Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler sağolun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başvurunun üzerinden 4 iş günü geçti onay bekleniyor denildi halen bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 23 Mart 2021; 15:52:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TBTNET 970941 numaralı destek kaydına hızlı dönüş alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Ben de bu hız dalgalanmasından müzdaribim. Gerçi dalgalanma değil, tsunami. Birgün 1megabit olurken aynı gün içinde 40megabit oluyor.

Ben de netspeedden geçenlerdenim )

Alıntıları Göster

Bu mesajı alıntılayarak yorum yapmak istedim.

10 gündür falan hızım çok stabil. Şu an çok memnunum. Ben masaüstünde wifi kullanıyordum, bağlantım sıkıntılı idi. Kablo aldım, kablolu kullanmaya başladım. Kablolu olarak hızım 65-70 mbps. Telefondan da50-55 arası alıyorum.

Umarı böyle gider.

• Dun sabah 9 gibi verdim kargoya evrakları hala mesaj gelmedi ulaşmıştır diye Sakarya dan kocaeline 2 günde gitmiyor kargo demek ki sürat kargo sözde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParTaa -- 23 Mart 2021; 17:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Bu mesajı alıntılayarak yorum yapmak istedim.

10 gündür falan hızım çok stabil. Şu an çok memnunum. Ben masaüstünde wifi kullanıyordum, bağlantım sıkıntılı idi. Kablo aldım, kablolu kullanmaya başladım. Kablolu olarak hızım 65-70 mbps. Telefondan da50-55 arası alıyorum.

Umarı böyle gider.

Alıntıları Göster

Benimde 10 gün oldu sanırım geçişim

İlk birkaç gün hız sorunu yaşadım şu an gayet güzel hızımın son damlasına kadar indirme yapabiliyorum.

oyun oynayan biri değilim ping süresine takılı değilim

müşteri hizmetleri ve yaklaşımları şu ana kadar 10 numara.

böyle devam ederse sorun yok

• @TBTNET 6 ay kalma sözüne kurulum ücretsiz yazıyor taahhütname de o sözü nasıl veriyoruz 😅🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimde bugün 5. günüm sorunsuz devam ediyor

• TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Modem kaynaklı 60mbps hız alabiliyorim 79a sabitli hız

• Gıbır kullanıyorum şuan ve memnunum. Gıbırdan Tbtnet’e geçen arkadaşlar, memnun musunuz? Hızınızda azalma falan oldu mu? Geçmeyi düşünüyorum ama tereddüt ediyorum.
  • Ben millenicomdan geçtim bi sorun yasamadim

• ParTaa kullanıcısına yanıt

3.gun hala aranmadim evraklar geldi diye veya sms gelmedi

• 2 gündür evraklar sürat kargo Bekirpaşa şubesinde bekletiliyor teslim edilmemis daha basdan sıkıntı yaşıyoruz bakalım

Benim 1 günde evraklar teslim edildi. Halen geçiş için bekliyorum sorun TBTnette sanıyordum ama değilmiş. TBTnet işlemleri başlatmış ancak türk telekom onay vermeyip bekletiyor halen geçiş işlemleri tamamlanamadı haftasonunu saymazsak 4-5 gündür bekliyorum. Faturaları zamanında ödeyen müşterilerini kaybetmek istemiyorlar anlaşılan şaka bir yana davalık olacağız gibi.. TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET BTK ya şikayet ettim durumu şimdi taahhütsüz paket fiyatlarını faturaya yansıtmaya başlamışlar geçen bu sürede.

Evraklarınız teslim edildikten sonra benim gibi bir durumla karşılaşmazsanız umarım.. Aynı gün başvuru yaptığımız kişinin işlemleri 2 günde tamamlandı mesela bu şans işi gibi biraz.

• Cikan fatura seni ilgilendirmez ama sen sonucta geciş evraklarini göndermissin telekomun sorunu bu ben kargoya verdim ertesi gün teslim oldu mesaj geldi evraklariniz ulaşmistir islemlere baslanmistir diye ertesi günde aktive ettiler çok hizli oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: RElS

Benim 1 günde evraklar teslim edildi. Halen geçiş için bekliyorum sorun TBTnette sanıyordum ama değilmiş. TBTnet işlemleri başlatmış ancak türk telekom onay vermeyip bekletiyor halen geçiş işlemleri tamamlanamadı haftasonunu saymazsak 4-5 gündür bekliyorum. Faturaları zamanında ödeyen müşterilerini kaybetmek istemiyorlar anlaşılan şaka bir yana davalık olacağız gibi..  BTK ya şikayet ettim durumu şimdi taahhütsüz paket fiyatlarını faturaya yansıtmaya başlamışlar geçen bu sürede.

Evraklarınız teslim edildikten sonra benim gibi bir durumla karşılaşmazsanız umarım.. Aynı gün başvuru yaptığımız kişinin işlemleri 2 günde tamamlandı mesela bu şans işi gibi biraz.

Valla ne yalan söyleyeyim modum düştü 3 gün oldu yollayali evrakları kargo subesinde bekletip teslim etmiyorsa 2 gündür sadece kargoda suçu aramamak lazim firmanin bu işe el atması lazim eminim ne ilkdir bu nede son olur vazgeçtim geçiş yapmayacağım şahsen ararsalar söylerim yine

• quote:

Orijinalden alıntı: disgusting85

Gıbır kullanıyorum şuan ve memnunum. Gıbırdan Tbtnet’e geçen arkadaşlar, memnun musunuz? Hızınızda azalma falan oldu mu? Geçmeyi düşünüyorum ama tereddüt ediyorum.

Gıbırdan 'kaçtım' buraya şu an memnunum inşaAllah böyle devam ederler.

Hızımda azalma yok artma var genel performans güzel

• Herkese selamlar. Tbtnet de ping süreleri nasıldır, Türktelekom vae altyapısından ; netspeed, Türk telekom yada millenicom dan tbtnet e geçiş yapan arkadaşlar ping süreleri değiştimi bilgi verebilir misiniz?

Aynen adı fazla duyulmayan yeni tanışdığımız bir firmayla baştan böyle sorunlar yaşanmış olması ileride hatla veya hızla alakalı problem yaşandığında karşımızda bir muhattap bulabilecekmiyiz gibi, arıza ve sorunlar giderilebilecek mi acaba diye kuşkular uyandırıyor, caydırıyor insanı..

Ben Türk telekom hakkında şikayetimi sundum şimdi TBTnetin de en geç 7 iş günü içinde sürecin tamamlanacağı sözü var mesajlarında bana gelmedi ama forumda arkadaşın paylaştıkları mesajlara bakacak olursak bu firmanında vermiş oldukları sözlerin arkasında durup duramadıklarını göreceğiz.

Epey araştırdım Netspeed ile Turknet arasında kaldım en son ama Türknet için başvuru evrakları hazırladım. Cuma gününe kadar bekleyeceğim. 7 iş günü süresi dolmasıyla birlikte bağlantı yapılmazsa başvuruyu iptal edeceğim. Türknete evraklarımı teslim edip 1 ay bedavalı haziran ayına kadar kullandıktan sonra TBTnete tekrar başvuru yapmak daha avantajlı olacak. Ardından 12 ay boyunca TBTnette devam ederiz eğer aynı sorunu yaşamazsam.

Hattım maks 35-50 mbps destekli gözüküyor zaten hangi firma olursa olsun 35 mbps hızı düşük pingle tam sunabilirse iyi benim için.

• TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Şimdi kime inanacağız? TBTnet diyor onay bekliyoruz, Türk Telekom diyor bize bir talep ulaşmadı.. @TBTNET

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.