Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrkD22

quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

move controller ile ranked maç yapılamıyor sanırım . Yoksa yapılıyor mu ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

hayır sadece oflline olarak kullanabiliyorsun move yi

Cevap için teşekkürler. Kötü bir durum keşke online maçlarda da oynanabilse . Çünkü zevki daha fazla.
  • Tebrikler Champ
  • arkadaslar yurtdısındaydım, bugün döndüm. o yuzden coookk coookk ozur dılerım bu kadar gecıktıgım icin. hemen tercihimi yapayım: 1- Boston, 2- Orlando, 3- Suns.. herkese çok başarılar şimdiden
  • Orijinalden alıntı: zeji777

Orijinalden alıntı: zeji777

6.SEZON DRAFT LİSTESİ

PSN -TAKIM SEÇİMİ- *(KİŞİSEL YORUMUM)

1-)gokhankoc7-TORONTO RAPTORS (Toronto 1.sıradan!!!)

2-)wiselight-CHICAGO BULLS (Güzel seçim)

3-)Dekan53-LOS ANGELES CLIPPERS (Bağnaz!!!)

4-)LostControl1479-ATLANTA HAWKS (Bağnaz!!!)

5-)istanblue58-HOUSTON ROCKETS (Başbağnaz!!!)

6-)vantila-MIAMI HEAT (6.sıradan mı??? Yok artık Lebron James)

7-)Tronpz-DENVER NUGGETS (Melosuz da olur dedi)

8-)Pertevniyal-SAN ANTONIO SPURS (Duncan ve Jefferson a elenmişti:))

9-)Mert_92-LOS ANGELES LAKERS (Kobe kasabilir aman dikkat!!!)

10-)hammerlaw-DALLAS MAVERICKS (Şampiyon 10.sıradan gitti)

11-)Sarolloyd -NEW ORLEANS HORNETS (Liglerde özlenen takım)

12-)asdfgh38-NEW YORK KNICKS (Yeni kadrosuyla ilk kez)

13-)tsavran-BOSTON CELTICS (Boston la anlaşmaya Amerikaya gitti herhalde)

14-)emperorism-ORLANDO MAGIC (En değerli takas :D Howard)

15-)S0gekngo-SACRAMENTO KINGS (Sacramentonun kralı Cem'e selam olsun)

16-)serefpinar-

*Parantez içindekiler takım seçimleriyle ilgili tamamen kişisel yorumlarımdır,fazlasıyla sade olan listeye az da olsa renk katmak amaclıdır, alınmaca yok

Evet arkadaşlar listenin son hali budur. Burak(Tronpz) bir kaç gündür buralarda olmadığı için eski sezonlardaki kadar renkli ve resimli bir liste olmadı.
    Yakın zamanda gelirse kendisi daha güzel bir şekilde listeyi hazırlayıp burda paylaşır ama olurda bu hafta buralarda olmazsa bu listeden idare edicez.

Takım seçimlerini herkes sıralı ilk 3 tercihi olacak şekilde Burak Yusuf ve Bana(Afşin) bildirebilir.PSN lerimiz Tronpz, istanblue58 ve vantila.
    Msn grubundan veya forumdan da paylaşabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin.

GUNCEL LISTE

Ha gayret bitti sayılır. Arkadaşlar yeniler eskileri, eskiler de yenileri PSN den eklemeye gayret göstersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 30 Temmuz 2011; 1:37:06 >

• Tebrik ederim Mert :)
  • MVP is back vay be Selamı gördük üstat Tyreke Evans yeniden sahalarda takım tercihleri gerçekten güzel olmuş olsaydım bi New Jersey de benden gelirdi :)
  • Yer Varmı ligde
  • yaz sıcağında alev ale 6. sezon....
  • Ustalar lige alım varmı daha yeni sezona varsa şahet clevland cavaliersa talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

MVP is back vay be Selamı gördük üstat Tyreke Evans yeniden sahalarda takım tercihleri gerçekten güzel olmuş olsaydım bi New Jersey de benden gelirdi :)

En nihayetinde bir Boston Celtics taraftarıyım ama bir türlü Paul Pierce ve KG ile oynamayı beceremedim. :) Tyreke Evans Beno Udrich Cousins falan ne biliyim daha yırtıcı güç geldi. :) En nihayetinde hepsi birer genç semih ama bir Alex değil. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0gekngo

quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

MVP is back vay be Selamı gördük üstat Tyreke Evans yeniden sahalarda takım tercihleri gerçekten güzel olmuş olsaydım bi New Jersey de benden gelirdi :)

En nihayetinde bir Boston Celtics taraftarıyım ama bir türlü Paul Pierce ve KG ile oynamayı beceremedim. :) Tyreke Evans Beno Udrich Cousins falan ne biliyim daha yırtıcı güç geldi. :) En nihayetinde hepsi birer genç semih ama bir Alex değil. :)

Sorun sende değil arkadaşım onları tam randımanıyla kullanan hiç olmadı ligde zaten.Tyreke Evans ın penetreleri Udrih in orta mesafeleri Cousins ında hayvani cüssesi yeterli oluo önemli olan keyif almak herkese keyifli bir sezon diliyorum.

• onay mesajı yolladım ama tele gelmedi için öm atamıyorm clutch psn gelirsen ordan konşualım :)
  • Takım seçimleri tamamlanmıştır.Lige girişlerimizi lütfen hızlı bir şekilde yapalım.Şifre psn adreslerinize yollanacaktır.

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]
  • Lige katıldım. Maçlar ne zaman başlayacak acaba? Fikstür falan var mı?
  • beyler pazartesi döncem salı giriş yaparım ama gelişimın 1 hafta uzama ihtimali var nasıl yaparız lig dısında kalmak istemıyorum bu sezon çok iddialıym cunku:)
  • 1. mesaj mümkün olduğunca güncellenmiştir.

Her türlü bilgiye konunun 1. mesajında ulaşabilirsiniz aksi takdirde arkadaşlar yardımcı olucaklardır, ama yeni gelen arkadaşlar 1. mesajı iyi bir okuyup süzerse iyi olacaktır.

Yeni sezondaki tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.

[TBL]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Lige katıldım. Maçlar ne zaman başlayacak acaba? Fikstür falan var mı?

Maçlar herkes katıldığı zaman başlar. Fikstür yok , takım seçimleri listesinden herkesi psn e ekliyoruz önce ondan sonra denk geldiğimiz takımla maç yapıyoruz.
  • seçimler bitmediyse OKC ile aranıza katılabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boatswain -- 31 Temmuz 2011; 11:01:32 >
  • dostum ligde yer yok şuan fakat önce seninle 3-4 maç yapmamız lazım alabilmek için,alım yapılacağı zaman seninlede oynarız duruma göre lige katılabilirsin ama şuan için böyle birşey mümkün değil
  • beyler sadece pertevniyal dışında sadece 2 takım lütfen sizlerde girişlerinizi yapın ve ligi başlatalım,ben pertevniyalın takımını seçip lige girerim o geldiğinde davet atarız ve aramıza katılır.

S0gekngo ve atakan da girişlerini yaptığı zaman lige start veririz.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.