Hangi firmaya geçtiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (117. sayfa)
-
-
Ya arkadaş tamam fiyatları yükseltiyosunuzda hizmet kalitesini bozmayın bari. 35 yerine 8 mbps alıyorum yazık gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
An iitbariyle farklı bir İSS geçiş işlemlerim başlatılmış bulunmaktadır. Bu zamana dek sürdürdüğümüz birliktelik için teşekkürler. TBTNET'ten ricam geçiş sürecimi hızlı ve stabil şekilde sonuçlandırmalarıdır.
-
Merhaba hangi iss ye geçiş yaptınız.
An itibariyle yeni İSS geçişim tamamlandı ve kullanmaya başladım.
-
selamlar, bana özel mesaj yoluyla xdsl numaramı verebilir misiniz? başka bir iss ye geçiş yapacağım evrak doldururken lazım olacakmış
-
ben de farklı bir iss ye geçmeyi düşünüyorum. tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. tbtnet in 35 mbit diye vadettiği internet 15mbiti geçmedi hiç, üstüne bir de bu habersiz zam eklendi, daha fazla kalmayacağım tbtnet te.
-
Tbtnetten comnet e geçtim.
Geçişim 24saat sürdü.
35mpbs 69tl (1yil sabit fiyat)
ayrıca referans ile abone olana +1ay bedava.
Referans isteyene verebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de comnete geçtim. Bir referans kullandım 60 gün 69 liraya geldi. Benim referansımı da kullanan olursa oradan da +45 gün iki kişiye de veriyor ayrıca ön ödemeli olduğundan birden fazla ay alıp zam geleceği zaman etkilenmiyorsunuz. En çok bu önemli bence. Zira her iss aynı hattı kullanıyor sadece işletmeci değişiyor.
Hız sorunu yaşayan var mı? 88 gelmesi gerekirken 3, 4mb geliyor şuan.
Aboneliğime ait xdsl numaramı verir misiniz hanımefendi beyefendi kim bakıyorsa bu forumdaki mesajlara? Lütfen geciktirmeyin ve bakın şu mesajlara cevap verin
-
Var var 3 gündür düzelmedi. İlk fırsatta koşarak kaçmak lazım bu iss den. Durum öyle gösteriyo
Dün itibariyle ben de Poyraznet'e geçiş sağladım. Şimdilik fevkalade diyebilirim. 35mbit kullanmaktayım. İptv'de dahil olmak üzere sıfır problem, ayrıcam alman gereken hızı da tamamıyla veriyorlar.
-
hocam hayırlı olsun, bu sözleşmedeki xdsl kısmını nasıl hallettiniz? bana özel mesajla bu hizmet numarasını verebilir misiniz diye yazıyorum adamlar sallamıyorlar siz nasıl aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 12 Haziran 2022; 20:35:39 > -
Selamlar, dostum faturanın üzerinde de yazıyor. Ayrıca online işlemlere giriş yaptığında da görebilirsin. Saygılar.
-
teşekkürler, faturanın üzerinde gördüm hizmet no adında yazılı kısım
-
Yaklaşık 10 11 aydir kullanmış olduğum hattı bende 10.06.2022 itibariyle taşıdım bu süreçte genel olarak hiç sıkıntı yaşamadım ama habersiz zam yapılması ve verilen sözlerin tutulmasını beklerdim. Güncel faturamin düzeltilmesi için talep açtım ama talebi arayıp görüşün diyerek kapatıyorlar. 99.90 bolu 30 çarpı 10 yapıp 33,30TL olarak hesabınıza havale yapacağım. İyi çalışmalar.
Bende iade için aradım. Kayıt oluşturduk. Karta iade olacak dediler.
-
Bende bugün evrakları yolladım umarım geçiştede zorluk yaşatmaz geçişten sonra iade süreci hakkında da editlerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X