|
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (24. sayfa)
-
-
Merhaba, yurtdışı çıkışlarınız tamamen TürkTelekom üzerinden mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: runorunorunoMerhaba, yurtdışı çıkışlarınız tamamen TürkTelekom üzerinden mi?
Superonline ve türk telekom, vodafone çok az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 14 Mart 2021; 20:4:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar fiber kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim? GIBIR'dan geçmek istiyorum.
-
Geçiş yapmayı düşünüyorum millenicom 35 kullanıyorum tavsiye edermisiniz
Cuma günü başvurdum sabah saatlerinde geçişim yapıldı. Netspeed'e göre 20 olan pingim 30 çıktı ve upload 7 yani biraz düşük. Bunlar haricinde, ADSL'den geçtim ve daha ucuza muhteşem ötesi bir hız. Kararsızlığım büyük bir memnuniyetle nihayete erdi çok memnunum umarım hizmet kaliteniz ve uygun fiyat politikanız gelişerek devam eder.
-
54.93.32.2 (amazon AWS) adresine traceroute atabilecek var mı acaba?
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Qwerty
Beyler ayın beşinde başvurdum hafta sonu araya girdiğinden kurulum pazartesi sabahı yapıldı. Şuana kadar sorun yaşamadım. Twitch youtubeda sorun yaşamadım. Paketim ne ise onu alabiliyorum.Bugün benimde sabah geçişim oldu 79 kilidi vardı sabah ilk geçişte kalktı hat ne kadarı kaldırıyorsa moduna döndü (ki bence böyle olmalı zaten "-E KADAR" anlamı bizce bu..) Daha sonra hız testlerinde 35 mbiti geçmediğini gördüm 79 kilidi geri geldi.
VDSL 79 mbit bağlantı sağlamasına rağmen hız testleri 35 mbiti geçmiyor, müşteri hizmetlerinden Enes bey 1 hafta içerisinde sorunun çözüleceği sorun çözüldüğünde tarafıma bilgi verileceği beyan etti.
Beklemedeyiz..
-
Ben Web'e Özel 35'lik pakete geçtim. Altyapısal sorun olduğu için hızımı 26'ya sabitledim. Şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Firma Kocaeli'nde olduğu için ping değerlerimde oldukca iyi. Bir tek EA oyunlarında sorun yaşıyorum. Ancak bu sorun Türknet'te ikende vardı büyük ihtimal EA'den kaynaklı bir sorun.
-
https://www.homestyler.com sitesini açabiliyormusunuz ? tbtnet ile bağlananlar için sorum
-
Firmayı önerdiğime pişman oldum.73 mbps destekleyen hat için 9 mbps hız verdiler,internet sahibi arayıp şikayetini dile getirdi,whatsapp mesajları attı ben bile mesaj attım ama nafile.Mahçup etti.İnsanları boş yere uğraştırdık ve kurulum adı altında haraç alınacak iptal etmeleri için.Umursamaz bir halleri var.Önermiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: fatihmhizliBugün benimde sabah geçişim oldu 79 kilidi vardı sabah ilk geçişte kalktı hat ne kadarı kaldırıyorsa moduna döndü (ki bence böyle olmalı zaten "-E KADAR" anlamı bizce bu..) Daha sonra hız testlerinde 35 mbiti geçmediğini gördüm 79 kilidi geri geldi.
VDSL 79 mbit bağlantı sağlamasına rağmen hız testleri 35 mbiti geçmiyor, müşteri hizmetlerinden Enes bey 1 hafta içerisinde sorunun çözüleceği sorun çözüldüğünde tarafıma bilgi verileceği beyan etti.
Beklemedeyiz..
Alıntıları GösterHocam 27 şubattan bu yana aynı sorunla uğraşıyoruz. CRC hatalarından tutun dalgalı hıza kadar her şeyle uğraşıyoruz. Uğraşıyorlar düzelir gibi oluyor bir ara ertesi gün yine aynı çözemedim ben bunların çalışma sistemini. Ama (sanırım) tahminim 100 lük 1 tane İP leri var kimin sesi çok çıkarsa bir süre ona tanımlıyorlar o İP yi sonra modem kapanıp açıldığında tekrar değişiyor o İP. Zaten CGN den veriyorlar ip yi bir de çıkış veridikleri ip sıkıntılıysa çekilmez hal alıyor internette gezinmek. Daha önce 35 lik pakette donma takılma kopma olmadan açılan şeyler şimdi 100 mbitlik pakette ( o da kilitten dolayı 75 e sabit) donup takılarak açılıyor. Bu şekilde devam ederse kaçışlar başlar yakın zamanda. Bu sadece dostane bir uyarı firma için. Yukarıdaki mesajlarımda firmayla ilgili olumlu yorumlarımı da görebilirsiniz.
Akşam Yunus Bey beni aradı canlı dersteydim konuşamadık kapattık. Ama onunda yapacak bişeyi yok anladığım kadarıyla elinde olan imkanları değerlendirmeye çalışıyor ama bir yerde o da tıkanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
açıyor
-
Enterasan DNS'i CloudFlare (1.1.1.1) yapınca açmıyor..
-
Bende 1.1.1.1 1.0.0.1 bu dnsleri modeme girdim,bunları kullanıyorum sorunsuz açtı
-
Tbtnet'ten önce Netspeed firmasından 35 Mbit alıyordum. Kullandığım süre boyunca en ufak bir kesinti olmadan belirtilen hızı aldım. Firmanın fiyat artışından sonra Tbtnet'e geçtim. 64 Mbit alabilirsiniz dedikleri internet bağlandıktan sonra 38 Mbit'i geçemezsiniz dediler. Bugün de tüm gündür 10 Mbit üzerinde hız alamıyorum.
Geçen sefer arıza kaydı oluşturuluyor dendi. Kimse sallamadı bile. Bu sefer de arkadaşlarımıza ileteceğiz dediler, ama zannetmiyorum ki biri ilgilensin.
Geçeli henüz bir hafta/on gün olmasına rağmen beni bezdirmeye başladılar. Bu gidişle erken bir ayrılış yaşayacağız kendileriyle gibi duruyor. Umarım şu 6 aylık taahhüt mezvusuna mahkemelik olmayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadWolf -- 15 Mart 2021; 23:18:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MadWolfTbtnet'ten önce Netspeed firmasından 35 Mbit alıyordum. Kullandığım süre boyunca en ufak bir kesinti olmadan belirtilen hızı aldım. Firmanın fiyat artışından sonra Tbtnet'e geçtim. 64 Mbit alabilirsiniz dedikleri internet bağlandıktan sonra 38 Mbit'i geçemezsiniz dediler. Bugün de tüm gündür 10 Mbit üzerinde hız alamıyorum.
Geçen sefer arıza kaydı oluşturuluyor dendi. Kimse sallamadı bile. Bu sefer de arkadaşlarımıza ileteceğiz dediler, ama zannetmiyorum ki biri ilgilensin.
Geçeli henüz bir hafta/on gün olmasına rağmen beni bezdirmeye başladılar. Bu gidişle erken bir ayrılış yaşayacağız kendileriyle gibi duruyor. Umarım şu 6 aylık taahhüt mezvusuna mahkemelik olmayız.
Merhaba,
konu ile ilgili sorunlarınızı çözmek adına abone bilgilerinizi iletirmisiniz ?
iyi günler dileriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X