Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ay ortasında geçiş yapanlar için bir ay bedava internet ücreti yarım ay için mi yoksa bir sonraki ayın tam ücreti için mi indirim olarak uygulanıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün başvuru yaptım sözleşmemi doldurdum yarın kargo ile göndericem bakalım inşallah sorunsuz bı hizmet olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

Ay ortasında geçiş yapanlar için bir ay bedava internet ücreti yarım ay için mi yoksa bir sonraki ayın tam ücreti için mi indirim olarak uygulanıyor?

Merhaba,

Farklı ıss'den geçen abonelere firmamızda aboneliği başladıktan sonra 2. ayı ücretsizdir.

iyi günler dileriz.

• Upload hızınız 4mü 8mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yetkin58

Upload hızınız 4mü 8mi acaba

Merhaba,

Upload hızımız şuanda pandemiden kaynaklı 8'dir

İyi günler dileriz.

• Başvurumu yaptım yarin evrakları göndericem inşallah sorunsuz bı hizmet olur uzun yıllar kullanırım

• Arkadaşlar sabah yaptığım hiz testi sonuçları TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

• Dün akşamüstü itibariyle hız sorunum çözülmüş

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

2 sorunum var.

1

Ancak DSL hattım 79 mbite sabitlendi yani bunu serbest bırakmanın yolu yokmu ?

Ben keenetic extra modem kullanıyorum snr değerini oynayıp deneme yanılma ile kopmadan bağlantı kurabileceği değerlere çekiyorum ve hızımı 70 80 90 mbit istediğime getirebiliyorum...

2

firefox tarayıcıya gelen güncellemeyi ne yaptıysam dns otomatik, google dns, cloudflare dns vs.vs. ne yaptıysam download.firefox.com adresine giremediği ve zaman aşımı hatası verdiği için güncelleme almadı 4g neti paylaştırıp güncelleyebildim..

@tbtnet

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmhizli

Dün akşamüstü itibariyle hız sorunum çözülmüş

2 sorunum var.

1

Ancak DSL hattım 79 mbite sabitlendi yani bunu serbest bırakmanın yolu yokmu ?

Ben keenetic extra modem kullanıyorum snr değerini oynayıp deneme yanılma ile kopmadan bağlantı kurabileceği değerlere çekiyorum ve hızımı 70 80 90 mbit istediğime getirebiliyorum...

2

firefox tarayıcıya gelen güncellemeyi ne yaptıysam dns otomatik, google dns, cloudflare dns vs.vs. ne yaptıysam download.firefox.com adresine giremediği ve zaman aşımı hatası verdiği için güncelleme almadı 4g neti paylaştırıp güncelleyebildim..

@tbtnet

Merhabalar,

Hat değerleriniz tanımlanabilecek en üst değerlere sabitlenmiş durumdadır.

altyapı kontrolünde 63 Mbps hız alabileceğiniz görünmektedir.

noise margin değerleri de 8db altındadır.

memnuniyetsizlik oluşmaması adına bu değerler tanımlanmıştır.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: TBTNET

Merhabalar,

Hat değerleriniz tanımlanabilecek en üst değerlere sabitlenmiş durumdadır.

altyapı kontrolünde 63 Mbps hız alabileceğiniz görünmektedir.

noise margin değerleri de 8db altındadır.

memnuniyetsizlik oluşmaması adına bu değerler tanımlanmıştır.

Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Bende birşey sormak istiyorum. Netspeed te iken hattımın alabileceği hız 89 civarıydı. Size geçince neden 69 a düştü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MadWolf

Tbtnet'ten önce Netspeed firmasından 35 Mbit alıyordum. Kullandığım süre boyunca en ufak bir kesinti olmadan belirtilen hızı aldım. Firmanın fiyat artışından sonra Tbtnet'e geçtim. 64 Mbit alabilirsiniz dedikleri internet bağlandıktan sonra 38 Mbit'i geçemezsiniz dediler. Bugün de tüm gündür 10 Mbit üzerinde hız alamıyorum.

Geçen sefer arıza kaydı oluşturuluyor dendi. Kimse sallamadı bile. Bu sefer de arkadaşlarımıza ileteceğiz dediler, ama zannetmiyorum ki biri ilgilensin.

Geçeli henüz bir hafta/on gün olmasına rağmen beni bezdirmeye başladılar. Bu gidişle erken bir ayrılış yaşayacağız kendileriyle gibi duruyor. Umarım şu 6 aylık taahhüt mezvusuna mahkemelik olmayız.

Bu mesajımdan sonra Tbtnet yetkilileri iki kere benimle iletişime geçti. İlk olarak sorunun kaynağıyla ilgili bilgi aktardılar ve sorunun Türk Telekom kaynaklı olduğu belirtildi.

İkinci aramalarında Yunus Bey ile görüştüm. Kendileri tarafıma tanımlanan 100 Mbit'in hattımın kaldıramayacağını ve hatta sistemde maksimum hız olarak 27 28 Mbit göründüğünü ve ama bir şekilde hattın kaldırabileceğinden daha iyi bir hız aldığımı belirttiler. Hatta modeminiz Asus mu diye sordular (hayır Tenda V300). :) Bu konuşmamız sonrası paket değişikliği yapacaklarını ve hattıma 35 Mbit paketin tanımlanarak fiyatın aşağı çekileceğini ve 100 Mbit pakette bulunan 1 ay bedavanın (ki ben bunu bilmiyordum) özür baabında tarafıma tanımlanacağını aktardılar.

İlgilendikleri için teşekkür ederim. Yunus Bey herhangi bir sorun olduğunda kendisiyle görüşebileceğimi iletmişti. Şu anda sorun çözülmüş görünüyor. 32 Mbit bandında stabil bir hız alıyorum. Yunus Bey'e sorunun çözüldüğünü iletirseniz çok sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Bende birşey sormak istiyorum. Netspeed te iken hattımın alabileceği hız 89 civarıydı. Size geçince neden 69 a düştü?

Alıntıları Göster
    Bu konu forumda daha önce konuşulmuştu.

Daha yüksek hız aldığınız için kapasite düşmesi normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MadWolf

Bu mesajımdan sonra Tbtnet yetkilileri iki kere benimle iletişime geçti. İlk olarak sorunun kaynağıyla ilgili bilgi aktardılar ve sorunun Türk Telekom kaynaklı olduğu belirtildi.

İkinci aramalarında Yunus Bey ile görüştüm. Kendileri tarafıma tanımlanan 100 Mbit'in hattımın kaldıramayacağını ve hatta sistemde maksimum hız olarak 27 28 Mbit göründüğünü ve ama bir şekilde hattın kaldırabileceğinden daha iyi bir hız aldığımı belirttiler. Hatta modeminiz Asus mu diye sordular (hayır Tenda V300). :) Bu konuşmamız sonrası paket değişikliği yapacaklarını ve hattıma 35 Mbit paketin tanımlanarak fiyatın aşağı çekileceğini ve 100 Mbit pakette bulunan 1 ay bedavanın (ki ben bunu bilmiyordum) özür baabında tarafıma tanımlanacağını aktardılar.

İlgilendikleri için teşekkür ederim. Yunus Bey herhangi bir sorun olduğunda kendisiyle görüşebileceğimi iletmişti. Şu anda sorun çözülmüş görünüyor. 32 Mbit bandında stabil bir hız alıyorum. Yunus Bey'e sorunun çözüldüğünü iletirseniz çok sevinirim :)

Alıntıları Göster

Merhaba;

Talebinize istinaden kendilerine ileteceğiz. Herhangi bir sorun yaşar iseniz tarafımıza iletebilirsiniz.

Biz teşekkür eder iyi günler dileriz.

• Bir aydan fazla tbtnet kullanıyorum artılarını sayarsam sabit fiyat, ulaşılabilir müşteri hizmetleri, kota, vs gibi uygulamalar yok, bağlantı stabil, kopma, dalgalanma vs görmedim. Eksilerine gelirsek; pop noktası sadece kocaeli ben izmirdeyim ping min. 30-40 arası yurtdışı 80-100 arası online oyun vs için hoş değil. Bankalarla anlaşmaları yok ya havale ya da kredi kartı ile fatura ödeyebilirsiniz. Oim sistemi ticket usulü çalışıyor kendiniz yapabileceğiniz bir işlem yok kayıt açıp cevaplamalarını bekliyorsunuz. Daha ttnet tarafında bir sıkıntı olmadı, olursa cevap süreleri nasıl bilmiyorum. Cgnat tüm diğer servis sağlayıcılardaki gibi bunda da var ve istediğiniz kadar modem resetleyin kurtulamıyorsunuz, tabi 15 tl aylık ödeyerek statik ip alabilirsiniz. Sonuç itibariyle ucuz olsun, benim olsun diyorsanız geçilebilir.

• ankaradan istanbuldaki sunucuya 80ms ping anormal değil mi bir şey yapmayı dusunmuyor musunuz oyun oynamak imkansız...

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan Akgönül

ankaradan istanbuldaki sunucuya 80ms ping anormal değil mi bir şey yapmayı dusunmuyor musunuz oyun oynamak imkansız...

Merhabalar,

Hangi oyun içerisinde sorun yaşıyorsunuz?

Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili detay paylaşmanız durumunda ekip arkadaşlarımıza ileterek yardımcı olabiliriz.

Saygılarımla.

• TBTNET kullanıcısına yanıt

league of legends türkiye sunucularında suan 80ms ile oynuyorum... ara ara 90'ı görüyor oyun için.

tr için

Tracing route to 162.249.79.1 over a maximum of 30 hops

1  <1 ms  <1 ms  <1 ms 192.168.1.1

2  17 ms  17 ms  18 ms 100.65.57.40

3  18 ms  17 ms  18 ms 10.10.10.81

4  17 ms  17 ms  17 ms 41-core-access.static.tbtnet.net [185.194.172.65]

5  17 ms  17 ms  18 ms 212.156.31.29.static.turktelekom.com.tr [212.156.31.29]

6  19 ms  20 ms  20 ms 41-gebze-t2-2---41-yahyakaptan-t3-2.statik.turktelekom.com.tr [81.212.217.28]

7  21 ms  20 ms  20 ms 34-acibadem-xrs-t2-2---41-gebze-t2-2.statik.turktelekom.com.tr [212.156.121.132]

8  20 ms  21 ms  21 ms 34-acibadem-xrs-t2-1---34-acibadem-xrs-t2-2.statik.turktelekom.com.tr [195.175.171.151] 

9  21 ms  20 ms  21 ms 34-equinix-t3-1---34-acibadem-xrs-t2-1.statik.turktelekom.com.tr [212.156.252.150]

10  21 ms  21 ms  21 ms 195.175.48.18.static.turktelekom.com.tr [195.175.48.18]

11 1030 ms 1254 ms 1261 ms 104.160.142.67

12  520 ms  369 ms  349 ms 10.34.2.10

13  33 ms  32 ms  32 ms 162.249.79.1

• merhaba,

başvuru yaptım hizmet almaya başladım kağıtları yollamıştım ancak ne online işlem merkezinde ne de bana gelen herhangi bir mail/sms te üyelik detaylarımla ilgili birşey göremiyorum. hangi tarifedeyim ne kadar ödeyeceğim vs. bunu nereden görebilirim acaba? birşey mi kaçırıyorum..?

bir de 100mbit e kadar bağlantı hizmetine başvurdum ve sorguladığımda 83mbit kaldırdığı görünüyordu ancak 38-40 mbit hız alabiliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 18 Mart 2021; 21:43:39 >
  • ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt

Oim ticket usulü çalışıyor kayıt açıyorsunuz cevap veriyorlar, telefon açıp isteyin ben telefonla öğrendikten 1 saat sonra kullanıcı adı şifre gelmişti.faturanız çıktığında hangi tarifedesiniz görebiliyorsunuz ya da yine ticket açıp öğrenebilirsiniz. Benimde 64 mbps max hız yazıyordu şu an 40 mbps geçmiyor.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.