Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçiş yaptığım firma da ilk zamanlar çok iyiydi. Tabi müşterisi azdı o zamanlar. 2 yıl boyunca aynı fiyattan kullandım interneti. İlk başladığımda 1 yıl sabit fiyat garantisi vardı ertesi yıl da 1 yıl daha kalma sözüne sabit fiyat verdiler. Tabi bu arada iyi reklamları yapıldı bu forumda bayağı müşteri topladı. 3.yılımda 6 ayda bir zam yapmaya başladılar onu da direk tarifeye zam olarak yapmıyorlardı. Mevcut tarifeyi kullanımdan kaldırıyorlar yeni bir tarife adı altında zamlı tarifeyi size sunuyorlardı. Tarifeye geçtikten 6 ay sonra sizi arıyorlar tarifeniz sona erdi artık bu tarifeyi kullacaksınız diyorladı. Baktım işin iyice tadını kaçırdılar. Nasıl olsa altyapım sağlam sorun yaşamam burda da TT altyapısını kullanacağım dedim. Geçiş yaptıktan sonra işin öyle olmadığına tanık oldum. Altyapınıza güvenerek geçmek istiyorsanız iki kere düşünün. Geçtiğim günden beri sıkıntıları bitmiyor. Bir ara azalır gibi oluyor ama bitmiyor. Merak edenler önceki sayfalarda mesajlarım var.

"Ucuz etin yahnisi yavan olur derler." Bir atasözünü de böylece tecrübe etmiş olduk. 5 lira daha ucuz diye rahatını bozmak isteyen buyursun gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zaman düzelecek ya, cumartesi gecesinin içine ettiniz @TBTNET? Bu kadar basit iş mi ya bu!? Aylardır sizi refere ediyorum, olabilir diyorum, ilgililer diyorum ama yerinde sayan bazı durumlar sabır taşırıyor.

• Şikayetvar.com 'a şikayetimizi yazalım arkadaşlar biz mağdur olduk gelenler barim mağdur olmasın veya bu böyle olmayacak diye alt yapılarını düzeltsinler. 

• https://www.sikayetvar.com/tbtnet

Yeni abone olacaklar burayı okusunlar öyle geçsinler. Başka birşey demiyorum. Bizimde 3 ayımız dolsun bir dakika durmayız.

• 20 tl açma kapama bedelinden sonra tbtnet benim için bitmişti,28 nisanı bekliyordum hattı taşımak için,bu yaşananlarda tuzu biberi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa371988

20 tl açma kapama bedelinden sonra tbtnet benim için bitmişti,28 nisanı bekliyordum hattı taşımak için,bu yaşananlarda tuzu biberi oldu.

Bu kesintiler yüzünden senin mağduriyetinide görmüş olduk. Artık bizde seninle birlikte ayrılmak için gün saymaya başladık.

• Bu arada ayrılık mesajı atan arkadaşlar, sinir bozucu olsa bile her durumda yapıcı olmakta fayda var bence. Bilinen büyük markalara gitmek üzere yazmıyorsanız bu mesajlarınızı, geçeceğiniz her alternatif operatörde yaşanabiliyor bu tip, altyapınızdan bağımsız, operatörün yerel altyapısıyla ilgili sıkıntılar. Küçük bütçeli firmalar bu abonelik ücretleriyle ne kazanıp ne yatırabilir bir anda, empati kurup şanslar vermek gerek biraz... @TBTNET de bu vaziyetlerden dersler çıkarmalı, her seferinde daha iyiye en azından adımlar atmalı. Lafla peynir gemisi yürümüyor keza.

• Hala 3 saniye geliyor hemen kopuyor, tekrar bağlanmaya çalışıyor. Yatıp uyuyalım sinir stres olmayalım boşuna yazık. Netspeed de 1,5-2 yıl kaldım onlarda ilk yeni başlamalarına rağmen hiç böyle birşey görmemiştim. 10 TL zam yaptı diye buraya geçtik.

• aFamous kullanıcısına yanıt

Benim tbtnetle devam etmeme nedenim tamamen kanuna aykırı olarak ilk açma kapama bedeli olarak ceza yansıtmaları.Müşteri memnuniyeti odaklı değiller,diğer tüm firmalarda ilk açma kapama ücretsiz.Forumlarda takip ettiğim kadarıyla tüm firmalarda benzer sorunlar yaşanmakta.

• Ön ödemeli sistem(para peşin kırmızı meşin), aksayan yada verilemeyen hizmet süresi için ücret iadesi yapılmaması, son ödeme tarihinden 3 gün sonrası için 20 tl kapama bedeli istenmesi vs.

Bakıldığı zaman hiçbirinin tüketici kanunu ve tüketiciyi koruma yasasında karşılığı yok. Sözleşmemiz var imza attınız gibi basit cevaplarla geçiştiriliyor fakat hiçbir sözleşme kanundan yada yasadan üstün değildir. Hukuki taraftan incelendiğinde her türlü anlaşmazlık durumunda tüketici haklı çıkacaktır.

Kesintiler, packet loss'lar gırla.

Yeni bağlatacak kişiler kesinlikle uzak dursun, gerekirse 20,30 tl fazla verin kafanız rahat olsun. Sözleşmeden dem vurarak gözünü korkutmaya çalışan abone arkadaşlar ise hukuki yollardan hakkını arasın.

Firmanın özet; Hizmet kalitesi ile değil müşteriyi yolarak büyümeye çalışan bir firma.

Not : 2021 yılında 146 ile bağlanmışım gibi hissettiren ve bana nostalji yaşatan tbtnet'e teşekkür ederim.

Not2: Şimdiye kadar hız zehirlenmesi yaşamışız, ailemizi ihmal etmişiz bunu şimdi daha iyi anladım. Artık sayfalar yüklenirken ailemle vakit geçirebiliyorum. Bu konuda ince düşünüp ailemle vakit geçirmeme vesile olan tbtnet'e çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keylogger38 -- 11 Nisan 2021; 1:17:37 >

• Kaldı 2 ay otomatik cevaplardan bıktım. Soru: banka sistemleri ile anlaşma yapacakmısınız Havale ile yada faturamatiklerden ödeyebilirsiniz. Soru ping çok fazla hız hiç stabil değil; cevap: Altyapı çalışmalarımız devam etmektedir.

• Sabah oldu halen kopmalar devam ediyor 3 dakika kullanamıyoruz interneti yandık benim açık öğretim online sınavım var. çocukların Eba dersleri var. Evdekiler bana isyan çıkarıyorlar netspeed internetten geçtim böyle bir şey görmedim hiç. Durduk yere iş çıkardık başımıza Nerden gördüm bu konuyu girdimde geçiş yaptım bunlara..

• Bizim yöneticiden ses çıkmıyor yeni firma desdek olalım dedik bı açıklama yapin

• Ağam bizimle eğleniy
  • Bu gün düzelmezse bende kaçıyorum

Not: kıytırık mesajı bile mobil ile atmak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 11 Nisan 2021; 9:50:1 >
  • Ödemeyi peşin alıp hizmeti taksit taksit veremeyen net tbtnet geçmek isteyenler buyursun

• Aynen bende İss aramaya başladım büyük ihtimal Vodafone olucak

• Aynı hataya düştük malesef ama adamların umurunda değil baksana. Kaç saat geçmiş arızanın üzerinden hala düzeltememişler. Bırakın böyle firmalar büyümesin ya. Milleti mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Belki de bu saatte hala uyuyorlardır. İşi gücü bırkatık bunlarla uğraşır olduk. Akşamdan beri mobilden yazıyorum. Birazdan canlı dersim başlayacak öğrencilere ne söyleyecem. Bu hafta 3 oldu internetten dolayı ders yapamıyorum. Bunlar internet kafe mantığıyla işletme yönetiyorlar. İnternet kullanan herkes oyun oynuyor, bugün oynamasalarda olur diye düşünüyorlar herhalde. 3 aylık sürem dolsum 1 gün bile durmam artık. Yemişim kampanyasınıda ucuz internetini de.

Buyrun sizin eseriniz, gurur duyun @TBTNET

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admestos -- 11 Nisan 2021; 10:17:54 >

• Sitelerinede erişim bulunmamakta dün perişan etti bugünde süründürür :) internetim yokkk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozcxd -- 11 Nisan 2021; 10:16:19 >
  • 3 ay kalma zorunluluğu varmı acaba böyle birşey oldunu bilmiyordum

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.