Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RElS

Şimdi kime inanacağız? TBTnet diyor onay bekliyoruz, Türk Telekom diyor bize bir talep ulaşmadı.. @TBTNET

Merhaba,

Konuyu arkadaşlara iletiyorum tarafınıza dönüş sağlayacaklar.

Saygılarımla..

• Merhaba arkafaşlar fatura son ödeme tarihini 3 gün gectigim icin hattim kısıtlandı duan hicbiryere girmiyor..gecis yapacaklar bunuda göz önunde bulundursun...hem peşin kullandigimiz ayi oduyoruz hem tek fatura sadece 3 gın gecikme tebrikler gercekten hicbir operator bunu yapmaz@TBTNET

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa371988 M kullanıcısına yanıt

Sözleşmede ön ödemeli olduğu yazıyor okumadan imzalayıp, son ödemeyi geciktirip firmaya suç atıyorsanız bu sizin hatanız. Ben bir yanlışlık göremedim... Tavsiyem firmada taahhüt yok iptal edin rahatlayın hocam TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

• Gökkubbe G kullanıcısına yanıt

3 gün geçikme süresi çok az diğer firmalarda böyle bi sorun olmuyor müşteri memnuniyeti sağlamak için müşteri lehine en az 15 güne varan süreler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökkubbe

Sözleşmede ön ödemeli olduğu yazıyor okumadan imzalayıp, son ödemeyi geciktirip firmaya suç atıyorsanız bu sizin hatanız. Ben bir yanlışlık göremedim... Tavsiyem firmada taahhüt yok iptal edin rahatlayın hocam  

sizi ilgilendirmez benim ne yapacağım tavsiyenize ihtiyacım yok hadi kendi önünden ye,burası tbtnet forumuysa abone olmak isteyen herşeyi şefaf olarak bilsin yazdıklarımda bilgi amaçlı bi sakıncası yok ok

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt

https://tbtnet.net/sss

Alıntı

metni:
    Ödemem Gecikirse Ne Oluyor ?Ödemenizin Gecikmesi Durumunda Günlük Herhangi Bir Gecikme Ücreti Alınmamaktadır. Fatura Son Ödeme Tarihine Kadar Ödenmemesi Durumunda Hat Erişime Kapatılır.

Okuma yazması olan herkes zaten gerekli bilgilendirmeleri şeffaf olarak görebilir. Kendinizi daha fazla rezil etmeyin bana da hem buradan hem de özel mesaj ile saldırmaktan vazgeçin TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

• @TBTNET faturamı ödedim müşteri hizmetlerine ulaşamadım kısıtlamamı kaldırın lütfen

• @Gökkubbe zaten 3 ayımın dolmasını bekliyorum 2 ay oldu zaten siz işinize bakın siz ukela cevap atmassanız kimse size cevap yazmaz bu kadar net olay.

• Mh numarısına ulaşılamıyor diğer firmalarda böyle bi olumsuzlukta yok yani nerden baksan sorun,bunlar yapıcı eleştiri olarak alırsa firmanında işine gelir,24 saat ulaşılabilir olmak önemli ne forumda ne mh firmaya ulaşım yok,hattımı anında kısıtla sonra muhatap bulabilki kısıtlama kalksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa371988

Merhaba arkafaşlar fatura son ödeme tarihini 3 gün gectigim icin hattim kısıtlandı duan hicbiryere girmiyor..gecis yapacaklar bunuda göz önunde bulundursun...hem peşin kullandigimiz ayi oduyoruz hem tek fatura sadece 3 gın gecikme tebrikler gercekten hicbir operator bunu yapmaz@TBTNET

Hocam geçen ay 1 hafta gecikmeli ödememe rağmen hattımı kesmediler, başka bir sorun olmasın? 3 günde kesilmesi zor

• @TBTNET bakın benim 3 günde kesildi arkaşın 1 hafta başka birinin kaç günde bi standartınız yok mu 3 gün gerçekten çok az bi süre su,doğalgaz,elektrik diğer oparetörler,hiç biri 3 gün gibi kısa bi sürede böyle bi tedbir uygulamaz lütfen cevaplayın

• Arkadaşlar Tbt nin İstanbul için ping değerleri nasıl? Diğer servis sağlayıcılardan Tbt ye geçip kıyaslama yapabilecek var mı?

• Tbtnet'e geçiş işlemlerim tamamlandı sayın forumdaşlar. Sürecin nasıl işlediğine dair fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar için tecrübemi paylaşmak istiyorum. Oris Telekom'un son zammından sonra Tbtnet'e Vdsl geçişi için internet üzerinden başvurdum ve tarafıma gönderilen belgeleri imzalayıp kargo şirketine teslim ettim. Belgelerimin Tbtnet'e ulaşmasının akabinde yaklaşık 3-4 gün sonra cep telefonuma modem bilgilerinin gelmesiyle geçiş işlemim tamamlandı ve internetimi kullanmaya başladım. Bu süreç içerisinde herhangi bir sorun veya olumsuzlukla karşılaşmadım.

Ardından, binamda Fiber altyapısı olduğunu öğrendim ve daireme kadar fiber kablolamamı da yaptıktan sonra (100 TL'ye elektrikçiyle anlaştım) Tbtnet ile müşteri hizmetleri hattı üzerinden iletişime geçip, aboneliğimi Fiber'e geçirmek istediğimi bildirdim. Mail adresime gönderilen bir sayfalık "Modem Teslim Formu"nu imzalayıp Tbtnet'e kargoladım. Yaklaşık 2 gün sonra beni arayıp saha ekibinin 7 iş günü içerisinde modem kurulumu için geleceğini bildirdiler ki telefonu kapatır kapatmaz kapı çaldı. Modem kurulumunu da aynı gün içerisinde yapıp fiber internetimi 3-4 saat içerisinde aktive ettiler.

Genel olarak Tbtnet'in sunduğu hizmetten ve özellikle müşteri hizmetlerinin ulaşılabilirliğinden oldukça memnun kaldım, herkese tavsiye ediyorum. Her türlü soruda ve sorunda müşteri hizmetlerinden beklenen cevabı aldım, ilgilerinden memnun kaldım diyebilirim.

Şu anda wifi üzerinden aldığım hız ve kurulumu yapılan modemi de ekliyorum. Süreç benim için bu şekilde işledi sayın forumdaşlar, umarım hat geçişi yapacak arkadaşlar için de süreç sorunsuz olur. Herkese iyi forumlar.

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

• Bu hız neden bu kadar düşük @TBTNET

• ParTaa kullanıcısına yanıt

Hızı kablosuz olarak mı ölçüyorsunuz? Bu yanıltır. Kablosuz 300 mbps destekli modem en fazla yaklaşık 72 mbps olarak iletim yapar. Mesafe arttıkça hız düşer.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Kablosuz olcuyorum kablolu ölçme şansım yok 5ghz ile aynı odada modem ile 1 metre yok arada geçiş yapmadan öbür issde standart 65 75 arası alıyordum modem airtes 5760

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.