Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir önceki mesajımda buna benzer bir olaydan bahsettim ve ondan önce online destek oluşturdum daha öncesinde ise telefonla kendilerine söylemiştim ama görüyorumki ilgilenilmiyor yada bu işten anlamıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: admestos

Bu hatayı alan arkadaşlar var mı? Turktelekomun Online İşlemler uygulamasına wifi üzerinden giriş yapamıyorum sadece mobilden girebiliyorum. Telefondan kaynaklı değil evde hiç kimse wifi üzerinden giriş yapamıyor. Kullanan arkadaşlar varsa deneyip sonucu söyleyebilir mi? ISS de uygulama engelleri mi başladı acaba?
    Merhabalar,

Tarafımızdan özel yapılmış bir engelleme bulunmamaktadır.

Mahkeme kararı ile engellenmiş erişimler dışında engelleme yapılmamaktadır.

Erişim sağlayamadığınız site ve benzeri uygulamalara karşı atılan trace çıktılarını destek@tbtnet.net adresine iletebilirseniz network ekibindeki arkadaşlara detaylı inceletebilirim.

Saygılarımla.

• admestos kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim benimde aynı, netflix sorunu da devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 10 Mart 2021; 0:6:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu hatayı alan arkadaşlar var mı? Turktelekomun Online İşlemler uygulamasına wifi üzerinden giriş yapamıyorum sadece mobilden girebiliyorum. Telefondan kaynaklı değil evde hiç kimse wifi üzerinden giriş yapamıyor. Kullanan arkadaşlar varsa deneyip sonucu söyleyebilir mi? ISS de uygulama engelleri mi başladı acaba?

şu anda telekomda netflixte 4k filmler olmak üzere çok güzel çalışıyor geçişlerde hızlı tenda v300 modem kullanıyorum çok süper çalışıyor kenetic omni de vardı hiç memlun kalmadım çok özelliği var iyi olan. özellikle bulut oluşturma özelliği hoşuma gitti fakat internet konusunda başarılı göremedim takılmalara neden oldu iade ettim. tenda 10 saniye gibi hat değerlerini otomatik değiştiriyor en iyi ayarı kendi yapıyor gerçekten güzel net veriyor yeni aldım çok güzelmiş. net hızım 35000 ortalama bağlantı hızım 34000 nadir de olsa dalgalanma yaşanıyor buna katılıyorum fakat tbtnet aracı gerçek sunucular avrupada gördüğüm kadarı ile sunucu kaynaklı olma ihtimalide var sanırım. hız testini fast ile yapın daha fazla bilgi göster i seçin göreceksiniz hangi ülkeden geldiğini. bazı vpn isteyen filmler açılıyor orada da fark ettim. vpn olmadan açılıyor

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kipir -- 10 Mart 2021; 1:31:34 >

• Peki altyapısı bu hızları desteklemeyen mesala 16 mpbs destekleyenler için kampanya yokmu
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Netspeed hızınız kaçtı Hocam? Bende airties kullanıyorum, kullanılan hız arttıkça ulaşılabilir hız düşüyor maalesef, eski kullandığım saglayıcılarda da aynıydı. 35 mbps kullanırken ulaşılabilir hızım 117 oluyor, 80 Mbps kullanırken 93'e düşüyor.

Online işlemlere modeme girilen kullanıcı adı ve şifreleyle giriş yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 10 Mart 2021; 7:13:35 >
  • SerÇel kullanıcısına yanıt
    35 mbps idi. Şu an ac ile 60 mbps civarı alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende de 88 tanımlı ac ile 80 alıyorum, 5760 mı kullanıyorsunuz?
  • TBTNET kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Sorunun Turktelekomdan kaynaklı olduğu bilgisini aldım. Türkiye genelinde var olan bir sorunmuş. Çözülmesini bekleyeceğiz.

• kipir K kullanıcısına yanıt

Tenda v300 candır. Hem kablolu hem kablosuz çok verimli.

• quote:

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

bende sıkıntı yok. mobilde internet üzerinden de, masaüstünden de...

• quote:

Orijinalden alıntı: SerÇel

Netspeed hızınız kaçtı Hocam? Bende airties kullanıyorum, kullanılan hız arttıkça ulaşılabilir hız düşüyor maalesef, eski kullandığım saglayıcılarda da aynıydı. 35 mbps kullanırken ulaşılabilir hızım 117 oluyor, 80 Mbps kullanırken 93'e düşüyor.

Online işlemlere modeme girilen kullanıcı adı ve şifreleyle giriş yapılıyor

bizde netspeed de var 35000 hızda 33400 ile bağlanıyor dalgalanma yok denecek kadar az. pink 7 snr 30,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kipir -- 10 Mart 2021; 11:15:50 >
  • SerÇel kullanıcısına yanıt
    Evet, 2.4 wifi ile ne alıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 10 Mart 2021; 13:12:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,4 wifi ile alıyorum testleri. fakat cihazları mümkün olduğu kadar kablo ile bağlamak gerekiyor wifi kanal çakışmaları da sıkıntı yapıyor bazen kanal testi yapıp kullanılmayan bir kanal da seçilebilir az wifi olan yerlerde fakat kablo en iyisi

40 Mbps civarı
  • merhabalar
    bugün öğlene doğru geçiş işlemlerimin onaylandığına dair arandim, 15-20dkya kadar sms ile gerekli abonelik bilgilerinin gönderileceğini söylediller ama hâlâ gelmedi ve eski sağlayıcıdayim.. özelden bilgileri atıyorum ilgilenirseniz memnun olurum.. teşekkürler

• An itibariyle internet kopmuş durumda ve gece müşteri hizmetleri çalışmıyor nerden geçtim size beşpara etmeyen hizmet alıyorum netspeed harikaydı bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: burak550

An itibariyle internet kopmuş durumda ve gece müşteri hizmetleri çalışmıyor nerden geçtim size beşpara etmeyen hizmet alıyorum netspeed harikaydı bu konuda

Merhabalar,

Yaşanan kesinti türktelekom kaynaklı çalışmadan oluşmuştur.

Saygılarımla.

11.3.2021 tarihinde 01:00:00 ile 06:00:00 saatleri arasında SAMSUN B�LGE Bölge sahasında, TT-05-AMASYA-ERC-SE-01 cihazında SASI DONUSUMU nedeni kaynaklı Acil Çalışma yapılacaktır. Çalışma süresince 180 dakikalık kesinti öngörülmektedir. Çalışmadan etkilenecek devre bilgileriniz: 

• TBTNET kullanıcısına yanıt

Sitenizde bir çok eksik olduğu için abone göremiyor arıza olunca.

Online işlemlere bölgesel arıza, hat bilgisi, sözlesmeler vs. ne zaman ekleyeceksiniz?

Ayrıca netflix sorunu devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 11 Mart 2021; 12:26:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.