Bana zam öncesinde uyarı ya da şu zamana kadar bu ücret sonrasında yeniden zam gibi bilgiler de verilmedi. Ona göre zamlar gelmeden önce belki de başka firmalarla taahhütlü anlaşmalar yapabilirdim. |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (116. sayfa)
-
-
Benimde haberim yoktu banada söylemediler mesaj geldi 100 TL oldu sonrada 11.aya kadar sonra güncel 115 TL dediler dediğiniz gibi haber verilse ben şahsen durmazdım bildiğiniz şark kurnazlığı bu hiç etik değil 35 TL beni batırmaz evet ama geçerken 12 ay sabit fiyat deyip sonra yok maliyet arttı demek yanlış..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 Ağustos ayında bir yıl sabit fiyat garantisiyle giriş yapmıştım.bugun sms geldi faturanız 100 TL diye. Herşeye zam gelmiş olabilir ama ben sizi zorlamadim bir yıl sabit fiyat verin diye.kendi kampanyamıza kendiniz uymuyorsunuz. Mecburen başka yere geçiş yapicaz
Abi fiyat garantisi vardı hani 1 sene 100₺ olmuş faturam nerede yetkililer??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu konuda ailem de muzdarip. eylülde yılları doluyordu ancak 35mbit internet 65tl den 99tl ye çıkmış?
düzenleme: buna istinaden ön bilgilendirme bile yapılmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 6 Haziran 2022; 23:43:49 >
Bu konuyla ilgili bir açıklamaniz yoksa faturayı ödeyip tüketici hakem heyetine başvurmak zorunda kalacağım @TBTNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssoner1907 -- 7 Haziran 2022; 9:30:38 >
arkadaşlar sözleşmeye nereden ulaşıyoruz acaba bilginiz var mı?
Dmden yazdım hocam
-
Bana da özel mesajla haziran sonuna kadar kampanya dahilindesiniz dediler ama kitlemisler 99lirayi. Şimdi cevap da vermiyorlar. Farklı operatöre geçişi başlattım. Thh'ye de başvurup paramı faiziyle de geri alacağım. Şark kurnazlari.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşin ilginç yanı firma özelden mesajları okuyup cevap vermiyor buradan etiketleyip yazıyoruz onada cevap vermiyor gerçekten yapılan ayıba kendileride inanamamış olmalılar ki cevap veremiyorlar yazık..
Surda 20 -25 TL fatura farkı için firma itibarini zedelememeleri lazımdı. Ben kesinlikle tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım. Yarın sabah taşıma için de başka firmalara bakicam. Tavsiyesi olan varsa beklerim
Merhabalar,
Özel mesaj ile yazmış olduğunuz sorulara cevap verilmiştir.
İlgili kampanya için herhangi bir taahhütname yapılmamıştır. Tahhütsüz bir hizmettir.
Yerleşik Operatör port maliyetlerini yüksek oranda artırmıştır.
kampanya aynı fiyat (64,90) ile sürdürülememekte olup 12 ay dolana kadar güncel indirimli fiyat (99,90)ile devam edecektir.
12 ayını tamamlayan müşterilerimiz sitemizde yayınlanmış 35mbps silver paketine (114,90)geçişi sağlanacaktır.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 7 Haziran 2022; 22:56:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba bana pm den dönüş yapmadınız ama, xdsl numarasını nasıl öğrenebilirim acaba tşkler.
İnterneti giden var mı
edit akşam 8 e kadar yokmuş diyor müşteri hizmetleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 8 Haziran 2022; 15:25:23 > -
Faturada sol üst kısımda yazıyor.
-
An itibariyle taşınma işlemlerini başlatmış bulunmaktayım arkadaşlar. Herkese bol şanslar. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X