< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Operation Manager -- 9 Nisan 2021; 22:4:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (34. sayfa)
-
-
Modem arayüzünde görünen 82 mbit ve size 71 tanımlamışlarsa bu değerlerle sınırdasınız. Snr niz 8.1 görünüyor. Hız yükseltirseniz SNR niz düşecektir ve kopma problemi yaşarsınız.
Ama altyapı sorgusu yaptığınızda 82 mbit çıkıyorsa muhtemelen modeminizde görünen max alacağınız hız 100 mbit üzeridir. DSLAM kilidi varsa eğer 100 e sabitletseniz de max 88 mbit hız alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet gidip gidip geliyor bugün sorun bende mi genel mi
Bende de aynı Hocam zırtpırt gidip geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de gidiyor crc hatalarını kontrol edin benim 5 milyonlarda -
Bende de sorun var.
-
İki gündür sürekli kesiliyor hocam. Dün arıza kaydı açtılar sözde hala dönüş yapacaklar bekliyoruz umutla.
-
Genel bi sorun galiba ping değerleri de yükselmiş.
-
Vereceğiniz internetin varya ağzımı bozacagim yeter be her dakika internet sorunu gina geldi artik
Çok sık gitmeye başladı internet daha 1 ay olmadı başka issye geçersek kurulum ücreti mi alırlar? Maç izlerken çok sıkıntılı gidip gelmesi.
3 ay süre şartı var,süre dolmadan taşıma olmuyor,anca bunu kapatıp sfırdan yeni bi kurulum yaptırmak gerek.
-
Düzelir umarım o zaman ne diyim bu kadar sık kopma olması çok kötü
Bugün aralıklarla internet kopmaları oluyor, benzer sorun yaşayan var mı, tbt kaynaklımı. -
Kopmaya devam ke!!!
-
Kastamonu Merkez kopuyoruz
-
600 kb ile bağlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 10 Nisan 2021; 21:49:5 >
ağız tadıyla bi oyun oynayamadık -
Genel bi problem var galiba herkesin aynı anda gitmiş ddos saldırısı falan mı acaba yine,yaklaşık 2 ay öncede aynı olmuştu
-
Bana kalırsa trafiği kendi hub noktalarından aktarmaya çalışıyorlar. Eskiden telekomdan çıkardım tbtnet'ten sonra şaun ki tracert sonucum ekte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X