Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bugün altınoluğa gidiyorum bi buçuk hafta fln yokum psn hesap bilgilerimi adminlerden birine atayım benim yerime giriş yapın veya yedek hesabı olan varsa giriş yapabilcek var mı?
  • yer varsa yedek siraya bende gireyim.gerci sistem nasil isliyor bilmiyorum ama bir girisimde bulunmus olayim:)
  • bağnaz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: dev41

beyler bugün altınoluğa gidiyorum bi buçuk hafta fln yokum psn hesap bilgilerimi adminlerden birine atayım benim yerime giriş yapın veya yedek hesabı olan varsa giriş yapabilcek var mı?

vaaay yanıma geliosun demk bende altınoluktayım şuan
  • bağnaz iimişte başbağnaz a koptum ama adam 5 sezondur rockets alıo biri alsın önden roketleri :D
  • altınolugun içınde misin yoksa akçay fln mı ben fener mahallesındeym duymuşundr belki
  • Bana daha sıra var ama tercihlerimi yazayım şimdiden

New York Knicks, Dallas Mavericks veya Philedelphia

asdfgh38
  • Bende 11-20 agustosta akçaydayım. Askeri kampta:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

bağnaz iimişte başbağnaz a koptum ama adam 5 sezondur rockets alıo biri alsın önden roketleri :D

Listede önünde olsaydım sırf yusufu başka bi takımla görebilmek için alıcaktım rocketsi ama olmadı
  • ben belirttim ama genede söyliyim

new york knick

new orleans hornets

miami heat(alındı ama )
  • bizim lig akıyo körfeze demekki :D
  • Vay be yoğunluk iyice artmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

quote:

bağnaz iimişte başbağnaz a koptum ama adam 5 sezondur rockets alıo biri alsın önden roketleri :D

Listede önünde olsaydım sırf yusufu başka bi takımla görebilmek için alıcaktım rocketsi ama olmadı

Sevenleri ayırmayalım Rocketlerle iyi bir uyum sagladık. Tek rakibimin THY olmasını isterseniz Miami Heat yazın bana derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClutCh-00

quote:

quote:

Sevenleri ayırmayalım Rocketlerle iyi bir uyum sagladık. Tek rakibimin THY olmasını isterseniz Miami Heat yazın bana derim

Bu sezon THY benim rakibim malesef Yusuf. Gerçi Miamiyi de Lebron u da hiç sevmem ama 6.sıradan gelmişken de almak lazımdı bu fırsat bi daha gelmez.

• los angeles lakers abi benım takım secılmemıs galıba ..
  • Kobe Bryant 6.sezon MVP olarak seçildi. Diğer dallarda ödüller sezon sonunda belli olacak.
  • c-dork arkadaşımız 10 gündür psn de online olmamış ulaşan, denk gelen takım seçimini bi zahmet sorsun.
  • quote:

Kobe Bryant 6.sezon MVP olarak seçildi. Diğer dallarda ödüller sezon sonunda belli olacak.

Lebron james ve wade arasından mvp seçilirse abi o senin problemın yani bu arada Brown takasa acıktır bynum guzel bi teklif gelırse dusunulebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MeRT--92

quote:

Kobe Bryant 6.sezon MVP olarak seçildi. Diğer dallarda ödüller sezon sonunda belli olacak.

Lebron james ve wade arasından mvp seçilirse abi o senin problemın yani bu arada Brown takasa acıktır bynum guzel bi teklif gelırse dusunulebilir

Ben de MJ bile olsa MVP seçilemez çünkü en az 3 kişiye dağılıyor skor. Brown a gelince yanında bi de Gasol olursa d wade senindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 23 Temmuz 2011; 1:42:00 >

• iyi bi center teklifi gelirse duncanı verebilirim
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.