Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mutlaka firma yetkilisi de bu yazılanları okuyordur. Zamlar için sizi suclamiyoruz. Herşeyin fiyatı fırladı et süt çay şeker benzin vs. Telekomun port zamlarida malum. Ancak bu forumda açılan başlık sonrası bir ton abone kazandınız.Buradaki eski abonelere bir kolaylık yapmanız lazım.6-12 ay peşin ödeme mi olur. Taahhüt mu olur. Zaten bir kampanya sözünüz vardı. Daha öncede netgalaksi firmasını forumda tanıttık onlarda fiyatları şişirdi aboneler topluca başka firmaya geçince arkadaşını getir 1 ay bedeva vb kampanyalarla kaçan aboneyi geri çekmeye çalıştılar. Ben önceden uyarayım.Aboneler bir gitti mi toplamasi zor olur.İs işten gecmeden bir kolaylık sağlayın eski abonelere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 26 Mayıs 2022; 16:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Öncelikle anlayışınız için teşekkürler.
    Biz tüm müşterilerimize adaletli davranmak adına 1 hafta öncesinden bildiri gönderdik.

Şu an bir çok firma müşterim kaçmasın diye fiyat açıklamıyor. Son gün fiyat açıklayacaklarını düşünüyoruz ve müşterilerine geçiş veya iptal hakkı tanımadan son dakika golü atacaklar.

Mutlaka kampanya yapılacaktır bunun için öncesinde de duyuru yaptık fakat telekomun maliyet artırması kampanyanın anlık olarak yapılmasını engellemiştir.

Şunan ortam çok bulanık olduğu için haziran sonuna dogru kampanya yapılabilir.

Saygılarımla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 seneden fazla süredir kullanıyordum 75 lira iken sorunlar vs bi şekilde gözardı edilebiliyordu ama önce 95 sonra hemen 125 liraya çıkınca ben de comnete taşıdım arkadaşını davet et ve 1 yıllık ön ödeme gibi seçeneklerle baya uyguna geldi. Ülke şartlarından dolayı tbtnete de hak veriyorum ama comnet yapabiliyorsa onlar da yapabilirdi diye düşünüyorum işin arka planını bilemem tabi belki comnetten hiç memnun kalmayacağım veya tam tersi çok memnun da olabilirim alınabilecek bir riskti benim açımdan 69 lira 1 yıllık peşin ödeme

• Açıkçası ben tbtnet hizmetinden memnunum şuan için değiştirmeyi düşünmüyorum tbtnetten önce gıbırnet ve netgalaksi kullandım ikiside berbattı geçeli kaç ay oldu tbtnete bir kez şikayet için aramadım. Elbet fiyat yüksek ama şu ortamda normal diye düşünüyorum diğer firmalarında bu seviyenin çok altında olacağına inanmıyorum ancak tbtnetin mutlaka donanımhaber üyelerine bi kampanya yapmalarını beklerim ve isterim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @TBTNET merhaba, 1000mbps tarifelere gecis yapabilir miyiz artik?

• Merhabalar,

Giga fiber tarifelerimiz aktif olarak satışa sunulmuştur.

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • 22 Mbit VDSL hızı alıyordum. İnternetimi bazı nedenlerden dolayı kapattım

Türksat Kablo net(telekom altyapısı üzerinden) VDSL hizmeti verebilirken sizde ADSL gözüküyor. Bu farklılık neden kaynaklanıyor ?

• Bir zamanlar ipv6 hikayeniz vardı sahi ne oldu o iş @TBTNET

• Şu an internet bağlantısı yok.Sorun genel mi?

• 5dk sonra geldi internet.

• Bir gitti geldi.

• Fiyatı 100 tl yapmışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabit fiyat sürem dolmadan fiyatı 100 TL ye çıkarmışsınız daha 5 ay vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 6 Haziran 2022; 18:5:39 >
  • 1 yıl sabit fiyat garantisi yok muydu? 1 yıl dolmadan 64,90 dan 99,90 TL ye çıkarmışlar fiyatı.

• chmstsvs C kullanıcısına yanıt

Bende de durum aynı hiç etik bir davranış değil görüşüyorum müşteri hizmetleri ile yardımcı olurlar umarım yoksa haksızlık olacak sonuçta adı üstünde 12 ay sabit fiyat

• @TBTNET Benim de 35 MB VDSL WEB e OZEL 64,90tl ile 12 ay sabit fiyatlı paketim vardı, ilk faturamı Kasım ayında ödedim. Bugün fatura 99,90tl olarak geldi. 1 yıl dolmadan nasıl zam yapılabiliyor?

Ben faturaları 1 gün bile geçirmeden düzenli bir şekilde ödeyeyim ama karşılığında habersiz bir zam alayım?

Müşteri hizmetleri de sadece maalesef durum böyle yapabileceğimiz bir şey yok diyerek geçiştiriyor. Ama 1 yıl daha dolmadı diyorum, tek cevap maalesef. Ayrıca geçmiş mesajlarda da 12ay sabit fiyat sözüyle abone olan birisi varmış, buradan tbtnet ile görüşmüş, 12 ay dolmadığı için faturası eski haline getirilmiş diyorum müşteri temsilcisine, aldığım yanıt: öyle bir şey imkansız. Hanımefendi kendi gözlerimle görüyorum okuyorum diyorum, mümkün değil diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archillea -- 6 Haziran 2022; 19:46:49 >

• Aynı durumdayız işin garip tarafı 100 TL de 11. Aya kadar diyor ondan sonra 115 TL olacakmış hem sabit fiyat sözlerini yiyorlar hemde 3 ay sonra tekrar zam yapacağız diyorlar ben önceki mesajlarımda her defasında firmayı övdüm hatta kaç kişiyide abone olmasına vesile oldum ama bu ay sonunda durmam ben firma bu yanlıştan döner umarım çünkü biz abone olurken 12 ay sabit fiyat dediniz diye geldik şimdi ee maliyet arttı sabit fiyat yok diyorsunuz duruma göre mesajı editleyeceğim. @TBTNET

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.