Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dallas koçu Haywood a talibim bi bak benim takımdan(Miami Heat) istediğin biri olursa yapalım takası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

Arkadaşlar yapılan oylama sonucunda 9 evet çıkmıştır.Bundan sonra yapacağınız maçlar periyot başına 8 dk dan olacaktır.Bilginiz olsun.Herkese ii eğlenceler çok iyi gidiyoruz bu sezon,herkese teşekkür ederim.

Ve boyalı alan (PIP) 36 sayıya çıkarılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

quote:

Arkadaşlar yapılan oylama sonucunda 9 evet çıkmıştır.Bundan sonra yapacağınız maçlar periyot başına 8 dk dan olacaktır.Bilginiz olsun.Herkese ii eğlenceler çok iyi gidiyoruz bu sezon,herkese teşekkür ederim.

36 değil miydi zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

quote:

quote:

36 değil miydi zaten?

34 değil miydi?:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

quote:

quote:

36 değil miydi zaten?

34 değil miydi?:)

Chat Room'da 36 olarak yazılmıştı.

• 36'ydı evet ya bende chat room'da 36 gördüm
  • dostum emperiror ile oynadığım maç ethernet kablomun yerinden çıkması sebebi ile yarım kaldı. .s 13-4 yeniyordu galiba bi ayar çeker misin ? :)
  • valla sizleri okudukça kıskanıyorum demesem yalan olur.Bende bundan sonraki lige girmek istiyorum evde her akşam 12 dakikadan 1 maç yapıyorum lig olarak ama online sizlerle çok eğlencelidir.Keşke izleyebilsek maçları.
  • Harbi bi Cam yayını olsada izlesek :)
  • o işi oğuz çok iyi organize ediyor ben çaksam o işlerden onada bi ayar çekerdik cem.Yeni makineyi en kısa zamanda al da aramıza geri dön tabiki deneme maçı yapmak şartıyla
  • Tabi dostum deneme maçı tabiki olsun :) Camdan yayın işini anlatırım isterseniz :)
  • Aynen deneme maçı olmadan olmaz şimdiye çoktan pas tutmuştur:P Beni Cem denemişti ilk girdiğimde şimdi de ben denerim onu
  • Burak i play-off ta eleyeceğim maçı canlı olarak yayınlıcam sözüm olsun.
  • Lig tüm hızıyla devam ediyor bakıyorumda yeni sezondaki arkadaşlarımıza başarılar dilerim...

Eski arkadaşlarımızada sevgiler başarılar....

2k12 için linki incelemenizi tavsiye ederim arkadaşlar ilk detaylar için 2k Sports yine bomba gibi bir oyunla gelecek gibi gözüküyor

Nba 2K12 Greatest Mod

• Larry Legend ı gördüm ya 2k12 daha çekici geldi 2k11 den :)
  • 6. Sezonun ilk haftası sonucunda Yükselenlerde gözüme çarpanlar uzaktanda olsa..

Yükselenler:

Mert - Lakers ve Kobe (15-2)
    Afşin - Heat (9-2)
    Wiselight - Bulls (17-6)
    Tony Parker - pertevniyal (en iyi spurs kullananlardan)
    Rondo - tsavran (ray i iyi besliyor gözüküyor)

1. sıradan raptors seçen Gökhan arkadaşıma şapka çıkartıyorum, Cavs i seçip çok zor bir yük altına giren Alperen'e ve Sogekngo Kings'e aynı şekilde şapka çıkartıyorum gerçekten. Ligimizi renklendirdikleri için katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.

İyi eğlenceler koçlar..
  • An itibariyle yeniden oyuna dahil olmaya hazırım
    Özlem kısa sürdü çok şükür uzun sürede özlem olmaz umarım :)
  • Cem den kafa karıştıran açıklamalar?
    Yoksa Master geri mi geliyor??
  • Pardon bende bu lige katılmak istiyorum nasıl katılacağıma dair yardım eder misiniz?

PSN:Kayrab5002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayra_B. -- 6 Ağustos 2011; 20:32:46 >
  • Kafa karışmasın usta I'm Back
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.