|
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (20. sayfa)
-
-
Acaba hata mı ettik. 2 senede 2 defa iss değiştirdim,ikisindede evrakları gönderdiğimin ertesi günü taşıma iilemi gerçekleşti ama bu sefer 3-4 günü geçecek galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanın gözüne yüklü gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün itibarı ile geçişim tamamlandı. ama ulaşılabilir hızım 24mbit iken 16mbit alıyorum. acaba adsl mi tanımladılar hızı bağlantı modu vdsl2 olmasına rağmen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 6 Mart 2021; 16:42:24 > -
Normalde kaç mbit abonesi oldunuz
Hat değerleriniz kötü 24 tanımlanırsa kopma olur, adsl değil hat modu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 6 Mart 2021; 16:57:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: trakyAli-1986Normalde kaç mbit abonesi oldunuz
35 mbit...
-
quote:
Orijinalden alıntı: NewsTRHat değerleriniz kötü 24 tanımlanırsa kopma olur, adsl değil hat modu.
üst dairede kardeşim var, onun hattı türknet.. aynı değerler ve 22mb tanımlı ona... sıkıntı yaşamıyor...
-
Mesafeniz mi Uzak
quote:
Orijinalden alıntı: trakyAli-1986Mesafeniz mi Uzak
evet, santrale 900m gösteriyor; istanbul'un göbeğinde ama dediğim gibi kardeşim üst katta 22 mbit alabiliyor. tbtnet benim hattı sınırlamış 16mbite anlaşılan... desteğe de yazdım daha dönen olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: doctorfizikevet, santrale 900m gösteriyor; istanbul'un göbeğinde ama dediğim gibi kardeşim üst katta 22 mbit alabiliyor. tbtnet benim hattı sınırlamış 16mbite anlaşılan... desteğe de yazdım daha dönen olmadı.
Alıntıları Göster22 tanımlanırsa crc hatası ve kopma olabilir, 20 tanımlatıp deneyin stabil mi.
Türknet yapa varsa mesafe sizinkine göre farklıdır sizin saha dolabı uzak anlaşılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 6 Mart 2021; 19:18:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: NewsTR22 tanımlanırsa crc hatası ve kopma olabilir, 20 tanımlatıp deneyin stabil mi.
Türknet yapa varsa mesafe sizinkine göre farklıdır sizin saha dolabı uzak anlaşılan.
Alıntıları Gösterturknet de 900 m veriyor, altyapı sorguladığımda. evet türknet'in yapa var. ben de ona uğraşıyorum en azından bir 20 verseler bakacağım nasıl oluyor diye ama daha teknik destekden dönen olmadı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 6 Mart 2021; 20:34:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: doctorfizikdün itibarı ile geçişim tamamlandı. ama ulaşılabilir hızım 24mbit iken 16mbit alıyorum. acaba adsl mi tanımladılar hızı bağlantı modu vdsl2 olmasına rağmen?
Merhaba @doctorfizik
Talebiniz ile ilgili Hatınıza 35Mbps hız tanımlanmıştır fakat bu değerlerde kesinti yaşayabilirsiniz.
Santral mesafeniz için tavsiye edilen hız 16Mbps dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 6 Mart 2021; 21:30:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TBTNETMerhaba @doctorfizik
Talebiniz ile ilgili Hatınıza 35Mbps hız tanımlanmıştır fakat bu değerlerde kesinti yaşayabilirsiniz.
Santral mesafeniz için tavsiye edilen hız 16Mbps dir.
Alıntıları Gösterteşekkürler @tbtnet... bakalım bir deneyelim... dediğiniz gibi olursa çekeriz geri...
-
Mevcut durumda kesinti, hız düşüklüğü, ping fırlaması, vpn engellemesi vb. durum yaşayan arkadaşlar var mı? Pazartesi geçiş yapmayı düşünüyorum. -
Merhaba, işlemi tamamlandı ama ben şu ana kadar vdsl2 bağlandı kullandım. Ve vdsl olacak diye 75₺ pakete geçeceğimi sanıyordum. Ki bende vdsl2 modem var. Telefonda arayan bayan siz fiber altyapıya sahipsiniz o yüzden 85₺ olacak dedi.
Bu imkansız çünkü böyle olması için benim fiber modeme ihtiyacım var. Yakınımdaki binayı sitenizden sorguladığımda vdsl e uygundur yazıyor ama bizim bina fiber görünüyor.
İsterseniz kullandığım modemi ve binada ki kutunun görselini göndereyim, ben şu ana kadar fiber kullanmadım.
Bu hiç hoş olmadı ilgelenir misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: doctorfizikdün itibarı ile geçişim tamamlandı. ama ulaşılabilir hızım 24mbit iken 16mbit alıyorum. acaba adsl mi tanımladılar hızı bağlantı modu vdsl2 olmasına rağmen?
Bir süre 24mb adsl kullanmıştım. Her ne kadar firmalar 16mb maksimum adsl hızı dese de 24mb de kullanılabiliyor.
Sizinki vdsl.
Kopma, ping dalgalanmaları vs. sorun değil derseniz modemdeki maksimum hızı alabilirsiniz lakin o hızda duruma göre değişkenik gösteriyor. Bugün 22 gösteriyor yarın 20 olabilir, öbürgün ise 24 e çıkabilir. Stabil olarak maksimum 20mb alabilirsiniz gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 7 Mart 2021; 16:11:6 >
-
Sayın yetkili bir soruma cevap alamadım bir türlü tekrar soruyorum.
35mb hız 65tl kampanyanız için evlaklarımı gönderim. Yarın teslim edilir. Fakat bu tarife ile alakalı 1 yıl sabit fiyat garantisi ile ilgili bişey göremedim. 100mb vdsl kampananıza ise yazıyor 1 yıl sabit fiyat diye.
Sorum net olarak şu. 35mb 65tl lik paketinizde de 1 yıl fiyat garantisi var mı? 2 ay sonra fiyat arttıracaksanız hiç uğraşmayayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24Sayın yetkili bir soruma cevap alamadım bir türlü tekrar soruyorum.
35mb hız 65tl kampanyanız için evlaklarımı gönderim. Yarın teslim edilir. Fakat bu tarife ile alakalı 1 yıl sabit fiyat garantisi ile ilgili bişey göremedim. 100mb vdsl kampananıza ise yazıyor 1 yıl sabit fiyat diye.
Sorum net olarak şu. 35mb 65tl lik paketinizde de 1 yıl fiyat garantisi var mı? 2 ay sonra fiyat arttıracaksanız hiç uğraşmayayım.
ben cevap vereyim, ben de bu kampanyadayim. bildigim kadari ile bizim kampanyada yok 1 yil sabit fiyat garantisi.
bu arada dedikleriniz cok dogru. simdilik bir sikinti yok. 22mbitte.
Merhabalar,
Bu kampanyamızda da 1 yıl sabit fiyat garantimiz bulunmaktadır.
Fakat 1 ay bedava kampanyası bulunmamaktadır.
Saygılarımla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X