Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir lig olsun..
    Cem, sen olmadan ligin tadı tuzu yok bilesin..:(
    Takım seçimime gelirsek, artık sormayın bana bu soruyu :D
    1.Atlanta
    2.Atlanta
    3.Atlanta
    :D
  • Afsın benım takımı bılıosun:)
  • Bu arada listenin daha hızlı ilerleyebilmesi için duyanlar duymayanlara denk geldiği yerde duyursun. İlk 10 şu an Dekan , wiselight ve gokhankoc haric hemen hemen belli ama tabi listenin üstlerinde oldukları için onların tercihleri diğer tercihleri de fazlasıyla etkileyebilir. Özellikle bu arkadaşlara denk gelenler seçimlerin başladığını haber verirse iyi olur.
  • Yolladım seçimlerimi umarım bu sezon +15 galibiyete ulaşırım :)
  • Bende gönderdim seçimleri artık kızgınbir sezon olucak gibi
  • Arkadaşlar takım seçimlerinizi iletirken PSN lerinizi de belirtirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

Güzel bir lig olsun..
    Cem, sen olmadan ligin tadı tuzu yok bilesin..:(
    Takım seçimime gelirsek, artık sormayın bana bu soruyu :D
    1.Atlanta
    2.Atlanta
    3.Atlanta
    :D

Bende özlüyorum sizleri ama yapacak birşey yok şuan için.
  • benimde bir ligim olsa

şaka bir yana bir basketbol sever olarak bende lige girmek istiyorum
  • Evet 1.5 hafta kadar yokum sınav dönemim olduğu için buraya yazmaya vaktim olmadı afşin benim işlerimle ilgilendiği için teşekkür ederim.Hazırladığım liste formatı yanımda olmadığı çin bu sezonda benden öyle bir liste beklemeyin.BU pc de excel olmadığı için hazırlama şansım yok faat yarın belki halledebilirim eğer halledemessem listede değişmesi gerken birşey var onu düzeltelim.Seçim sırası
    1 gokhan 2 wiselight 3 atakan 4 fırat....(gerisi doğru) olması gerekiyor

bu arada bana çok var sanırım ama ilk seçimim denver nuggets eğer o kalmassa detroit pistons ı yazın bana ve çok zahmetli oldum sanırım ama birinin 2.hesabından benim yerime giriş yapmasıda gerekiyor hallederseniz sevirim.Herkese saygılar ii eğlenceler.
  • Burak listeyi dediğin şekilde düzellttim.1 hafta sürecek gibi takım seçimleri sende 1 hafta içinde gelirsin zaten o yüzden muhtemelen gerek kalmaz 2.hesaptan girmeye.
  • Sonuna kadar LA Clipperssssssssssss :D
  • Bize şu an acilen gokhankoc7 lazım o hariç ilk 10 belli sayılır. Gokhan i yakalayan kaçırmasın takım seçimini alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dekan53

Sonuna kadar LA Clipperssssssssssss :D

Adamsın be.
    Griffin ile iso yap bitir işi :)
  • Bu arada seçim sırası bize geldiğinde kalan takımları nasıl göreceğiz. İkinci bir GSW vakası yaşamak istemiyorum. Averaj takımlığından kurtulma hedefindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

Bize şu an acilen gokhankoc7 lazım o hariç ilk 10 belli sayılır. Gokhan i yakalayan kaçırmasın takım seçimini alsın

afşin bu perşembe değil sonraki perşembe gelicem yani 1 hafta falan geç gelirim muhtemelen
  • öncelikle son 3 gündür şehir dışında olduğumdan psn'e giremedim kusura bakmayın.

takım tercihlerim:1.Toronto Raptors
    2.Utah Jazz
    3.Minnesota Timberwolves

herkese keyifli,başarılı ve heyecanlı sezonlar bu arada.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhankoc7 -- 18 Temmuz 2011; 23:14:39 >
  • gokhankoc7 ıle konustum arkadaslar toronto utah veya mınnesota dedi
  • DRAFT LİSTESİ GÜNCELLENMİŞTİR

Herkes bir göz atsın yanlış olan varsa düzelttirsin, sırası gelenlerde kalan takımlara göre seçimlerini bir daha değerlendirsin.
  • Bana iki sıra kalmış.
    Dolayısıyla Mavs, Lakers ya da Celtics üçlüsünden birini ben alayım.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.