Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrkD22

dostum ligde yer yok şuan fakat önce seninle 3-4 maç yapmamız lazım alabilmek için,alım yapılacağı zaman seninlede oynarız duruma göre lige katılabilirsin ama şuan için böyle birşey mümkün değil

teşekkürler sizden haber bekliyorum p.m. yada konu yoluyla...takipteyim
  • burayı takip etmeniz yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

quote:

dostum ligde yer yok şuan fakat önce seninle 3-4 maç yapmamız lazım alabilmek için,alım yapılacağı zaman seninlede oynarız duruma göre lige katılabilirsin ama şuan için böyle birşey mümkün değil

teşekkürler sizden haber bekliyorum p.m. yada konu yoluyla...takipteyim

dostum malesef geç cevap attıgın için yerine başka arkadaşı aldık üzgünüm ancak çıkan olursa girebilirsin veya önümüzdeki sezon için alım yapabiliriz bu arada oyununuda geliştirmiş olursun
  • Ya ben birşey sorucam bu 2ksports iyi güzel hoş fakat benim ne myplayeri mi gösteriyor ne upload ettiğim videodur pressbooktur hiçbirşey göstermiyor arkadaşlar neden böyle bu sizde böyle değil gördüğüm kadarıyla ya.
    yabancı elemanlara bakıyorum 32132 video 3123 foto my player achievement leri falan filan niye böyledir bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim
  • quote:

beyler sadece pertevniyal dışında sadece 2 takım lütfen sizlerde girişlerinizi yapın ve ligi başlatalım,ben pertevniyalın takımını seçip lige girerim o geldiğinde davet atarız ve aramıza katılır.

S0gekngo ve atakan da girişlerini yaptığı zaman lige start veririz.

bu gece 12.30 . 01.00 gibi online olucam inş. bütün listeyi ekleyeceğim... Gecikme için kusura bakmayın.
  • 6.Sezon hayırlı olsun arkadaşlar bu yaz sıcaklarında bol bol terletecek maçlarımız olsun amin iyi eğlenceler
  • Gecikme sayılmaz pek,gayet hızlıydık iyi organize olduk herkese bol sayılı,eğlenceli bir sezon dilerim az sonra takas kurallarını bu sayfayada yazıcam herkesin elinin altında olsun.

6.SEZON HAYIRLI OLSUN BEYLER....
  • 6.Sezon Takas Kuralları

1-) 1 e 1 takaslarda takaslanan oyuncular arasındaki max. Fark 6 olabilir.
    2 ye 2 takaslarda takaslanan oyuncular arasındaki fark max 4 olabilir.
    3 e 3 ve 4 e 4 takaslarda takaslanan oyuncular arasındaki fark max 3 olabilir.

2-) İlk 7 maç hiçbir takımın takas yapma hakkı yoktur.Bunun yanında takas için bir deadline tarihi olacaktır.Sezon içinde bu takımlara forum yoluyla bildirilecektir.

3-)Bir takım sezon boyunca maximum 7 takas yapabilir.

4-)Playoff a katılmaya hak kazanan arkadaşlar eğer takas yapmamışsa
    playoff a katılıp takas yapanlar arasında draftta öncelikli olacaktır.Fakat gerekli kotayı doldurup playoff a katılamayan arkadaşların öncelikleri devam edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxotes10 -- 1 Ağustos 2011; 1:19:52 >
  • 6.Sezon için photoshopta resim yapmaya çalıştım burda paylaşayım bari,hiç yeteneğim yoktur öyle can sıkıntısına yapayım dedim.

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]
  • Arkadaşlar uzun ugraşlar sonunda Houston Rockets a 4.sezon şampiyonlugunu getiren buzzer ı sonunda yüklemiş bulunmaktaydım. o güne geri dönersek seri 2-0 Rocketlerin lehineyken Newyork koçu mertin inanılmaz çabasıyla seride durum 2-2 ye gelmişti son maçta ise maçın bitimine 1.2 saniye kala önde olan taraf New York tu Kevin Martinin Houston Rockets a Şampiyonlugu getiren o mucizevi basketini sizinle paylaşmak isterim tekrar tekrar izleyin

• Efsanevi dolanmış Martin :)
  • Vay vay şampiyonluğu getirdiğine göre çok anlamlı olmalı

Edit: Emperorism ile yaptıım maçta 1.20 kala sayılır 38-33 önde idim fakat internet bağlantımın kopması nedeniyle oyundan çıktı ve maçı Orlando lehine verdiler, 2ksports ta da gözüküyor buna bir çözüm varmıdır yoksa artık anlaşmalı bi maç alıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarolious -- 1 Ağustos 2011; 13:29:09 >
  • yeni sezonun linkini yazında meraklıyım takip ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

yeni sezonun linkini yazında meraklıyım takip ederim.

http://community.2ksports.com/community/league/?l=1648547
  • quote:

6.Sezon için photoshopta resim yapmaya çalıştım burda paylaşayım bari,hiç yeteneğim yoktur öyle can sıkıntısına yapayım dedim.

Benim can adamları koymuşsun,güzel olmuş:) Bir tanede tüm süperstarları kapsayan yapıp anasayfaya koysan çok klas durur
  • RON ARTEST HOUSTON'DA!!

Artest yeniden Teksasda görüşmelerin ardından Budinger karşılıgında anlaşmaya varıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

Vay vay şampiyonluğu getirdiğine göre çok anlamlı olmalı

Edit: Emperorism ile yaptıım maçta 1.20 kala sayılır 38-33 önde idim fakat internet bağlantımın kopması nedeniyle oyundan çıktı ve maçı Orlando lehine verdiler, 2ksports ta da gözüküyor buna bir çözüm varmıdır yoksa artık anlaşmalı bi maç alıcaz

çözüm var tabiki reset atıcaz maça baştan yapacaksınız maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Benim can adamları koymuşsun,güzel olmuş:) Bir tanede tüm süperstarları kapsayan yapıp anasayfaya koysan çok klas durur

iyi diyosunda o çok uzun sürer bu yaptığım ilk çalışma,bütün süperstarları kesmem bile 2-3 saaat alır ondan bu işi daha hızlı yapabilecek biri olursa el atsın daha hızlı olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

Vay vay şampiyonluğu getirdiğine göre çok anlamlı olmalı

çözüm var tabiki reset atıcaz maça baştan yapacaksınız maçı

Oh o zaman süper olur ya bizim o sorunlu iki maça reset atarsanız valla seviniriz

• oğuz(sarrolloyd) ile olan 38-33 luk bi de 0-0 lık maçlarımız resetlenirse iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.