Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robotica

Bende de kesik şu an

Alıntıları Göster

Gece 2 3 gibi modeme reset attım böyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı bıraktık, şimdi ona da ulaşılamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı bıraktık, şimdi ona da ulaşılamıyor

Bende ulaşamadım arıza kaydı bıraktık da bu ne rezillik ya kaç saattir int yok karşıda muhattap yok

• selamlar, DH üyelerine özel kampanyaya bilgilerimi girdim fakat mail ile dönüş sağlandı, telefonunuza ulaşamadık diye mail ekinde sözleşme formu var sadece; kullandığımız internet servis sağlayıcıdan geçiş yapmak için herhangi bir form(churn) bulunmamakta! whats app dan iletişim kuracağımız bir numaranız var mıydı?

• Geçiş için evraklarımı eksizsiz tarafınıza yolladım. 3 ay geçmediği için geçişinizi yapıyoruz 3 ay dolunca yaparız dediler. 3 ay doldu 2 kere aradım. Hala ses seda yok müşteriden bıktınız mı anlamadım.

• Yine İnternet kesildi tebrik ediyorum sizi @TBTNET artık geleneksel olarak her gece yasacagiz galiba bu durumu dün gece 3 9 arası bugun yine bakalim ne zaman gelir Allah kerim

• ParTaa kullanıcısına yanıt

Benim de kesildi...

Benim de kesildi. Allah Allah ne sorun var acaba ya? Belli bir bölgede mi yoksa tüm kullanicilarin mi kesildi?

Edit: Şimdi geldiTBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 2 Nisan 2021; 0:20:35 >
  • uzun zamandır kesilmiyordu bunada şükür:))
  • geldi bile 10 dkka oldu olmadı sıkıntı yapmayın inşallah daha gitmez tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7826FC5D2

geldi bile 10 dkka oldu olmadı sıkıntı yapmayın inşallah daha gitmez tabi

Temennimiz o yönde tâbi ki ama bir önce ki gece 3 gidip sabah 9 da geldi niye kesiliyor çıkıp bişey söyleyen kimse de yok gece olunca muhattap olacak kimse yok can sıkıyor yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParTaa -- 2 Nisan 2021; 9:4:59 >
    önceki gece bende bir sorun olmadı belki sizin konumunuzda bir çalışma olmuştur dediğim gibi uzun zamandır ilk defa gitti dün internet gelmeside 10 dkka sürmedi 3 te gidip 9 da gelmesi çok sıkıntı 6-7 aydıe tbtnet kullanıyorum 30 dkka üstünde kesnti yaşamadım dedğim gibi bölgenizde belki türk telekom çalısma yapmıs olabilir o gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7826FC5D2

önceki gece bende bir sorun olmadı belki sizin konumunuzda bir çalışma olmuştur dediğim gibi uzun zamandır ilk defa gitti dün internet gelmeside 10 dkka sürmedi 3 te gidip 9 da gelmesi çok sıkıntı 6-7 aydıe tbtnet kullanıyorum 30 dkka üstünde kesnti yaşamadım dedğim gibi bölgenizde belki türk telekom çalısma yapmıs olabilir o gün

Özellikle bakdim bir çalışma yoktu tbtnet kaynaklı bir kesinti idi modem k.adi şifre girdiğimde dahi hata alıyordum

popp hatası almışsınız ozaman sanırım onu bilemicem ben yasamadım ama yaşayanları duydum
  • WhatsApp hattınıza gelen mesajları cevaplasanız da telefon etmek için uğraşmasak ne güzel olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yine gitti internet çok sık kopmaya başladı. 2-3 gündür üst üste internet gidiyor.

• vodafone vardı 3 yıldır. ağustostan sonra verilmesi gerekn hız verilmedi paket 50 ama 20mb geliyordu. taahhüt bitti bugün tbtnet e geçtim. 75altyapı destekliyor ekran şöyle .100mb kadar vdsl 80tl

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • Tbtnet kullanan arkadaşlar,

Maç günü veya maç saati hız kısıtlaması var mı?
    Mesela şuanda gibirnet kullanıyorum.
    Paketim 35mbit.
    Maç saati hız kısıtlanıyor fast.com 5.8 dslreports 8mbit
    Sizde böyle bir problem var mı???

• ne oluyor şimdi net yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kipir -- 3 Nisan 2021; 21:17:22 >
  • kipir K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.