< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (15. sayfa)
-
-
Online işlemlere bakmıyorlar Hocam, 4 gün oldu bir mesaj attım hâlâ dönüş yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerÇel
Online işlemlere bakmıyorlar Hocam, 4 gün oldu bir mesaj attım hâlâ dönüş yok.Sorun çözülmezse biz de günün dolmasını bekleriz hocam. Şuan geçiş yapmak için benden haber bekleyen 5 arkadaşım daha var. Onları da daha önce Netspeed li yapmıştım benimle beraber. Ama bu fiyat artışı yüzünden onlarda kaçacak Netspeed den. Buraya taşımayı düşünüyorlardı eğer tbtnet böyle çalışıyorsa geçmeyin derim. Gündüz telefonla da ulaşmaya çalışacağım bakalım çözüm olacak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Firma çok küçük bir firma çalışan sayısı en fazla 5 bilemedin 6 kişidir bu nedenle size hemen cevap veremezler beklentiyi yüksek tutmayın.
Muhatap istiyorsanız alternatif firmalarda Turknet veya Netspeed son çare olarak'ta Millenicom'dan şaşmayın.
Küçümsemek için yazmıyorum veya Kullanılmaz da demiyorum ama sorun yaşadığınızda hemen arızama baksınlar yahu bu nasıl firma gibi düşünceleriniz varsa? cevap fotoğraftaki gibi bir firma işte yani çalışan sayısı az ve isteklerinize hemen yanıt veremeyebilirler. Firma büyüme evresinde ve bu tür problemleri hoş görmek gerek.
-
Fiyata bakınca belli bir seviyeye çıkmak için uğraşan firma olduğu belli.
Netspeed ilk zamanda böyleydi son zamanda müşteri arttı alet edevat yatırımı yaptılar parayı çıkartmak için zamda yaptılar.
Biraz önce cevap verip talebimi yerine getirdiler. -
Merhabalar,
Netflix ile ilgili gerekli güncelleştirmeler yapılmıştır.
Sorun yaşayan olursa Özelden iletirseniz tekrar kontrol sağlatacağım,
Saygılarımla.
-
Merhaba benim speedteste hızım 75 Mbps çıkıyor, netflixte 35 Mbps çıkıyor. -
Teşekkür ederiz
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 3 Mart 2021; 0:58:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gün içerisinde network ekibine incelenmesi için tekrardan ileteceğim -
Hız ve ping konusında , geçiş yaptığım oristen daha iyi Tbtnet fakat; şu an tek sıkıntım ps4 online maçlarda takılmalar olması ve bir kaç arkadaşın bahsettiği Netflix sorunu. Bu sorunu firma çözebilir mi , sorumlu arkadaş aydınlatırsa iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 3 Mart 2021; 1:31:36 > -
Yarın 35mb 65tl lik kampanyanıza başvuracağım ama 1 sene fiyat garantisi var mı? Birde bedavası vs. si var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: dincsorFirma çok küçük bir firma çalışan sayısı en fazla 5 bilemedin 6 kişidir bu nedenle size hemen cevap veremezler beklentiyi yüksek tutmayın.
Muhatap istiyorsanız alternatif firmalarda Turknet veya Netspeed son çare olarak'ta Millenicom'dan şaşmayın.
Küçümsemek için yazmıyorum veya Kullanılmaz da demiyorum ama sorun yaşadığınızda hemen arızama baksınlar yahu bu nasıl firma gibi düşünceleriniz varsa? cevap fotoğraftaki gibi bir firma işte yani çalışan sayısı az ve isteklerinize hemen yanıt veremeyebilirler. Firma büyüme evresinde ve bu tür problemleri hoş görmek gerek.
Gönlümüz bu tarz firmaların sayısının artmasından yana. Bu yüzden de elimizden geldiği kadar destek olup büyümelerine yardımcı olmak istiyoruz. Hizmet konusuna gelince hiçbir firma dört dörtlük hizmet verdiğini iddia edemez. Hepsinde birtakım eksiklikler kusurlar illaki vardır. Biz son kullanıcılar olarak çözülebilir sorunlara müdahale edilip sonuçlandırılırsa fazla bir beklentimiz yok. Zaten altyapı sorunları gibi büyük şeylere müdahale etme durumları yok. Online işlemlere bırakılan destek taleplerine bakılsın, hız ve ip kaynaklı sorunlara çözülsün bu yeterli diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana da cevap yazmış Enes Bey teşekkür ediyorum. Yalnız bir sorun var Soner Bey kimse onun sorununu çözmüş onun cevabını bana yazmış. Cevabı Soner Bey diye başlıyordu. Akşam eve geçince kontrol sağlayıp tekrar iletişime geçeceğim.
İyi günler sayın @TBTNET ,
İnternet sitenizde ki SILVER PAKET'e 6 ay taahhüt verirsem yine kurulum ve aktivasyon ücretsiz oluyor mu?
-
VPN açınca hız yükseliyor Ping te yükseliyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Jayus
Hız ve ping konusında , geçiş yaptığım oristen daha iyi Tbtnet fakat; şu an tek sıkıntım ps4 online maçlarda takılmalar olması ve bir kaç arkadaşın bahsettiği Netflix sorunu. Bu sorunu firma çözebilir mi , sorumlu arkadaş aydınlatırsa iyi olur.Netflixte ne var hocam
Paketin hızını tam alamıyorlar. 75lik 35 alıyor.
VPN açınca hız yükseliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 3 Mart 2021; 16:32:20 >
Himm. İlginç bir sorunmus. Basit bir şeye benziyor yalnız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X