Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TBTNET

Merhaba,

Son Fiyat artışımız 01.01.2022 tarihinde yapılmıştır.

Telekom kaynaklı %67 port maliyetlerinin artması sebebi ile tarifelerimize %30 civarı ek artış yapılmıştır.

Güncel tarifelerimizi web sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

tbtnet.net
    TBTNET | Taahhütsüz İnternet, Kotasız İnternet ,Sınırsız İnternet!
    https://tbtnet.net
    Ben eylül ayında abone oldum 1 yıl sabit fiyat garantisi verildi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• FK F kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Özel mesajdan bilgi iletilmiştir.

1 yıl sabit fiyattan kullanımınız gerçekleşmiştir.

01.01.2022 tarihinde yapılan fiyat artışından etkilenmemişsiniz.

Saygılarımla.

• TBTNET kullanıcısına yanıt
    %30 değil %70 zam yaptınız..
    Bizler 75 liraya kullanıyorduk..
    Hiç değilse bizler için biraz daha makul bir fiyat olabilirdi.. Dışarıdan yeni gelenle aynı fiyatı uygun görüyorsunuz bize..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • taahütsüz veya ön ödemesiz bir iss'de zamların olması normal, zamanında dedik ya taahütlü yere gidilmesi lazım ya da yıllık ödeme yapılan bir yere. zam her iss'de kaçınılmaz bir şey. kaçmanın tek yolu taahüt veya ön ödeme.

100mbps 125tl olmuş, Türknet'e göre hala 15 tl daha ucuz bakıldığında.

Ben başka bir iss'ye 12 aylık ödeme yaptım zam konusunu düşünmüyorum artık. Ülkenin geldiği noktada interneti bile stoklamanız lazım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Mayıs 2022; 21:2:47 >
  • Comnet varken şu saçma ISPleri neden kullanıyorsunuz anlamıyorum yahu

• banada bu gün mesaj geldi 75 tl den 125 tl yaptık dediler, bende güle güle tbtnet.net diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alternatifimi buldum dostlar.

• Haziran ayında herkes zam yapacak onun için aceleye gerek yok fiyatlar belli olsun ondan sonra durum değerlendirmesi yapın bence gittiğiniz iss zam yapmama gibi bir lüksü yok

• fenerli34 kullanıcısına yanıt

bende ön ödemeli bir iss ye geçtim yıllık %50 avantaj sağlıyor neredeyse. yoksa dediğiniz gibi hepsine zam gelir. taahhütlü sabit fiyatlı yada ön ödemeli bir yere geçmek lazım. tabi bunlar günü kurtarma :(

• Ocak ayında zaten 94.90 tl olmuştu ee tamam dedik Hazirandada 125tl olucaksa ben başka firmaya geçerim böyle işmi olur allah aşkına para kolay kazanılmıyor

• Pazartesi itibari ile sizden ayrılıp poyraz wifi'ye geçiş yaptım. Kullanmadığım bu ayın fazla ödenen faturasının iadesi için nasıl bir işlem yapmam gerek? Sayın @TBTNET

• Bende Haziran ayını bekliyorum.Fiyatlar netlesince kararımı veririm.

• Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt

Kardeşim bu firma yeni mi ilk defa gördüm.Haziranda ne kadar zam yapacaklarmış ? Bilgi aldın mı?

• TBTNET kullanıcısına yanıt

Başka firmaya geçiş için başvurdum onayınız bekleniyor hızlandırırsanız sevinirim

• En son fatura olarak 85 tl ödemiştim ancak haziran itibariyle 115 tlye yükselttiler. Kendi internet sitelerinde bireysel paketler sayfasından güncel fiyatlara bakabilirsin. Ancak gereksiz yere pahalı. Poyraz wifi de 55 tl'ye 24mbps'lik pakete geçtim. Kullanılan altyapı aynı, yurt dışı çıkışlarında da fark olacağını sanmam.

• 75tl den kullanıyordum 95 oldu dedim olsun yine de kullanalım ancak 125 yapmak fahiş zamdır. Zaten tbtneti tbtnet yapan donanım haber gurubudur. Sizin eminim müsterilerinizin %60 70 i biziz ve şuan herkes farklı firmalara geçiyor bence tekrar düşünün en azından bu guruba özel 95tl ye sabitleyin yoksa 3 5 kişiye hizmet veren mahalle iss inden farkınız olacağını sanmıyorum.

• Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt

Haziranda onlarda zam yapacakmış bilgi aldınız mı yeni fiyatlarından

• Bende aradım.Haziranda zam yapacaklarmış.Orani belli değil.Firmalarin fiyatları netleşince kararımı veririm.Yeni geçilen firmadan 3 ay cikilamiyor. Geçip birde3 ay sorunlu bir internete mahkum olmayalım.

• nopanick kullanıcısına yanıt

Valla herhangi bir bilgi gelmedi ama bunlardan kötü olmaz 35 MBPS'ye 115 biraz fazla. Hatta ben yerlerine gittim, orada ki arkadaş herhangi bir bilgi vermedi. Haziran ayı faturası ayın 13'ünde çıkıyor bakarız ona göre bilgi veririm size.

• TBTNet ten başka operatore geçmek isteyenlerin 1 haziranı yani fatura kesim tarihini beklemeden çıkış yapmasını tavsiye ederim yoksa uğraşır durursunuz bizim gibi. TBTNet geçiş yapanların paralarını iade etmedi. Çağrı merkezi tarafından dönüş sağlanılacak notu var en son ne arayan var ne soran..

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.