Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
157.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normal şartlarda hattınız 100 mbiti çok rahat kaldırır ancak max rate 120 küsürken şuan 78 mbit kullanıyorsunuz ve SNR değerinin 10 olması iç tesisatta bir sıkıntı olduğuna işaret ediyor gibi. Kablolarınızda ek var mı?

Şuan aldığınız hız normal bir ev kullanıcısı için oldukça yeterli eğer sürekli dosya indiren biri değilseniz bence düzeninizi bozmayın ama yok illa 100 mbiti istiyorum diyorsanız ankastreye doğrudan ölçüm yaptırın ve duruma göre iç tesisatınızı yenileyin TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

• Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    Snr sadece iç tesisattanmı düşüyor merek ediyorum, benim 25 margin den aşağı düşmeyen değerim telekomun sokak çalışmasından sonra 11-15 arası geziniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Snr sadece iç tesisattanmı düşüyor merek ediyorum, benim 25 margin den aşağı düşmeyen değerim telekomun sokak çalışmasından sonra 11-15 arası geziniyor.

Saha dolabına yeni abone eklenmesi, hız artışı da etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 1 Mart 2021; 19:13:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökkubbe

Normal şartlarda hattınız 100 mbiti çok rahat kaldırır ancak max rate 120 küsürken şuan 78 mbit kullanıyorsunuz ve SNR değerinin 10 olması iç tesisatta bir sıkıntı olduğuna işaret ediyor gibi. Kablolarınızda ek var mı?

Şuan aldığınız hız normal bir ev kullanıcısı için oldukça yeterli eğer sürekli dosya indiren biri değilseniz bence düzeninizi bozmayın ama yok illa 100 mbiti istiyorum diyorsanız ankastreye doğrudan ölçüm yaptırın ve duruma göre iç tesisatınızı yenileyin  

Sokakta ki direkten bina önüne 10 metre gibi uzunlukta kablo geliyor ve bu kablodan modeme doğrudan kablo çekili, bu bağlantı yak kollektörle yapıldı ve kablo ucuna RJ11 jak çakılı. Başka bir ek yok.

• karacaardıç kullanıcısına yanıt

Tabii ki tek sebebi iç tesisat değil hocam. Arkadaşında dediği gibi yeni abone eklenmesi, mevcut abonenin hızını artırması gibi bir çok faktör SNR değerinizi etkiler. Ancak abonelerden kaynaklı SNR düşmesi aynı zamanda hat değerlerinde gördüğünüz max rate değerinide doğru oranda düşürecektir. 9-10 üzeri SNR değeri gayet kaliteli bir değer o konuda içiniz rahat olsun.

• Hızı kendiliğinden 100 mbps yapmışlar, şu an kablo ile bilgisayarı bağlayıp yaptığım testte 90 mbps çıktı.

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • UGUR19 U kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. SNR değeriniz tam sınırda duruyor. Olurda internette kopma yaşarsanız hızınızı manuel olarak düşürüp SNR değerini artırmanız sağlıklı olacaktır. Keyifli kullanımlar..

Bu arada hangi şehirdesiniz? 28 ping biraz yüksek gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökkubbe -- 1 Mart 2021; 20:34:37 >
  • Yani bu tabloda benim iç tesisatta sorun olmadığını gösteriyor sanırım, alabileceğim max hız 95 mbps vdsl için iyi bir değer... cevaplar için teşekkürler

• quote:

Hayırlı olsun hocam. SNR değeriniz tam sınırda duruyor. Olurda internette kopma yaşarsanız hızınızı manuel olarak düşürüp SNR değerini artırmanız sağlıklı olacaktır. Keyifli kullanımlar..

Bu arada hangi şehirdesiniz? 28 ping biraz yüksek gibi geldi.

Hızı nasıl düşürecez manuel tp link modemde

• TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Saha dolabına 30 metre yakınım en fazla lakin ttnet kabloda sorun var dedi binaya gelen kabloda 85 alabiliyom suan sistem de 63 mgbt gözüküyor

• quote:

Looking glass sayfanız var mı? Yoksa oluşturur musunuz? Geçiş yapmadan önce test etmem gereken bir çok IP mevcut aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. @TBTNET

??? @TBTNET

• Vadedilen 100 mbps hıza bak!!!😁 Umarım bu durumu düzeltirler. Yoksa yeni gelen müşteri, geldiğinden daha hızlı bir şekilde kapıyı çarparak kendine başka yol bulur TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • Netflix hız sorunu için bir çok kişı yazdı çözüm üretilmedi henüz.

Yurt dışı pinglerde +10 ms artış var.

2-3 hafta önce kadar İzmir'den sizin Kocaeli pop noktasına 12-13 ms alırken yeni abonelerden sonra 18-20 ms ile bağlanıyorum buda abone sayısı artışı ve kapasite ile ilgili.

@TBTNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 2 Mart 2021; 0:36:45 >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt

Pazar günü baya iyiydi, düzeldiydi şimdi baktım yine berbat.

1.5 mbps foto atcaktım yüklemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 2 Mart 2021; 10:31:8 >
  • mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
  • TBTNET kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda 35mbit tarifesine zam yapılma durumu var mı?

Mailime gelen sözleşme de 75 TL aktivasyon ücreti diyor da ben taşıma ile geleceğim bu ücret benide kapsıyor mu?

• @yns61 Hat crc hatası alırsa firmayı arayıp 88mbit'e sabitleyin.

@trakyAli-1986 Taşıma ile gelenlerden aktivasyon ücreti alınmaz ancak firmanın sözleşmeyi güncellemesi gerekli, yeni aktivasyon diye belirtmesi ve kişisel verilerin işlenmesi kutucuklarının boş olması müşterinin isterse işaretlemesi gerekir. @TBTNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 2 Mart 2021; 13:51:2 >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt

Aynen zorla onaylamış oluyoruz. Sözleşmeye imza atarsam adam 75tl aldığında itiraz edemem. Diyecek ki imzan var uğraş sonra. Çok tedirgin edici.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Aynen zorla onaylamış oluyoruz. Sözleşmeye imza atarsam adam 75tl aldığında itiraz edemem. Diyecek ki imzan var uğraş sonra. Çok tedirgin edici.

Elle sözleşmeye DH kampanyasının ayrıntılarını yazabilirsiniz.

Ben aktivasyon ödenmeyeceğini, 6 ay taahhüt verdiğimi; kampanya şartına göre 1 yıl fiyat artışı olmayacağını kampanya kısmına yazdım. Siz de öyle yazabilirsiniz.

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

Ben 100mbit abonesi olmayacağım 35mbit içinde bu kampanya yok.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.