Ayni şeyi yaşadım yeni geçtiğimde hız limitleme var gibiydi kaldırdılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Mart 2021; 16:8:59 > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (18. sayfa)
-
-
Bugün evraklarım ulaşmış, arayıp kimlik fotokopisini istediler. Mail olarak gönderdim. Ne kadar süre sonra taşıma işlemi gerçekleşir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 5 Mart 2021; 16:16:52 > -
Sizin değer ler ile benimkiler hemen hemen aynı, sabah saatlerinde en fazla 54 mbps gördüm akşamları malum yoğun 20-30 arası dolaşıyor
Edit: kablolumu ulaşıyorsunuz bu hızlara?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 5 Mart 2021; 16:23:13 > -
Evet kablolu ulaştığım sonuçlar. Az önce uzaktan bağlanıp kendileri de test alıp gördüler sonucu. Modem ara yüzünden ayarları kontrol ettiler sorun olmaması lazım dediler. İlginç bir durummuş ilk defa karşılaşıyoruz bu durumla dediler. Çözmeye çalışacaklarmış bakalım sonuç ne olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: admestosHat değerlerim bu şekilde, tanımlanan hızlarda görünüyor.
Ama farklı sunuculardan aldığım hız testi sonuçları bu şekilde
Daha önce bu sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Teknik birimle görüştüm Network ekibine sorunu bildirdik çözümü biraz zaman alabilir dedi. Sorunun neden kaynaklı olduğunu kendileri de bilmiyormuş. Bir yerlerde engel ya da filtreye takıldığı kesin ama telekomdan mı kaynaklı yoksa TBTnet ile mi alakalı onu bulabilirsek daha kolay çözüme ulaşırız.
Bu da IDM ile yaptığım indirme hızı. IDM kullananlar bilir hattında ne varsa hepsini sömürür bu program indirme hızı bu şekilde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: admestosBu da IDM ile yaptığım indirme hızı. IDM kullananlar bilir hattında ne varsa hepsini sömürür bu program indirme hızı bu şekilde.
Alıntıları GösterMerhaba Ercan bey;
Konu ile alakalı teknik birimimiz sizinle iletişime geçerek gerekli incelemenin yapılmış olduğunu ve sizden dönüş beklediklerini tarafıma iletmişlerdir.
dönüş yaparak detaylı kontrol sağlayabilirsiniz
iyi akşamlar dileriz.
-
-
-
-
Sıkıntı orda işte dönüş yapamıyorum telefonlara cevap veren yok. Telesekreter 3.sırada olduğumu söyleyip duruyor. Telefon 3 defa yüzüme kapandı. En sonunda Enes Bey diye birine bağlandım o da istediğim kişiye ulaşamamış. Not bıraktım dönecek diyor bakalım.
Yunus Beyin istediği işlemleri gerçekleştirdim ama değişen bişey olmadı. Yani sorun modemden kaynaklı değil.
Bu arada hız düşürme talep etmediğim halde akşam 75 mbit olan hızım 50 mbite sabitlenmiş. Onun tekrar 75 mbite sabitlenmesini istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admestos -- 5 Mart 2021; 20:33:52 >
-
-
Merhabalar;
Çıkan faturanız şubat ayının kısmi fatura tutarınız ile birlikte çıkmıştır yani mart ayı için alınan ödeme ve hizmet aldığınız günden itibaren ayın birine kadar kullanılan hizmetin ücretlendirilmesidir.
Bir ay ücretsiz faturanız bir sonraki fatura döneminde muhasebe birimimiz tarafından tahsis etmiştir.
İyi akşamlar dileriz.
-
İDM ye çokta güvenmeyin ben işsizlik yapıp süre tuttum orada yazanla alakası olmayan sürede bitti indirme.
pardus inidirme linkinden deneyin tubitak serverı
https://indir.pardus.org.tr/ISO/Pardus19/Pardus-19.5-XFCE-amd64.iso
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 5 Mart 2021; 20:46:52 > -
Köntörlü internetmi kullanıyoruz önce öde sonra kullan şeklinde.
Faturaları ayın 5'inde kesiyorsanız, hizmetin akdi başladığı gün ile faturayı kestiğiniz gün sayısı kadar fatura tahakkuk ettirebilirsiniz.
2 gün şubat + 5 gün mart ayında kullanımım var bana 32 gün fatura tahakkuk ettirmişiniz. Bununla birlikte şubatın 26 sında başlayan hizmet akdim için 21 mart 2021 son ödeme tarihli fatura tahakkuk ettirmişiniz.
Almadığım hizmetin parasını peşin istiyorsunuz. Bunun parasınıda hizmet akdi başlayalı bir ay dolmadan ödetmeye zorluyorsunuz.
Böyle birşey kabul edilebilir değil. -
TBTNET arkadaş diğer başlıktan buraya yönlendirdi, madem öyle bende şuaraya herkesin bahsettiği şikayeti bırakayım.
Hem taşıma işlemi yapılan netspeed firmasından aldığım full kapasite 35mbps hızı alamıyorum hemde üstüne üstlük bu fatura çıktı bu insanları enayi yerine koymaktan başka bişey değilde nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanifisari -- 5 Mart 2021; 23:48:4 > -
Bana gelen mesaj da böyle ,geçiş yaptığım oris telekom son ay 2 tam fatura (89 x2 )kilitledi. Tbtnet 1 haftalık hizmete 90 tl çıkardı. 1 aylık İnternet maliyeti 270 tl oldu bana. El insaf
Degerli müsterimiz, xxxxxxx nolu internet hattinizin Subat Ayi kismi kullanim tutari 6,00 TL, Mart Ayi fatura tutari 84,90 TL dir Toplam Fatura Tutariniz 90,90 TL Son ödeme tarihi 21.03.2021 dir. Destek No:02623241324
B050
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 5 Mart 2021; 23:48:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hanifisariTBTNET arkadaş diğer başlıktan buraya yönlendirdi, madem öyle bende şuaraya herkesin bahsettiği şikayeti bırakayım.
Hem taşıma işlemi yapılan netspeed firmasından aldığım full kapasite 35mbps hızı alamıyorum hemde üstüne üstlük bu fatura çıktı bu insanları enayi yerine koymaktan başka bişey değilde nedir acaba?
Merhabalar,
Öncelikle hattınızın geçiş işlemi sağlandığı, yeni tesis edilmediği için geçiş yaptığınız işletmecideki dsl hız profiliniz olduğu gibi tarafımıza geçmiştir.
iç ankastre sorununuz bulunmuyorsa tanımlı hızı alabilirsiniz.
Fatura konusunda sözleşmemizin 9. maddesinde belirtildiği gibi işlem sağlanmıştır.
Saygılarımla.
-
Arkadaş sizi sözleşme ile her türlü alt ederim demek istiyor, okusaydınız diyor, diyorda diyor.
Başka bir problem, https://www.kablowebtv.com/WebTV/ sitesine girdiğim zaman kapak resimleri vs. görünmüyor ve videolar oynamıyor ama bu site alt katta netspeed abonesinin modemine bağlanınca gayet sağlıklı, mobil hattım üzerinden de düzgün, başka bir tutknet abonesinden bakınca da sorunsuz, vpn ile tbtnet hattımda bağlanınca da sorunsuz ama tbtnet te hem mobil hemde web üzerinde sorun oluyor bunada bir cevap lütfen sayın @TBTNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanifisari -- 6 Mart 2021; 0:33:2 >
-
internet bi ara gitti sonra kendiliğinden geldi bu soruna bi çözüm yok galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 6 Mart 2021; 1:26:23 > -
Biraz önce bende de gitti maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X