Aynen katılıyorum daha geleli bir saatim olmadan sunucu sıkıntı ve kopmalalarla karşılaştım İnan çok üzüldüm nerden bulaştım diyeceğim Ama yaşanan sorunları için fatura tutarında indirim yapalım demeleri lazım Dünden beri 3 saat kullanamadım sorunun acilen çözümlemesi lazım İlk günden bu mesajları okuyan başka kullanıcaların da vazgeçmesi demek olacak iptal etseler bile şaşırmam |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (39. sayfa)
-
-
3 tam gün kesinti olmazsa düşmüyor.
3tam gün kullanmıyor iseniz faturaya işliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yasal süreci bilmiyorum da netspeed 1 günü düşmüştü 2 yıl önce,birazda firmanın kendi inisiyatifi önemli.
-
Hmm olabilir. Bir ara bende Internet sorunu olmuştu 3gun kesinti olursa faturadan düşülür daha azında düşülmez denmişti.
Dün akşamdan bugün sabah saatlerine kadar aralıklarla süren problem tamamen ortadan kalkmış gibi görünüyor. Ben 10 lira daha ucuz diye geçtim ya da 20 lira ek ücret yansıttı gibi şeyleri de çok anlayamıyorum açıkçası. 10 lira daha uygun diye tercih eden de kendimiziz, 20 lira ek ücret ödemek de bizim hatamızdan kaynaklı, yani bunları kriz anında düşünmek bana çok mantıklı gelmiyor. Onun dışında alternatif bir operatör olduğunu bilerek geliyor olunmalı bence bu ölçekteki firmalara, kaldı ki büyüklerde bile yaşanabiliyor bazen bunlar, sadece böyle bir muhatap bulamadığımız için sallayamıyoruz kimseye. Herkesin her firmada sinirini bozar bu tip sıkıntılar (neticede günümüzde bağımlı olduğumuz şeyin ta kendisi internet) ama aynı ölçekteki her yerde de karşılaşılabilecek durumlar bunlar net olarak da. Acımasız davranarak alternatifleri yok edip büyüklerin kucağına düşmekten başka seçenek bırakmayız sadece kendimize. @TBTNETtarafında ben en azından elden gelenin yapılabildiği hissediyorum anlık olarak ve kullanıcı dönüşleri dikkate alınarak, diğer benzer küçük ölçekteki şirketlerde muhataplar çok daha ilgisiz ve yetersizken, büyüklerde sesinizin duyulması bile bu süreyi geçer.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aFamousDün akşamdan bugün sabah saatlerine kadar aralıklarla süren problem tamamen ortadan kalkmış gibi görünüyor. Ben 10 lira daha ucuz diye geçtim ya da 20 lira ek ücret yansıttı gibi şeyleri de çok anlayamıyorum açıkçası. 10 lira daha uygun diye tercih eden de kendimiziz, 20 lira ek ücret ödemek de bizim hatamızdan kaynaklı, yani bunları kriz anında düşünmek bana çok mantıklı gelmiyor. Onun dışında alternatif bir operatör olduğunu bilerek geliyor olunmalı bence bu ölçekteki firmalara, kaldı ki büyüklerde bile yaşanabiliyor bazen bunlar, sadece böyle bir muhatap bulamadığımız için sallayamıyoruz kimseye. Herkesin her firmada sinirini bozar bu tip sıkıntılar (neticede günümüzde bağımlı olduğumuz şeyin ta kendisi internet) ama aynı ölçekteki her yerde de karşılaşılabilecek durumlar bunlar net olarak da. Acımasız davranarak alternatifleri yok edip büyüklerin kucağına düşmekten başka seçenek bırakmayız sadece kendimize. @TBTNETtarafında ben en azından elden gelenin yapılabildiği hissediyorum anlık olarak ve kullanıcı dönüşleri dikkate alınarak, diğer benzer küçük ölçekteki şirketlerde muhataplar çok daha ilgisiz ve yetersizken, büyüklerde sesinizin duyulması bile bu süreyi geçer.
2 yıldır Netspeed internet kullandım ilk zamanlar TBTNET gibi küçük ölçeklilerdi ancak bunun gibi ne kesilme gördüm nede internet gitmesi, hatta o zamanlar şikayetvar sitesi ve sosyal medya üzerinden netspeed için şikayet araştırması yapmıştım ele avuca gelen hiç şikayet görmemiştim. Bunlar bu şekilde zor yol kat eder hocam boşuna savunmayın. Sizin belki acil işiniz olmayabilir ancak bizim çocuklar var online ders gören, bugünde açık öğretim sınavlarımız vardı. Bu şekilde kesilmeler bize çok zararı oluyor.
-
Şimdi siz bize diyeceksiniz beğenmiyorsanız gidin diye ancak gidemiyoruzda bize söyleselerdi ara sıra bu şekilde kesilme yaşarız biz size ara sıra hizmet veremeyiz diye 10 TL ucuz değil bedava verseler gene geçmezdik. 3 Ay beklemek zorundayız şimdi. Bu duruma tekrar düşmek istemiyorum çünkü çok zorlandık çoçuklara online ders ve açık öğretim sınavına girebilmek için 2-3 kez telefon paketi yaptık. Bizim karımızda kalmadı zaten biz şuan kurtulmak için çözüm arıyoruz.
-
Halen sıkıntı devam ediyor, an itibariyle. -
Yine gitti tebrik ediyorum sizi @TBTNET istikrar önemli
Dostum şimdi yöneltmelikte 1 takvim yılı içindeki ilk açma kapamalarda ücret yansıtılmayacağı bigisi var ve diğer firmalarda bu böyle işliyor bunda bireysel olarak ne yapılabilir ki,faturay zamanında yatırmamış olabiliriz yan 3 gün çok kısa firmanın bunu biraz uzun süreye yayması gerek,elbette kendileri bilirler,hayırlısı olsun farklı biyer bulup birde orayı deneriz tabi süremiz dolunca.
-
rezillik. size güvenip iş yapanda kabahat en kısa zamanda kurtulmak dileğiyle
-
Aynen 1 snlik gidip geliyor net yeni başladı genel problem var sanırım DNS sunucuları hata veriyor.
-
Sorunun geçtiği falan yok internette gidip gelmeler devam ediyor,maç var izleyemiyoruz şimdi benden haksız yere 20 tl alırken iyide bu kullanamadığımız günler ne olacak @TBTNET
-
2 aya yakındır ilk defa gitti ve geldi ama internet sayfalarını açamayacak kadar yavaş.ilgilenirseniz sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 11 Nisan 2021; 19:12:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
90 gün içinde 2 defa farklı firmaya geçiş oluyor mu peki inceleyen oldu mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidip gelmeler yine başladı -
Hız 3mb ustune cikmiyor butun hafta sonu eziyete donustu ben gecis yapmamistim sifirdan baglandi benim 3 ay beklememe gerek var mi? 6 ay taahhut gibi bisey vardi sozlesmede o kurulum ucreti icin miydi su an baska firmaya gecersem ne oderim bilen biri yanitlayabilirse sevinirim.
Bu sorunları ya çözersiniz yada aboneliğe davet ettiğim 52 üye ile beraber başka paltforma geçerim, seçenek sizin.
-
Verdiğiniz hizmetin camına tıklatıyım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de geçen günlerde böyle görsel paylaşmışlar. Maalesef çalışamadık sayın @TBTNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellight -- 11 Nisan 2021; 20:9:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X