Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşinize yarayabilir
    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt

Bilgim var, buradaki sorun farklı.

• NewsTR kullanıcısına yanıt
    Farklı olan sorunun bende farkındayım
  • Bende an itirabiyle tbtnet'e geçişimi tamamladım. Yalnız maksimum veri hızım 27 civarında. Daha önce Türknet'ten 35 mbps internet kullanıyordum ve 35 Mbps'ye kadar hız alabiliyordum. Şu anda modem'de görünen maksimum hız 27 Mbps.

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • Merhaba ben kendim suanda TÜRKNET FİBER müşterisiyim.Fakat ailemden birini TBTNET e geçirmeyi düşündüm.Acaba TBTNET le ilgili fikirleriniz nelerdir sizce bakır altyapıda tercih edilir mi ?

• Arkadaşlar merhaba,

Şu an türknet kullanıyorum 43-44 mbit alıyorum yapa üzerinden. santrale uzaklığım 450 metre

tbtnet, gıbırnet, netspeed üzerinden sorgulama yaptığımda alabileceğim hız 76 mbit, santrale uzaklık 141 metre gözüküyor. bu durumda sanırım telekom santrali bana daha yakın gözüküyor. sizce geçmeye değer mi?

@TBTNET abone olmadan hat değerlerime bakabiliyor musunuz? snr, hat zayıflaması vs ne olur tbtnete geçersem?

• @raziel82 Vae yönteminde saha dolabından hizmet alırsınız, 141 metre tahmini mesafe yazar ortalama 70 mbit alırsınız.

Hat değerlerine varsa komşunuz ondan bakabilirsiniz.

@DOKTORBEY34 Tercih edilebilir şuan bu şartlarda bu fiyatlara 1 sene başka firma vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 11 Mart 2021; 18:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: typer_now

Bende an itirabiyle tbtnet'e geçişimi tamamladım. Yalnız maksimum veri hızım 27 civarında. Daha önce Türknet'ten 35 mbps internet kullanıyordum ve 35 Mbps'ye kadar hız alabiliyordum. Şu anda modem'de görünen maksimum hız 27 Mbps.

Merhaba,

konu ile alakalı bilgilerinizi tarafımıza iletirseniz kontrol sağlayabiliriz.

Saygılarımla.

• bugun basvurum ellerıne ulasmıs..ama garıp bır durum varmıs..bızde fıber baglantı varmıs ama santralden sonrası adsl oluyormus:) fiber adsl dıyorlar..anlaamdım gıttı..daha once mıllenıcom da ıken vdsl olarak baglattık sımdı bunlar baglantın vdsl degıl fıber adsl dıyorlar ve fıber kampanyası uzerınden yanı 85 tl dıyorlar..anlamadım fiber adsl dıye bırsey varmı? santralım fıbermıs ama evıme adsl olarak gelıyormus kısacası..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTTC fiber kablonun cadde ve sokaklardaki saha dolabına kadar çekildiği, kullanıcıya daha önceden kullanmış olduğu bakır kablo ile sunulduğu bağlantı türü yani vdsl.

• quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

FTTC fiber kablonun cadde ve sokaklardaki saha dolabına kadar çekildiği, kullanıcıya daha önceden kullanmış olduğu bakır kablo ile sunulduğu bağlantı türü yani vdsl.

sımdı bana fıber baglantı uzerınden tarıfe sunuyorlar lakın vdsl kullanıyorum mıllenıcom da...nasıl oluyor anlaamdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

sımdı bana fıber baglantı uzerınden tarıfe sunuyorlar lakın vdsl kullanıyorum mıllenıcom da...nasıl oluyor anlaamdım

Alıntıları Göster

Yanlışlık olmuştur pm ile bildirin durumu @TBTNET ilgilenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 11 Mart 2021; 19:13:56 >
  • @TBTNET 813136 numaralı destek kaydıma dönüş alabilir miyim? Hız profilimi isteğim doğrultusunda günceller misiniz?

• NewsTR kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Qwerty

@TBTNET 813136 numaralı destek kaydıma dönüş alabilir miyim? Hız profilimi isteğim doğrultusunda günceller misiniz?

Merhaba;

Sorununuz ile alakalı işlemler yapılmış olup destek kaydınıza dönüş sağlanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

bugun basvurum ellerıne ulasmıs..ama garıp bır durum varmıs..bızde fıber baglantı varmıs ama santralden sonrası adsl oluyormus:) fiber adsl dıyorlar..anlaamdım gıttı..daha once mıllenıcom da ıken vdsl olarak baglattık sımdı bunlar baglantın vdsl degıl fıber adsl dıyorlar ve fıber kampanyası uzerınden yanı 85 tl dıyorlar..anlamadım fiber adsl dıye bırsey varmı? santralım fıbermıs ama evıme adsl olarak gelıyormus kısacası..

Merhaba,

Probleminizi arkadaşlara bildirdim tarafınıza gün içinde dönüş sağlayacaklar.

iyi günler dileriz.

• Fiber müşterisi olan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim, comnet'e nperf ile sorgu yaptığınızda kaç ping ve kaç hız alıyorsunuz acaba?

Teşekkürler.

• VPN engellemeniz bulunuyor mu acaba ?

• Bakır altyapıda sorun yaşadığınızda kaç günde sorunu çözüyorlar ?

teknik ekibi vs varmı ? İlk defa bu firmayı duydum.

Kuzenim için düşünüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DOKTORBEY34

Bakır altyapıda sorun yaşadığınızda kaç günde sorunu çözüyorlar ?

teknik ekibi vs varmı ? İlk defa bu firmayı duydum.

Kuzenim için düşünüyoruz.

alt yapısı telekom olarak internet kullanıyorsanız arıza kaydı giriyorlar ve telekom ekipleri 48 saat içinde gelmeleri gerekiyormuş yoğunluklarına bağlı.ben 1 defa arıza kaydı açmıştım 5 saat sonra geldilerdi.

VPN engellemesi vpn türüne göre değişiyor sanırım android proğramlar ile sorun görmedim chrome betternette çalışıyor yalnız wın10 VPN malesef çalışmıyor komşumun netine girince çalışıyor bilgisayarda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kipir -- 13 Mart 2021; 15:53:44 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.