Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cem rica etsem bana yardım edebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra_B.

Cem rica etsem bana yardım edebilir misin ?

Elbette nedir problem.
  • 6.sezona bende katılabilir miyim oyunu daha yeni aldım tam olarak bilmiyorum nasıl oluyor bu iş ?
  • Bende ps3 kullanıcısıyım bu ligi gördüm ve katılmak istiyorum ancak nasıl katılacağımı bilmiyorum bilgilendirebilirsen çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

quote:

Cem rica etsem bana yardım edebilir misin ?

Elbette nedir problem.

Bende ps3 kullanıcısıyım bu ligi gördüm ve katılmak istiyorum ancak nasıl katılacağımı bilmiyorum bilgilendirebilirsen çok teşekkür ederim
  • İlk iş forumdan ClutCh-00 pm atıosun senle deneme maçı yapılıyor eğer uygun görülürsen yedek listeye alınıyorsun.
  • quote:

İlk iş forumdan ClutCh-00 pm atıosun senle deneme maçı yapılıyor eğer uygun görülürsen yedek listeye alınıyorsun.

Çok teşekkürler Yalnız pm i nasıl atacağım ben forum dan pek anlamamda.
  • quote:

İlk iş forumdan ClutCh-00 pm atıosun senle deneme maçı yapılıyor eğer uygun görülürsen yedek listeye alınıyorsun.

kural bu mu tamam bana uyar takım seçmek serbest mi ?
  • Bu sezon için değil gördüğünüz üzere ligin ortasına gelinmiş.Gelecek sezon ön kayıt gibidir bu.
    http://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemId=752184 pm bu.
  • yauv bu arada kadro itibari ile güçsüz takımlar için bir avantaj falan olmalı yauv ne biliyim pip 10 sayı falan fazla olması lazım. :) resmen her maçta süper yıldızlara yeniliyorum. :/

+ 8dk olduğu için pip artmış mıydı ?
  • Tek tek herkese cevap yazmak yerine toplu bir mesaj atayım dedim.

Aydın'a: Öncelikle Mr.Aydın a tüm arkadaşlar adına teşekkür ediyoruz, sevgiler.

Lige katılmayı düşünenlere: Arkadaşlar forumdaki ilk mesajı ve forumun son sayfalarını okursanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 7.sezonda buluşmak dileğiyle.

Cem'e: Deneme maçına bekleriz:) Welcome back...

Çok değerli Kings koçu S0gekngo'ya: Güçsüz takımların en büyük avantajı seneye isterlerse çok güçlü olacak olmaları mesela Alperen ne yazık ki bu sezon ki performansıyla gelecek sezonda Miami Heat alma yolunda gidiyor:) (Tabi takımının CAVS olmasının etkisi çok büyük.)
    PIP 36 sayı.

ATAKAN 'a: İki sezondur yenemediğim ve bu sezon da beni yenmeyi başaran Dekan Beyi uyarmama rağmen ,intikamım acı olacak dememe rağmen Miami ye maça gelme cesareti gösterdiği için tebrik ediyorum. Fakat keşke geldiği gibi "Şampiyonluk" söylemleri ile geri dönebilseydi!!!
    Sonuç : Miami Heat 76 -Los Angeles Clippers 54
    Yazıyla : YETMİŞALTI - ELLİDÖRT
    Bilimle : 76>54

Neyse abartmayalım altı üstü 22 fark

Griffin'e : Maç kazandıran orta mesafe fade away buzzerlarla, Pg nin elinden top çalmalarla , inanılmaz smaçlarla beni bundan önceki maçlarda çileden çıkaran Blake Griffin'e de bu maçta yediği 4 blok için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 7 Ağustos 2011; 5:01:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

Tek tek herkese cevap yazmak yerine toplu bir mesaj atayım dedim.

Lige katılmayı düşünenlere: Arkadaşlar forumdaki ilk mesajı ve forumun son sayfalarını okursanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 7.sezonda buluşmak dileğiyle.

Çok değerli Kings koçu S0gekngo'ya: Güçsüz takımların en büyük avantajı seneye isterlerse çok güçlü olacak olmaları mesela Alperen ne yazık ki bu sezon ki performansıyla gelecek sezonda Miami Heat alma yolunda gidiyor:) (Tabi takımının CAVS olmasının etkisi çok büyük.)
    PIP 36 sayı.

ATAKAN 'a: İki sezondur yenemediğim ve bu sezon da beni yenmeyi başaran Dekan Beyi uyarmama rağmen ,intikamım acı olacak dememe rağmen Miami ye maça gelme cesareti gösterdiği için tebrik ediyorum. Fakat keşke geldiği gibi "Şampiyonluk" söylemleri ile geri dönebilseydi!!!

Hahahahahahaha gece gece öldüm gülmekten ya Abicim öncelikle biz bir anadolu takımıyız ve bundan gurur duyuyoruz bizde lebronlarrrr wadelerrrrr boshlarrrrr yok tabi herkes bilir bunu ama o anadolu takımı senden bi maç çaldı ya oda yeter bize eğerki bu sene playofflara kalırsak istediğimiz tek rakip elemek için MIAMI olacak buraya yazıyorum geçen maç evet evet yendiğim maç bi dakka burası çok önemli 1 sayıyla aldığım maçtan sonra sizin 3ü 1arada çocuklar ağlayarak soyunma odasına gitmediler mi? İşte yusuf şahit cem şahit ay şahit bu olanlara burası 2K11 TBL 6.SEZON burda her şey gerçek. Evet belki küçük takımız çok güçlü değiliz yıldızlarımız yok ama Afşin abi biliyomusun griffinin kocaman bi yüreği var kamanın kocaman ayakları var moon'un kafa bandı var işte bunlarda yeter seni devirmeye şimdilik söyleyeceklerim bu kadar ama PLAYOFFLAR senin için çok zorlu geçecek bence her lig maçından sonra bir tane ranked yap buna başla YAŞASIN LAC YAŞASIN GRİFFİN YAŞASIN KAMAN ADAM OLSUN aminu diyorum vesselam saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dekan53

quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

Tek tek herkese cevap yazmak yerine toplu bir mesaj atayım dedim.

PIP 36 sayı.

Hahahahahahaha gece gece öldüm gülmekten ya Abicim öncelikle biz bir anadolu takımıyız ve bundan gurur duyuyoruz bizde lebronlarrrr wadelerrrrr boshlarrrrr yok tabi herkes bilir bunu ama o anadolu takımı senden bi maç çaldı ya oda yeter bize eğerki bu sene playofflara kalırsak istediğimiz tek rakip elemek için MIAMI olacak buraya yazıyorum geçen maç evet evet yendiğim maç bi dakka burası çok önemli 1 sayıyla aldığım maçtan sonra sizin 3ü 1arada çocuklar ağlayarak soyunma odasına gitmediler mi? İşte yusuf şahit cem şahit ay şahit bu olanlara burası 2K11 TBL 6.SEZON burda her şey gerçek. Evet belki küçük takımız çok güçlü değiliz yıldızlarımız yok ama Afşin abi biliyomusun griffinin kocaman bi yüreği var kamanın kocaman ayakları var moon'un kafa bandı var işte bunlarda yeter seni devirmeye şimdilik söyleyeceklerim bu kadar ama PLAYOFFLAR senin için çok zorlu geçecek bence her lig maçından sonra bir tane ranked yap buna başla YAŞASIN LAC YAŞASIN GRİFFİN YAŞASIN KAMAN ADAM OLSUN aminu diyorum vesselam saygılar

"YAŞASIN LAC YAŞASIN GRİFFİN YAŞASIN KAMAN ADAM OLSUN aminu diyorum " slogan şahane ,gerisi hikaye

• bir sonraki sezon takım sayısı artsa 20 olsa mesela doğu batı konferansı olsa ve 16 takım play-off a kalsa çok iyi olur, hem de heyecan hiç azalmaz. lige gelirsek miamiyle henüz oynama fırsatım olmadı; ama oynadıklarım arasından şampiyonluk için favorim Lakers. Ayrıca burdan üstad Ray Allen'a teşekkürlerimi sunuyorum...
  • Peki bildiğiniz başka ligler var mı Türklerin kurduğu??
  • quote:

Peki bildiğiniz başka ligler var mı Türklerin kurduğu??

Kalmadı:)
  • ben bu sezona devam edemeyeceğim çok üzülerek,çünkü yazlığa gidiyorum bayramdan sonra döneceğim malum lig bitmiş olur istersen al benm takımı cem bıraktığım yerden devam et

PS3 ü götürecektim yazlığa ama makina orda kalır muhtemelen,kapalı tv sehpasında duracak,geçen sene ısınmadan dolayı kırmızı ışık verip 2 saat sonra hayata dönmüştü,o yüzden riske etmek istemiyorum çünkü başından kalkmam götürürsem,makinayı bırakıp gelirim,ama şuan düşündümki eğer ben ligden çıkarsam lig silinir cem teklifimi geri alıyorum

Arkadaşlar ligi burdan ve 2ksayfasından takip edip sizlere 2k sayfasından yardımcı olmaya çalışırım.31 agustosta döneceğim eğer zaman yeterse maçlarımı tamamlayıp lige devamda edebilriim ligin durumuna bağlı yani. herkese iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxotes10 -- 7 Ağustos 2011; 15:10:17 >

• quote:

bi ara xbox ı olan arkadaşlarda böyle bir oluşum yaratmaya çalışıyordu rastlamıştım forumda fakat sonradan takip etmedim,ama bildiğim kadarıyla ps3 te türk ligi yok.Olsa 2 ligi birleştirip 30 takımlı lig yapabilirdik güzel olurdu,ama bizim 2.bir lig açma planımız var onu söylemeden geçmeyeyim deneme maçı yerine deneme ligi yapıp lige alımlarda ilk başta katılmak isteyen arkadaşları o lige alıp orda biraz ağırlayacağız uygun görülmesi durumunda ana lige alım yapılıcaktır.Ama bu sisteme ne zman geçilir belirli bir zaman yok ama sistem 1.lig,2.lig şeklinde olabilir ilerleyen zamanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxotes10 -- 7 Ağustos 2011; 15:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

quote:

bi ara xbox ı olan arkadaşlarda böyle bir oluşum yaratmaya çalışıyordu rastlamıştım forumda fakat sonradan takip etmedim,ama bildiğim kadarıyla ps3 te türk ligi yok.Olsa 2 ligi birleştirip 30 takımlı lig yapabilirdik güzel olurdu,ama bizim 2.bir lig açma planımız var onu söylemeden geçmeyeyim deneme maçı yerine deneme ligi yapıp lige alımlarda ilk başta katılmak isteyen arkadaşları o lige alıp orda biraz ağırlayacağız uygun görülmesi durumunda ana lige alım yapılıcaktır.Ama bu sisteme ne zman geçilir belirli bir zaman yok ama sistem 1.lig,2.lig şeklinde olabilir ilerleyen zamanlarda

Peki bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)

• BrkD ayrılıyomuş ligden onun yerine devam edilebiliyo mu başka biri ve eğer edilebiliyosa ben devam edebilir miyim ??
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.