Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar c-dork bu sezon aramızda olmayacak listeyi yeniledim son siradaki arkadaşlardan da henüz iletişim kuramadıklarımız var Answer_ch, tsavran ve asdfgh38 en yakın zamanda bilgi verirlerse iyi olur bu arada hammerlaw takım seçimini bekliyorum.
  • Takim secimini bildirmistim buradan. Uygunluk sirasina gore lakers, dallas veya boston.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Bana daha sıra var ama tercihlerimi yazayım şimdiden

New York Knicks, Dallas Mavericks veya Philedelphia

asdfgh38

Benim tercihlerim
  • S.a bende foruma yeni katıldım.Lige katılmak istiyorum mümkünse Sacremento King veyahut Portland Trailblazers ile. Psn: S0gekngo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

6.SEZON DRAFT LİSTESİ

PSN -TAKIM SEÇİMİ- *(KİŞİSEL YORUMUM)

1-)gokhankoc7-TORONTO RAPTORS (Toronto 1.sıradan!!!)

2-)wiselight-CHICAGO BULLS (Güzel seçim)

3-)Dekan53-LOS ANGELES CLIPPERS (Bağnaz!!!)

4-)LostControl1479-ATLANTA HAWKS (Bağnaz!!!)

5-)istanblue58-HOUSTON ROCKETS (Başbağnaz!!!)

6-)vantila-MIAMI HEAT (6.sıradan mı??? Yok artık Lebron James)

7-)Tronpz-DENVER NUGGETS (Melosuz da olur dedi)

8-)Pertevniyal-SAN ANTONIO SPURS (Duncan ve Jefferson a elenmişti:))

9-)Mert_92-LOS ANGELES LAKERS (Kobe kasabilir aman dikkat!!!)

10-)hammerlaw-DALLAS MAVERICKS (Şampiyon 10.sıradan gitti)

11-)Answer_ch

12-)tsavran

13-)Sarolloyd

14-)asdfgh38

*Parantez içindekiler takım seçimleriyle ilgili tamamen kişisel yorumlarımdır,fazlasıyla sade olan listeye az da olsa renk katmak amaclıdır, alınmaca yok

Evet arkadaşlar listenin son hali budur. Burak(Tronpz) bir kaç gündür buralarda olmadığı için eski sezonlardaki kadar renkli ve resimli bir liste olmadı.
    Yakın zamanda gelirse kendisi daha güzel bir şekilde listeyi hazırlayıp burda paylaşır ama olurda bu hafta buralarda olmazsa bu listeden idare edicez.

Takım seçimlerini herkes sıralı ilk 3 tercihi olacak şekilde Burak Yusuf ve Bana(Afşin) bildirebilir.PSN lerimiz Tronpz, istanblue58 ve vantila.
    Msn grubundan veya forumdan da paylaşabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin.

GUNCEL LISTE

tsavran ve answer ch den de cvp alırsak seçimler bitti sayılır. Belki bir kaç kişi eklenebilir lige onlarla da irtibat halinde olduğumuzdan sıkıntı olmaz.

• arkadaslar ben baska bir sey sormak istiyorum kaynak yapmis gibi oldum:)
    malum bukadar nba ustasi varken soruyu buraya sormak lazimdi.bizim evde cocuklar ranked maca 3 gundur giremiyorlarmis. internet de bir sorun yok. fifa oynuyor lar kilzone na da baglaniyor wow da latency super ama nba ranked maca girmiyor. sadece loby den maca girebiliyorlarmis. bu neden olabilir acaba daha onceden karsilasmis olan arkadaslar varsa yardimci olabilirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajmet -- 26 Temmuz 2011; 9:01:16 >
  • bu ara sorun var 2k da...
  • ben 2k10 dan 11 e geçtim ya benim payım büyük bu sorunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajmet

arkadaslar ben baska bir sey sormak istiyorum kaynak yapmis gibi oldum:)
    malum bukadar nba ustasi varken soruyu buraya sormak lazimdi.bizim evde cocuklar ranked maca 3 gundur giremiyorlarmis. internet de bir sorun yok. fifa oynuyor lar kilzone na da baglaniyor wow da latency super ama nba ranked maca girmiyor. sadece loby den maca girebiliyorlarmis. bu neden olabilir acaba daha onceden karsilasmis olan arkadaslar varsa yardimci olabilirlerse sevinirim.

Sorun kendilerinde değil rahat olsunlar bende de durum aynı 3 gündür ranked açılmıyor.
  • tesekkurler cevaplar icin eve gidince haber vereyimde moralleri bozulmasin :)
  • 14 takım mı olcak bu sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

6.SEZON DRAFT LİSTESİ

PSN -TAKIM SEÇİMİ- *(KİŞİSEL YORUMUM)

1-)gokhankoc7-TORONTO RAPTORS (Toronto 1.sıradan!!!)

2-)wiselight-CHICAGO BULLS (Güzel seçim)

3-)Dekan53-LOS ANGELES CLIPPERS (Bağnaz!!!)

4-)LostControl1479-ATLANTA HAWKS (Bağnaz!!!)

5-)istanblue58-HOUSTON ROCKETS (Başbağnaz!!!)

6-)vantila-MIAMI HEAT (6.sıradan mı??? Yok artık Lebron James)

7-)Tronpz-DENVER NUGGETS (Melosuz da olur dedi)

8-)Pertevniyal-SAN ANTONIO SPURS (Duncan ve Jefferson a elenmişti:))

9-)Mert_92-LOS ANGELES LAKERS (Kobe kasabilir aman dikkat!!!)

10-)hammerlaw-DALLAS MAVERICKS (Şampiyon 10.sıradan gitti)

11-)Sarolloyd -NEW ORLEANS HORNETS (Liglerde özlenen takım)

12-)asdfgh38-NEW YORK KNICKS (Yeni kadrosuyla ilk kez)

13-)tsavran-BOSTON CELTICS (Boston la anlaşmaya Amerikaya gitti herhalde)

14-)emperorism-ORLANDO MAGIC (En değerli takas :D Howard)

15-)S0gekngo-SACRAMENTO KINGS (Sacramentonun kralı Cem'e selam olsun)

16-)Answer_ch

*Parantez içindekiler takım seçimleriyle ilgili tamamen kişisel yorumlarımdır,fazlasıyla sade olan listeye az da olsa renk katmak amaclıdır, alınmaca yok

Evet arkadaşlar listenin son hali budur. Burak(Tronpz) bir kaç gündür buralarda olmadığı için eski sezonlardaki kadar renkli ve resimli bir liste olmadı.
    Yakın zamanda gelirse kendisi daha güzel bir şekilde listeyi hazırlayıp burda paylaşır ama olurda bu hafta buralarda olmazsa bu listeden idare edicez.

Takım seçimlerini herkes sıralı ilk 3 tercihi olacak şekilde Burak Yusuf ve Bana(Afşin) bildirebilir.PSN lerimiz Tronpz, istanblue58 ve vantila.
    Msn grubundan veya forumdan da paylaşabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin.

GUNCEL LISTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 29 Temmuz 2011; 1:17:12 >

• Yine güzel bir sezon olur umarım,Tony Parkeri bırakmanın üzüntüsü her ne kadar yaşasamda,Rose ile neler yapacağımı merak konusu
  • 5.sezon şampiyon mert
  • Biraz meşakatli bi seri olsada seri bitti bu serinin böyle olması sırf problem olmasından dolayı pek bısey anlıyamadık bi hatamız olduysa affola afsin abiyide tebrıkedıyorum keske sampıyon o olsaydı ... yeni sezonda herkeze basarılar diliyorum.. Saygılar.
  • tebrikler
  • move controller ile ranked maç yapılamıyor sanırım . Yoksa yapılıyor mu ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • Her iki finalisttide sabırlarından ötürü tebrik ediyorum. Uzun ve zorlu bir yarış olsada Mert geçen sezonki hatasına düşmedi. Tebrikler Mert

• Tebrikler mert..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

move controller ile ranked maç yapılamıyor sanırım . Yoksa yapılıyor mu ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

hayır sadece oflline olarak kullanabiliyorsun move yi
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.