuncunun dahil olduğu bu üçlü takasta kimler mi var ?

Yao MING , Chris BOSH, Carlos BOOZER ,Luis SCOLA , Udonis HASLEM , Joakim NOAH , Chuck HAYES , Taj GIBSON ve Keith BOGANS

Ve esas soru: Kim nereye gitti? :)

az sonra.....................

Chicago'ya katılanlar (4 oyuncu) : Chris BOSH , Chuck HAYES , Udonis HASLEM , Luis SCOLA
    Houston'a katılanlar (3 oyuncu) : Joakim NOAH , Carlos BOOZER ve Keith BOGANS
    Miami'ye katılanlar (2 oyuncu) : Yao MING ve Taj GIBSON

Hüzün ve sevinç bir arada.

Ne diyelim gelenler gidenleri aratmasın, bütün takımlara hayırlı olsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 9 Ağustos 2011; 1:29:25 >
  • Uzun süredir hucumdaki opsiyonlarının azlığından yakınan Bulls koçu,Scola ve Bosh la birliklte takımı yeni bir döneme soktu.Kafalardaki en büyük soru işareti , hucuma dönmüşken takımın defansif olarak ne kadar direnç gösterebileceği.

Diğer bir değişim haberi ise Houston,Teksastan geliyor.Bulls'tan gelen Noah ve Boozerla beraber defansif anlamda bir üst levele geçen takım,bu ikileye Artest'in desteği ile MVP adayı oyuncuların korkulu rüyası olacağa benziyor.

Son bomba ise Heat den.Uzun bir takas görüşmesinden sonra Yao ve Gibsonı kadrosu katan kırmızı siyahlı ekip,Arenas ile çözdüğü oyun kurucu probleminden sonra,pivot mevkisindeki eksikliğini gidermiş bulunuyor.Eğer Yao ile gerekli kan uyumunu yakalarlarsa çok yakacağa benziyorlar.

Bu sahurluk haberler bu kadar,sağlıcakla kalın.
  • yani tüm gece boyunca bu takasın heyecanına şahit oldum uzun süren görüşmeler sonucunda herkez istediğini aldı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra_B.

Bana acil bi lig lazım !

Oyununa bayıldım diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeRT--92

EVET Büyük maça herkez hazır MAIME - LAKERS macı dört gözle bekleniyor ama maça hazır olmıyan tek kişi var maıme koçu afşin saha güvenliğinin yetersiz oldugunu belirterek maçı herseferinde ertelettirmeye çalışan maıme koçu nba federasyonundan gelen ve kendi taraftarlarından gelen ciddi baskıya dayanamıcak gibi gözukuyor ..bazı kıtleler tarafından maıme kocunun LAKERSa gelmıyerek strateji uyguladıgı soylensede bu haberlerı yalanlıyan afsin koc LAKERS macını en kısa zamanda oynıcaklarını belırttı

Melekler Şehrinde bu sene afşin koça maç yok burası los angeles burdan çıkış yok anca doğuda olur :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Dekan53

quote:

Orijinalden alıntı: MeRT--92

EVET Büyük maça herkez hazır MAIME - LAKERS macı dört gözle bekleniyor ama maça hazır olmıyan tek kişi var maıme koçu afşin saha güvenliğinin yetersiz oldugunu belirterek maçı herseferinde ertelettirmeye çalışan maıme koçu nba federasyonundan gelen ve kendi taraftarlarından gelen ciddi baskıya dayanamıcak gibi gözukuyor ..bazı kıtleler tarafından maıme kocunun LAKERSa gelmıyerek strateji uyguladıgı soylensede bu haberlerı yalanlıyan afsin koc LAKERS macını en kısa zamanda oynıcaklarını belırttı

Melekler Şehrinde bu sene afşin koça maç yok burası los angeles burdan çıkış yok anca doğuda olur :P

Doğru söze ne denir 1 maça geldim onu da kaybettim Los Angeles ta. Ama Miami de ne oldu dersek gördükleri tek güzel şey miami plajları olsa gerek!!!
    Merak edenler gördükleri diğer şeyler için 10-12 mesaj yukarıya baksın detaylarıyla mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 9 Ağustos 2011; 1:36:34 >

• Çok sevdiğim Dampier rotasyonun azizliğinden dolayı takasa açıktır benche Center düşünenler karşılığında aynı ayarda mümkünse savunmacı 4 numara varsa alabilirler. Overall 60.
  • Arkadaslar ya ligteki psn hesabımı degıstırme ımkanı varmıdır hanı o psnden benı cıkarıp ben dıger psnm ıle gırsem o lıge tekrardan boyle bırsey mumkunmudur saygılar.
  • an itibariyle yillik izine ayrilmis bulunmaktayim. balikesir akcay askeri kampta esim ve henuz dogmamis olan kizim ile beraber tatildyim. 26 agustosta psn basindaym. yetistirebilirsem maclari tamamlayacagim. o zamna kadar forumdan takip edecegim ligi. herkese bol eglenceli bir lig olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

an itibariyle yillik izine ayrilmis bulunmaktayim. balikesir akcay askeri kampta esim ve henuz dogmamis olan kizim ile beraber tatildyim. 26 agustosta psn basindaym. yetistirebilirsem maclari tamamlayacagim. o zamna kadar forumdan takip edecegim ligi. herkese bol eglenceli bir lig olsun...

Sen yetiştiremessen ben yetiştiririm usta ayıpsın
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.