Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iSo-9001

2 gün oldu hala sorun çözülemedi. Telekoma atıyolar topu
    Merhabalar,

Özelden abonelik bilgisi iletmeniz durumunda destek olabiliriz.

Saygılarımla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yavaşlık yaşayan var mı?

• Bu çok ilgili arkadaşlar Şubat başında iptal olup kendilerinden hiç kullanılmayan internetin faturasını tam ödetip, 85 TL faturadan, 65 TL iadeyi bugün (13 Mayıs), araya araya ancak yapabilmişlerdir. Ne yatırdığınız eksik bedel, ne sizle işim olmaz daha. Küçük hesapların küçük şirketi olarak kalırsınız ancak böyle. Belki bir gün döner miyim diyordum da. Böyle çalışan bir şirketle tekrar çalışmam asla. Herkesin de bilgisine.

• Arkadaşlar, dün akşam yaşanan yavaşlıktan sonra download hızı düşen oldu mu? Normalde hala stabil bir bağlantım var. Fakat download hızım 7mbit/sn'den 3-4mbit/sn düştü.

Bunun düzeltilmesi adına ne yapılabilir? Aksi takdirde operatör değiştireceğim gibi görünüyor. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

Arkadaşlar, dün akşam yaşanan yavaşlıktan sonra download hızı düşen oldu mu? Normalde hala stabil bir bağlantım var. Fakat download hızım 7mbit/sn'den 3-4mbit/sn düştü.

Bunun düzeltilmesi adına ne yapılabilir? Aksi takdirde operatör değiştireceğim gibi görünüyor. Teşekkürler.

Merhabalar

incelememizde genel bir sorun gözlemlenmemektedir

Özelden abone bilgisi iletebilirmisiniz

• Şeytan kulağına kurşun geçeli 6 aydan fazla oldu sanırım 35 paketten 35 alır alıyorum bi kere olsun sorun diye aramadım sizinki bölgeseldir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sirketinizden başka sağlayıcıya geceli 1 ay oldu iade halen yapilmadi. Bilgilerinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TBTNET kullanıcısına yanıt
    Şuan 10. Gün ve hala problemim devam ediyor. Her seferinde türktelekoma ilettik deniliyor. Eğer bi sıkıntı olsa uploadımda düşük olurdu die düşünüyor, art niyetli hızımın düşürüldüğünü sanıyorum (malum zamlardan dolayı) .
    6 aydır sıkıntı yaşamıyorum diyodum, koskoca 10gündür olunca bi çözüm şunamadığınız için önemide kalmıyor.

Paketim 35mbps
    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

• Yetkili Zafer bey dün arayıp sorunumla birebir ilgilendi ve problemi çözdü.
    Kendisine teşekkür ediyorum
    Birdaha böyle bir sıkıntı yaşanmamasını temenni ediyorum

• TBTNET den uzak durun arkadaşlar. Son mesajlara bakmanız yeterli zaten bağlantı sorunları yaşayanlardan ziyade hattını taşıyanların paralarını geri ödemiyorlar.

BTK'da da var sıkıntı, denetim yok. Doldurulması zorunlu alanda Türkiye de faaliyet gösteren işletmelerin tamamını listelemiyor seçim yapmadan da şikayet oluşturulmuyor. İşletmeci hakkında şikayetimizi e-devlet veya Kaymakamlık üzerinden yapacağız anlaşılan mecbur.

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 16 Mayıs 2022; 12:42:8 >

• RElS kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İadelerin tamamı yapılmaktadır.

Sorun yaşıyorsanız. Abone bilgisini özelden iletmeniz durumunda destek olabiliriz.

Saygılarımla.

• Kafanıza göre bir hesapla ve kafanıza göre bir tarihte iade yapıyor olmanız "iadelerin tamamı yapılmaktadır" cümlesinin tam karşılığı değil onu söyleyeyim sevgili @TBTNET.

Şahsi olarak, Şubat ayının başından sonuna sizden hiç hizmet almadım, iki firma arasında yokuş yaptınız durdunuz geçişte, sonra da normalde ayın 3-5'i aralarında kestiğiniz faturayı süreci baltalamak için mi bilemiyorum artık tam 1'inde çıkarttınız ve tam faturayı ödememi istediniz, öyle de yaptım. Kafanıza göre kesinti yapıp 85 TL'den 65 TL geri ödemişsiniz, defalarca arayıp uyarmama rağmen tam 11 Mayıs'ta.

İadelerin tamamı yapılmaktadır öyle mi yani :) 3 ay sonra 85 TL'yi olduğu gibi iade etseniz bile değer bulmayacakken küçük amatör hesaplarınızın peşindesiniz. Normalde beni zoraki bıraktığınız 6 günün faturasını düşüp 24 günden hesaplasak bile 68 TL çıkıyor, nasıl bir küçük hesap yaptınızsa ne yapsam tutturamadım sizdeki küsuratı :) Kötü günde anlaşılıyor işte her şey :) 10 lira da 20 lira da sizin olsun, sizi tanımış olduk, en azından kimden hizmet almamak gerektiğini öğrenmiş olduk bu bedelle.

• Sitenizdeki 35 mbit 114.90 TL güncel zamlı fiyat mı yoksa bunun üstüne daha gelecek olan var mı

• Fiber altyapıda turknetle fiyat farkı 5tl @TBTNET ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 18 Mayıs 2022; 23:36:35 >
  • nopanick kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

1 haziran itibari ile güncellenmiş fiyatımızdır.

• Dündendir internetim yok sıkıntı yaşayan var mı başka arıza kaydıda oluşturdum modemde dsl ışığı yanıyor ama internet gelmiyor birden gitti @tbtnet

• abdul1907 kullanıcısına yanıt

İstanbuldayım, sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 22 Mayıs 2022; 20:19:28 >
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt

Sorun yok bende de

• Tarafınızdan ayrılışımın 40. günü ve iade henüz yapılmamıştır. Bilgilerinize sunarım.

• Yaklaşık olarak 2 senedir bu firma ile çalışmaktayım herhangi büyük bir arıza yaşamadım arada sırada hem telekomsal hemde firmadan kaynaklı sorunlar illaki olmuştur ama hem muhattap bulma hem fiyat konusunda herhangi bir şikayetim yok 1-2 gündür araştırmaktayım yapılıcak olan zamla ilgili fakat daha iyisine şimdilik rastlamadım 5 - 10 tl içinde memnun olduğum bir hizmeti değiştirmeyi mantıklı bulmuyorum açıkcası

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.