Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cozuttular gene sanki metin2 sunucusu dakka başı ddos şu bu

• Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt

Alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 11 Nisan 2021; 19:5:6 >
  • Test yaparken bile kopma oluyor @TBTNET benden 20 tl aç kapa bedeli almayı biliyosunuz,hadi bakalım internetimizi kullanamıyoruz biz faturayı kime keselim

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • Şunu öğrendim 15 20 lira az verecem diye daldan dala atlmamak gerekiyormuş böyle basınız ağrıyor sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar netspeed kullanıcılarında da sorun varmış ne oluyor bunlara anlamadım,bi yetkili çıksada bi açıklama yapsa

• 2 ay öncede ddos saldrısı oldu foruma özel kampanya yaptılar mağduriyetleri gidermek için mevcut kullanıcıları yararlandırmadılar yeni müşterilere 1 ay bedava verdiler

• En azından durumla ilgili bilgilendirme sms i gönderilebilir. Herkeste sorun var herkes şikayet ediyor. Bir tane firma yetkilisi çıkıpta böyle bir durum var sorunu çözmeye çalışıyoruz demiyor. Durumdan belki de haberleri bile yok. Ayakta uyuyor @TBTNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admestos -- 10 Nisan 2021; 22:22:25 >
  • Birazdan açıklama gelir @TBTNET online görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: admestos

En azından durumla ilgili bilgilendirme sms i gönderilebilir. Herkeste sorun var herkes şikayet ediyor. Bir tane firma yetkilisi çıkıpta böyle bir durum var sorunu çözmeye çalışıyoruz demiyor. Durumdan belki de haberleri bile yok. Ayakta uyuyor @TBTNET

Mevcut iss ler içerisinde en vurdum duymaz bizimki galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParTaa -- 10 Nisan 2021; 22:23:48 >
  • @TBTNet Kafayı kuma mı gömdünüz?Genel bir sorun var.Neden ilgilenmiyorsunuz?Bir hafta sonu var sayenizde ....

• TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Neler oluyor bir açıklama yapınız.

• Beyler en azından biriniz müşteri hizmetlerini arayın sorun durum ne diye ben arıyacaktım dk yok hatta.

• 1,5 yıldır netspeed kullandım bir kere kopma yaşamadım. Bırak kopmayı yavaşlama yaşamadık. 5 TL zam yaptı diye geçiş yaptık. Bulduk başımıza belayı. Şuan cep telefonu interneti verdim öyle yazıyorum. Evde çocuklar ders çalışamıyor. Üniversite online sınavına girdim bağlantı yüzünden sınav hakkım gitti. Nerden bulaştık buna Allah belanızı versin diyeceğim dönüp dolaşacak olan bize olacak. Geri dönmek için 3 ay beklemek zorundamıyız nerden girdik bu işe.

telefonları çalışmıyor ki internete bağlı hat olduğu için onlarda kullanamıyorlar galiba

Aradım hattın ucundaki yetkili sadece kayıt alıyor, sistemi görüntüleyemiyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Qwerty

Beyler en azından biriniz müşteri hizmetlerini arayın sorun durum ne diye ben arıyacaktım dk yok hatta.

Aradım kardeşim devamlı meşgul, meşgul sonunda düştü sırada 10. kişisiniz yarım saat bekledim 7. sıraya zor düştüm. Sonunda kapattım. Her tarafı zarar bunların. Zehir zıkkım olsun nerden girdik biz buna buraya önerip paylaşandan tutt kimlerin kulaklarını çınlatmadım ki..

• TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Sağolsunlar haftasonunda internet kullanamaz olduk TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET . Çağrı merkezleri de çalışmıyor.

• WhatsApp hattını mesaj yağmuruna tutun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Operation Manager

WhatsApp hattını mesaj yağmuruna tutun.

numarasını buraya paylaşırmısın yazalım bizde

• Şu an down 16, upload düzeldi 8 mbit, ping ise standartin biraz üzerinde 40 filan

Sanırım düzeliyor (Netflix açıldı film izlemeye başladık)

100 mbit paketteyim, dipnot

Edit yine gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 10 Nisan 2021; 23:0:18 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.