Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeji777

quote:

Orijinalden alıntı: MeRT--92

quote:

Kobe Bryant 6.sezon MVP olarak seçildi. Diğer dallarda ödüller sezon sonunda belli olacak.

Lebron james ve wade arasından mvp seçilirse abi o senin problemın yani bu arada Brown takasa acıktır bynum guzel bi teklif gelırse dusunulebilir

Ben de MJ bile olsa MVP seçilemez çünkü en az 3 kişiye dağılıyor skor. Brown a gelince yanında bi de Gasol olursa d wade senindir

GASOL Yerıne odomu verırım abı sana baskası cıkmaz C arıyan kardesıme bynum verebılırım :)

• hazirda final serisinin oldugunu belirtmek isterim mumkumse bitirelim cok uzadi cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClutCh-00

hazirda final serisinin oldugunu belirtmek isterim mumkumse bitirelim cok uzadi cunku

adminsiz ligde bitirmek biraz zor oluyor . bi ara girde bi bak bişeyler oldu seriye. oguza 1 maç resetlettik yanlışlıkla bütün seriyi resetledi, sonra bizde 1-1 e getirmek için seriyi oyundan çıkma yoluna gittik, o şekilde ilk maçı ben aldım 2.maçı mert e vericez ama olmuyor. hatta tam bi maç yapıp bitirdik mert yendi ama seri hala 1-0. sim mi yaparsın artık nasıl olur bilmem ama seri gitmiyor 2.maçta kilitlendik.
  • aksilikler hep seni buluyor afşin seriyi 1-1 e getiremiyorum sistem izin vermiyor ilk maçı sadece sim yapabiliyorum diger maçlara izin vermiyor sebebini tam anlamıyla anlamadım aranızda rastgele maç yapıp 1-1 e getirebilirmisiniz. pek fazla müdahle edemiyorum bide bunu deneyin kurucu olarak oguz müdahale edebilir belki
  • bu seri bitmez.:D
  • oyunu 35 tl ye edindim online turnuvalarınıza katılmaya gönüllüyüm haftaya çarşamba itibarıyla oynayabilirim. 2k11 tecrübem ps2 ile sınırlı 2k10 ile yeterince tecrübeliyim. zayıf yönlerim 3 lük hastalığım var kimi maç %65 kimi maç % 5 lerle oynarım tabi sonuca etki eder. muhtemelen averaj takımı olacağım ama tecrübe böyle başlar ne yapalım belki ufak süpriz yaparız. oyunu nasıl almışım fiyatı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClutCh-00

aksilikler hep seni buluyor afşin seriyi 1-1 e getiremiyorum sistem izin vermiyor ilk maçı sadece sim yapabiliyorum diger maçlara izin vermiyor sebebini tam anlamıyla anlamadım aranızda rastgele maç yapıp 1-1 e getirebilirmisiniz. pek fazla müdahle edemiyorum bide bunu deneyin kurucu olarak oguz müdahale edebilir belki

aramızda rastgele maçda yaptık tam maç yapıp maçı bitirdik hatta 2k nin sitesinde maç gözüküyor 77-71 mert kazandı ama seride hala ben 1-0 öndeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

oyunu 35 tl ye edindim online turnuvalarınıza katılmaya gönüllüyüm haftaya çarşamba itibarıyla oynayabilirim. 2k11 tecrübem ps2 ile sınırlı 2k10 ile yeterince tecrübeliyim. zayıf yönlerim 3 lük hastalığım var kimi maç %65 kimi maç % 5 lerle oynarım tabi sonuca etki eder. muhtemelen averaj takımı olacağım ama tecrübe böyle başlar ne yapalım belki ufak süpriz yaparız. oyunu nasıl almışım fiyatı nasıl?

yokmu yorum & cevap?
  • quote:

quote:

oyunu 35 tl ye edindim online turnuvalarınıza katılmaya gönüllüyüm haftaya çarşamba itibarıyla oynayabilirim. 2k11 tecrübem ps2 ile sınırlı 2k10 ile yeterince tecrübeliyim. zayıf yönlerim 3 lük hastalığım var kimi maç %65 kimi maç % 5 lerle oynarım tabi sonuca etki eder. muhtemelen averaj takımı olacağım ama tecrübe böyle başlar ne yapalım belki ufak süpriz yaparız. oyunu nasıl almışım fiyatı nasıl?

yokmu yorum & cevap?

Bakalım katılırmısın orasını bilemem de 35 tl ye beşinci el falan mı aldın oyunu kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

quote:

quote:

yokmu yorum & cevap?

Bakalım katılırmısın orasını bilemem de 35 tl ye beşinci el falan mı aldın oyunu kardeş

yoo oyun ilk sahibinden bie ilanda 45 tl ye bulmuştum onun 40 a düşmesini beklerken 35e bu denk geldi sahibindende bende utanmadan 12 taksite aldım 3,5 tlde taksit komisyonu verdim 38,5 e geldi 12 taksitle kargoda 5-10 tl tutar. demek ucuza almışım. lokavt bitene kadar 2k12 çıkmaz ve 2k11 online desteği sürer inşallah.satan arkadaş ikinci el temiz çiziksiz demiş ilan oyunu alınca bir iki offline maç yapıp sizlere katılmak istiyorum zaten 11 almamın yegane sebebi sizin bu güzel forum başlığında toplanmanız ve 2k nın nimetleri ile birleşen güzel turnuvalarınız oldu. bende katılmak için ne yapabilirim bilmiyorum umarım yardımcı olursunuz.

• Final Serisi patladı
  • evet arkadaşlar bu oyunu edindim sizlere nasıl müdahil olabilirim?
  • bu lig ıcın ayrılan olmazsa yer yok sanırım bıdahaki sezona olabılır ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: dev41

bu lig ıcın ayrılan olmazsa yer yok sanırım bıdahaki sezona olabılır ama

bir dahaki sezon derken nba 2k11 dimi yine?
  • evet buyuk ihtimal 2k11 olur
  • quote:

evet buyuk ihtimal 2k11 olur

eyvallah maçlar kaçar dakikadan oluyor? iki kişi çok oynadım 2k110 u ama 2k11 de fark varmıdır acaba?online lige müdahil olunup heralde yazışarak sözleşerek maçlar oynanıyor heralde.
  • quote:

6.SEZON DRAFT LİSTESİ

PSN -TAKIM SEÇİMİ- *(KİŞİSEL YORUMUM)

1-)gokhankoc7-TORONTO RAPTORS (Toronto 1.sıradan!!!)

2-)wiselight-CHICAGO BULLS (Güzel seçim)

3-)Dekan53-LOS ANGELES CLIPPERS (Bağnaz!!!)

4-)LostControl1479-ATLANTA HAWKS (Bağnaz!!!)

5-)istanblue58-HOUSTON ROCKETS (Başbağnaz!!!)

6-)vantila-MIAMI HEAT (6.sıradan mı??? Yok artık Lebron James)

7-)Tronpz-DENVER NUGGETS (Melosuz da olur dedi)

8-)Pertevniyal-SAN ANTONIO SPURS (Duncan ve Jefferson a elenmişti:))

9-)Mert_92-LOS ANGELES LAKERS (Kobe kasabilir aman dikkat!!!)

10-)c-dork

11-)hammerlaw

12-)Answer_ch

13-)tsavran

14-)Sarolloyd

15-)asdfgh38

16-)tugberk

*Parantez içindekiler takım seçimleriyle ilgili tamamen kişisel yorumlarımdır,fazlasıyla sade olan listeye az da olsa renk katmak amaclıdır, alınmaca yok

Evet arkadaşlar listenin son hali budur. Burak(Tronpz) bir kaç gündür buralarda olmadığı için eski sezonlardaki kadar renkli ve resimli bir liste olmadı.
    Yakın zamanda gelirse kendisi daha güzel bir şekilde listeyi hazırlayıp burda paylaşır ama olurda bu hafta buralarda olmazsa bu listeden idare edicez.

Takım seçimlerini herkes sıralı ilk 3 tercihi olacak şekilde Burak Yusuf ve Bana(Afşin) bildirebilir.PSN lerimiz Tronpz, istanblue58 ve vantila.
    Msn grubundan veya forumdan da paylaşabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin.

C-dork hala secimini yapmamis sanirim. Ligi ne zaman baslatiyoruz?

• quote:

quote:

evet buyuk ihtimal 2k11 olur

eyvallah maçlar kaçar dakikadan oluyor? iki kişi çok oynadım 2k110 u ama 2k11 de fark varmıdır acaba?online lige müdahil olunup heralde yazışarak sözleşerek maçlar oynanıyor heralde.

maçlar 7şer dk psn chat odasından anlaşılıp yapılıyo maçlar
  • c-dork bu sezon aramızda olmayacak seçimlere kaldıgımız yerden devam edebiliriz
  • Final serisi sanırım oynanamayacak sebebi ise lig kurulurken seriyi bitirme aralıgı ayarından kaynaklandıgını düşünüyorum artık nasıl yaparız bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.