Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 martda geçiş yaptım bugün 81 TL fatura gelmis @TBTNET bu nedir böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ParTaa kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli, nisan ayı kullanımını peşin alıyor.
  • keylogger38 K kullanıcısına yanıt

Bende bekledim bakalım şikayet durumu nasıl diye.

Ama yazılanlara bakarsak netspeed te kalmak en iyisi.

• son faturam 84.90 tl gelmiş normalde 64.90 tllik paketteyim problem mi var acaba faturalarda

• Gelen mesajı direkt paylaşıyorum: Degerli müsterimiz, 2103512 nolu internet hattinizin Mart Ayi kismi kullanim tutari 38,00 TL, Nisan Ayi fatura tutari 74,90 TL dir Toplam Fatura Tutariniz 112,90 TL Son ödeme tarihi 21.04.2021 dir. Destek No:02623241324
    B050

21 Mart'ta webe özel 64,90 kampanyasından geçiş yaptım fakat bu kampanyadan değil de 74,90 lık 100 mbps tarifesinden ücretlendirme yapılmış. Başvurumu 35 mbps'ye yapmıştım kullandığım hız da halihazırda 35 mbps zaten. Bu yanlışınızı düzeltin lütfen gelir gelmez böyle kurumsallık dışı sorunlarla uğraşmak zorunda kalmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa371988

son faturam 84.90 tl gelmiş normalde 64.90 tllik paketteyim problem mi var acaba faturalarda

Merhabalar Mustafa bey,

Gelen 20TL lik fark faturanızı zamanında ödememenizden kaynaklı kesme açma bedelidir.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shikari

Gelen mesajı direkt paylaşıyorum: Degerli müsterimiz, 2103512 nolu internet hattinizin Mart Ayi kismi kullanim tutari 38,00 TL, Nisan Ayi fatura tutari 74,90 TL dir Toplam Fatura Tutariniz 112,90 TL Son ödeme tarihi 21.04.2021 dir. Destek No:02623241324
    B050

21 Mart'ta webe özel 64,90 kampanyasından geçiş yaptım fakat bu kampanyadan değil de 74,90 lık 100 mbps tarifesinden ücretlendirme yapılmış. Başvurumu 35 mbps'ye yapmıştım kullandığım hız da halihazırda 35 mbps zaten. Bu yanlışınızı düzeltin lütfen gelir gelmez böyle kurumsallık dışı sorunlarla uğraşmak zorunda kalmayalım.

Merhabalar Rıdvan Bey,

Tanımlı tarifeniz 100Mbps Donanım özel tarifesi olarak görüntülenmektedir.

Sorun olduğunu düşünüyorsanız muhasebe birimi ile iletişime geçerek sözleşme kontrolü sağlatabilirim. Hata olması durumunda Fatura düzenlemesi yaptırabilirim.

!!! Web' e özel kampanyamızda 1 ay bedava kampanyası bulunmamaktadır. !!!

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 6 Nisan 2021; 20:22:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

ilk fatura ödenmesinden sonraki ay ücretsiz diye biliyorum ama mart ve nisan ayı beraber faturalandırılmış. Mayıs ayımı ücretsiz olacak?

Merhabalar,

Dh Özel kampanyamızdan yararlanmış iseniz mayıs ayı ücretsiz olacaktır.

!!! Web' e özel kampanyamızda 1 ay bedava kampanyası bulunmamaktadır. !!!

• TBTNET kullanıcısına yanıt

sadece 1 saat gecikti ip engelleme yaptınız neyin kapatıp açtınız,konuştuğum arkadaş ip adreslerini yönlendirerek interneti kısıtlıyoruz dedi,sizde fırsattan istifade hemen 20 tlyi geçirmişsiniz tebrik ederim,benden aldığınız son fatura bu olur bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa371988

sadece 1 saat gecikti ip engelleme yaptınız neyin kapatıp açtınız,konuştuğum arkadaş ip adreslerini yönlendirerek interneti kısıtlıyoruz dedi,sizde fırsattan istifade hemen 20 tlyi geçirmişsiniz tebrik ederim,benden aldığınız son fatura bu olur bilginiz olsun.

Mustafa Bey,

incelediğimizde faturanızın son ödeme tarihi üzerinden 3 gün geçmiştir.

kısıtlamadan sonra fatura ödenmiş olarak görüntülenmektedir.

Saygılarımla.

Sadece 3 gün gibi kısa bi süra içinde hattımı kısıtladınız,hattım kısıtlandıktan sonra yaklaşık 1 saat içinde faturamı ödedim.Yani bu kadar kısa sürelerde hem hat kısıtlanmaz hem de 20 tl ceza geçirilmez,neyse sağlık olsun hayırlısı olsun bu 84.90 tl benden aldığınız son fatura olur 28 nisan itibarı ile 3 aylık süremde doluyormuş,bu an itibarı ile tbtnet benim için bitmiştir.

• Degerli müsterimiz, nolu internet hattinizin Mart Ayi kismi kullanim tutari 28,00 TL, Nisan Ayi fatura tutari 74,90 TL dir Toplam Fatura Tutariniz 102,90 TL Son ödeme tarihi 21.04.2021 dir. Destek No:02623241324
    B050

İlk ay için 28 TL fatura çıkmış bu ay içinde normal fatura çıkmış 1 fatura ödemicektim normalde Nisan faturası çıkmaması gerekmiyor mu acaba

Sözleşmeyi kontrol ettirdiğiniz takdirde 35 mbps'nin altına imza attığımı göreceksiniz. Hatanın düzeltilmesini ve yeniden fatura kesilmesini rica ediyorum.

• İlk açma-kapamadan ücret alınmayacak

Bir takvim yılında ilk açma-kapama ücreti aboneye yansıtılmayacak. İkinci bir hat açma-kapama işlemi için asgari 7 gün önce olacak şekilde borcun ödenmemesi durumunda alınacak gecikme bedeli aboneye bildirilecek. Faturanın ödenmemesi nedeniyle hizmetin durdurulması durumunda hizmet verilmediği için hizmet bedeli adında ücret yansıtılamayacak.

@TBTNET 2018 de yürürlüğe giren kanunun maddesi bu şekilde siz bu kanuna tabi değilmisiniz

• yetkin58 Y kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal bu çıkan faturayı ödedikten sonraki ayınız ücretsiz olacak. Turknette böyle olmuştu bana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 100 megabit fiber başvurusu yaptım ne zamana arama gelir. Birkaç saattir arayan soran yok.

• Aradığınız an müsait olmadığım için açamadım. Hızlı şekilde sorunumu çözüp yeniden fatura kestiğiniz için teşekkür ederim. Memnuniyetle kullanıma devam ediyorum.

• gibirnet bu gün internetimi sonlandırmış benim başvurum ne durumda bu gün hadi mobilden idare ederim yarın internetim bağlanmış olurmu ?

• Lütfen Enparayla anlaşın, faturalara otomatik ödeme talimatı vermek istiyoruz.

@TBTNET

• Kesinlikle katılıyorum, QNB ve benzeri bankalarla biran önce anlaşmanız lazım.

@TBTNET

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.