Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
157.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sorun bende de mevcut. Modemi resetleyince internetin gelmesi 5 dakikayı bulabiliyor. Şimdiye kadar bir kaç İSS kullandım ama hiçbiri bu kadar geç sinyal almıyor sayın TBTNET haberiniz olsun ve lütfen bu ciddi soruna bir el atın.
  • Doggymania kullanıcısına yanıt
    Ping konusunda oris çok kötüydü ,tbd daha iyi şimdilik. Tek sorun ,yurtdışı bağlantıda ki yavaşlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaviourknight

İyi günler, keenetic extra dsl modemim var, yeniden başlatınca kırmızı ışık sorunu yaşıyorum. Modem arayüzünde kimlik doğrulama sorunu, bağlı değil, kablo takılı değil gibi saçma sapan sorunlar çıkıyor. Halbuki hiçbir sorun yok, defalarca yeniden bağlan diyorum, kapatıp açıyorum anca düzeliyor, bağlantı sağlanınca hiçbir sorun,kopma vs yok. Ama modemi kapatıp açayım, geçmiş olsun.

Bu arada tbtnet SRA desteği var mı, modemde tikli o kısım.

Alıntıları Göster

Merhaba,

Konu ile alakalı sorunları çözümlenmesi için arkadaşlara iletmiş bulunmaktayım en kısa sürede çözümlenecektir.

iyi günler dilerim.

• l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [1]<[d]<[d] -- 1 Nisan 2021; 16:33:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaviourknight

İyi günler, keenetic extra dsl modemim var, yeniden başlatınca kırmızı ışık sorunu yaşıyorum. Modem arayüzünde kimlik doğrulama sorunu, bağlı değil, kablo takılı değil gibi saçma sapan sorunlar çıkıyor. Halbuki hiçbir sorun yok, defalarca yeniden bağlan diyorum, kapatıp açıyorum anca düzeliyor, bağlantı sağlanınca hiçbir sorun,kopma vs yok. Ama modemi kapatıp açayım, geçmiş olsun.

Bu arada tbtnet SRA desteği var mı, modemde tikli o kısım.

Alıntıları Göster

Merhabalar,

Destek birimimizden Yaşanılan sorun ile ilgili güncelleme yapıldığı yönünde bilgi aldım.

Tekrardan benzer sorun yaşamanız durumunda Özelden bilgi iletmenizi rica ederim.

Konunun takibini yapmaktayım.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökkubbe

Looking glass sayfanız var mı? Yoksa oluşturur musunuz? Geçiş yapmadan önce test etmem gereken bir çok IP mevcut aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. @TBTNET

@TBTNET cevap vermeyecek misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Modem ile ilgili değil ben asus kullanıyorum tbtnet'e geçince aynı sorunu yaşadım yoğun saatlerde modem reset yaparsanız bazen 5 dakika bekliyor doğrulama için, doğrulama sunucusundan kaynaklı.

Vay arkadaş, sorunun bende olmadığını anlamıştım, her yolu denedim çünkü.tbtnet mh dönüş yapacak bakalım ne diyecekler bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökkubbe

@TBTNET cevap vermeyecek misiniz?

Alıntıları Göster

Merhabalar,

Looking glass sayfamız bulunmamaktadır.

şu an tarafımızda güncel bir konu yok LG sayfası ile ilgili.

ilerleyen zamanda hazırlanabilir.

Saygılarımla.

• Yurtdışı hızı ve ping iyi ,türknet ve gibirnet kullandım onlarla aynı sorun yok. Sadece modeme reset atınca int bağlantısı geç geliyor bazen gelmiyor. Birkaç kullanıcı daha yazmış bu sorunu.mh dönüş yapacak bekliyorum

• Hız ve ping sıkıntısı yaşayan arkadaşlar vdsl mi kullanıyor fiber hizmetlerinde bir sıkıntı var mı acaba ?

• Başka iss'den geçiş yaptık diyelim memnun kalmazsak abonelik iptalinde kurulum ücreti felan alıyorlar mı?

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt

Geçiş ücretsiz. Kurulum yapmıyorlar ki ücret isteyecekler.

Ama 3ay geçiş yapamazsınız

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi şuan ki kullandığım ISS sıfırdan kuruldu. Sıfırdan kurulumlarda 3 ay bekleme kuralı yokmuş.
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt

Aaa . Buna nasıl izin vermiş Telekom..

Ama tahhut verdiniz ise cayma bedeli çıkar.

Telekom bunu nasıl atlamış ya..🤔

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt

Sanırım sorun dns ile alakalı. Yeniden başlatınca internetin geç gelme konusunda sorun yaşayan arkadaşlar modem arayüzünden DNS değiştirip deneyebilirler mi? Tbtnet in varsayılan dns leri değişik olduğu için sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bende de aynı sorun vardı hatta bağlanamadığım zamanlar da oldu dns değişkliği yapınca süre kısaldı. Deneyen arkadaşlar yorum yaparsa sorun yaşayan arkadaşlarda çözüme ulaşır.

• admestos kullanıcısına yanıt

Dns ile ilgili değil, varsayılan kullanmıyorum.

• admestos kullanıcısına yanıt

Dns ayarını dinamik yapıp denedim yine bekletiyor firmanın çözmesi gerek bu sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 5 Mart 2021; 12:25:29 >
  • Bende şunu farkettim modemi resetliyorum IP almıyor ikinci kez resetliyorum hemen IP alıyor.
  • Hat değerlerim bu şekilde, tanımlanan hızlarda görünüyor.

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Ama farklı sunuculardan aldığım hız testi sonuçları bu şekilde

Daha önce bu sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Teknik birimle görüştüm Network ekibine sorunu bildirdik çözümü biraz zaman alabilir dedi. Sorunun neden kaynaklı olduğunu kendileri de bilmiyormuş. Bir yerlerde engel ya da filtreye takıldığı kesin ama telekomdan mı kaynaklı yoksa TBTnet ile mi alakalı onu bulabilirsek daha kolay çözüme ulaşırız.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.