Merhaba detaylı inceleme için abone no iletirmisiniz. |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (110. sayfa)
-
-
m
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, 1000mbps paket aktif oldu mu?
Evet özel yazışmada konuyu netliğe kavuşturduk 12 ay geçmiş gitmiş ne yazık ki ben hatırlamıyormuşum, hep kullanıcı panelindeki ayları saydığım için 9 ay sanıyormuşum, karışıklık için özür diliyorum :)
-
Merhabalar,
Paketler 1 Hazirandan itibaren aktif olarak kullanıma açılacaktır.
Müşterilerimize 1 aylık özel fiyat ile test imkanı sunulacaktır.
-
hizmet hayatınıza başladığınız ilk günden beri kullanıyorum ve çokta memnunum. arkadaş çevremde ise bir çok kişiye sizi tercih ettirdim fakat bugün gelen mesajda fatura tutarım 75tl olmasına rağmen 95tl olarak gözüküyor.
paketlere zam geldi ise firma önceden bilgilendirir. böyle saçma bir zam haberi olmaz. :)
defalarca aramama rağmen hat bir türlü düşmedi neden bilmiyorum.
bu zamdan dolayı ben ve arkadaşlarım geldiğimiz gibi geri gidiyoruz. teşekkürler
-
+1
DH (ilk müşterilere) özel fiyat gelmeyecekse bende 2 aboneliğimle vedalaşırım.
ilk geçiş yaptığımızda uygun fiyatlar vardı zam olunca taşıdım
internet ile ilgili sorun yaşamadım ama geçiş sonrası hemen zam yapmaları doğru olmadı
-
Kusura bakmayın zaman öyle geçmiş ki 25.02.2021 tarihinde ilk abaonelğimiz başlamış. Benim 1 yıl dolmuş yani. Bu süre zarfında hizmetinizden memnundum.
Fiyat artışı moralimizi bozmuyor değil ama yapacak birşey yok. Her alanda ve neredeyse her hafta fiyat artışlarına maruz kalıyoruz. Ben de bi hışımla yazdım. 1 yılım dolmadı bile dedim ama dolmuş. Önümüze bakacağız artık.
İyi çalışmalar.
-
100 mbps kullanıyorum. 85 mbps alınabilir hızım var. 80 mbps bağladınız, şuan 65 mbps kadar düştü. Bu nedir böyle kaç defa sordum buradan cevap yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Hattın desteklediği en üst sınırda hizmet vermek için
Özelden abone bilgisi iletmeniz durumunda destek olabiliriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@bolsu1
Merhabalar burası comnet formu değildir ve kod paylaşılmasını uygun bulmuyoruz lütfen yorumunuzu kaldırırmısınız.
Saygılarımla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son zamdan sonra İss değiştirme kararı aldım,var mı tavsiye?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi zam yapacak eğer memnunsanız pek 5 10 TL avantaj sağlarım diye kurulu düzeninizi bozmayın derim daha öncesinde bikaç firma kullandım en sorunsuz tbtnet oldu benim için
1 ay bedava kullanacaksınız diye yaptığınız hiç doğru bir haraket değil ayrı bir konu açıp davetiye kodu verebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 10 Nisan 2022; 11:19:45 > -
Banlanma sebebi aslında.
-
İnternet kesintisi yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X