@atakan81boş çıkışlar yapıyorsun dostum. Bir sen değilsin öfkeli olan, bir sen değilsin mağdur olan. Hadi o zaman herkes öfkesini kussun, tam bizim toplumumuza yakışan bir tutum olarak. Böyle çözeriz bence bu işi, ne diyorsun? Kendi deyimiyle 10 lira farkın peşinde koşan insanlar, her şeyin de en iyisine sahip olmayı bekliyorlar ya, garip gerçekten. Kalite ucuza alınabilen bir şey değil bizim ülkemizde ve böyle gittikçe de hiç olmayacak. @TBTNETkontrol altına alabildikleri bir durum olduğunda bilgilendirme ve ara bilginlendirme yapıyordu zaten, demek ki halen uğraşıyorlar, ne yapabiliriz başka? İsteyen istediği yere gitsin ve görsün, isteyen de istediği ucuzlukta kullanmaya devam eder, konu bu kadar basit. Anlık durum geri bildirimlerinin dışında kişisel öfke kusuntularını dönüyor konu, bence bu gereksiz. |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (41. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aFamous@atakan81boş çıkışlar yapıyorsun dostum. Bir sen değilsin öfkeli olan, bir sen değilsin mağdur olan. Hadi o zaman herkes öfkesini kussun, tam bizim toplumumuza yakışan bir tutum olarak. Böyle çözeriz bence bu işi, ne diyorsun? Kendi deyimiyle 10 lira farkın peşinde koşan insanlar, her şeyin de en iyisine sahip olmayı bekliyorlar ya, garip gerçekten. Kalite ucuza alınabilen bir şey değil bizim ülkemizde ve böyle gittikçe de hiç olmayacak. @TBTNETkontrol altına alabildikleri bir durum olduğunda bilgilendirme ve ara bilginlendirme yapıyordu zaten, demek ki halen uğraşıyorlar, ne yapabiliriz başka? İsteyen istediği yere gitsin ve görsün, isteyen de istediği ucuzlukta kullanmaya devam eder, konu bu kadar basit. Anlık durum geri bildirimlerinin dışında kişisel öfke kusuntularını dönüyor konu, bence bu gereksiz.
Kardeşim sen memnunsan burada kal diyorum bak ben 2 yıldır Netspeed kullandım hiç böyle bir şey yaşamadım. İlk çıkışı TBTNET gibiydi abonesi yoktu girdik hiç sorunsuz kullandım bir kere kesinti görmedim inan. 35mbps hız kullanıyordum 76 TL den 81 TL çıkardılar burayı gördüm. 10 TL indirimli bunlarda yeni kuruldu netspeed sorun yaşamadım burdada yaşamayız diye girdik. Başımıza gelmeyen kalmadı. Burdan kurtulursam Ben tekrar geri Netspeed döneceğim, yemişim ucuzluğunu bunların. Çıkacaklarsa adam gibi alt yapısını hazırlasınlar kesintisiz firma çıksın bunlar kalkınacak yükselecek büyücek diye biz eziyetini çekemeyiz.
-
Şimdi bende bu dediğin kişilerden biri olabilirim,bi düşünün adamlar ben 3 gün faturayı geç ödediğim için hattımı kesip 20 tl ceza yansıtıyorlar,şimdi ben 2 gündür interneti adam akıllı kullanamıyorum,şimdi burda adalet varmı benim hakkım yokmu isyan etmeye.
@TBTNET 3 gün geçiktim 20 tl ceza şimdi 2 gündür stabil internet yok ne yapacağız şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 11 Nisan 2021; 23:3:54 > -
-
Netspeed e gelen zam ile araştırma yaparken burayı buldum.
O vakitten beri takip ediyorum 20 TL az ödemek için dert çekmeye demeyecegine Karar verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@atakan81ben memnun olduğumu söylemedim, memnuniyetsizliklerim ve bildirimlerim yazılı zaten, sadece ayrılık nidaları atmanın da anlamı yok yani diyorum. Ben 65 liraya kullanabileceğim en iyi seçeneği kullanıyorum ve bu benim tercihim, iyisiyle kötüsüyle. Herkesin de tercihi aynı şekilde kendisine. 2 yıldır kullanıyorum dediğiniz netspeed de 2017'den beri ülke genelinde aktif hizmet veren bir ISS. Bazı konularda aynı 16 liralık fiyat farkı kadar iyi olabilirler bence de.
-
İnternet yine kesildi sıkıntı yaşayan varmi
Yanlış soru asıl sorun şu olmalıydı "Sıkıntı yaşamayan var mı?"
-
quote:
Orijinalden alıntı: yetkin58
İnternet yine kesildi sıkıntı yaşayan varmiEvet kesik
-
quote:
Orijinalden alıntı: yetkin58
İnternet yine kesildi sıkıntı yaşayan varmiGelirse şaşır onun haricinde hep kesik zaten
quote:
Orijinalden alıntı: aFamous@atakan81ben memnun olduğumu söylemedim, memnuniyetsizliklerim ve bildirimlerim yazılı zaten, sadece ayrılık nidaları atmanın da anlamı yok yani diyorum. Ben 65 liraya kullanabileceğim en iyi seçeneği kullanıyorum ve bu benim tercihim, iyisiyle kötüsüyle. Herkesin de tercihi aynı şekilde kendisine. 2 yıldır kullanıyorum dediğiniz netspeed de 2017'den beri ülke genelinde aktif hizmet veren bir ISS. Bazı konularda aynı 16 liralık fiyat farkı kadar iyi olabilirler bence de.
Arkadaşa kesilen 3 günlük ceza gibi biz 20 TL kesemeyeceğimize göre tek elimizde ayrılmak.
Onada izin vermiyor gözü kör olmayasıca sistem. Pazartesi abonelik iptali için arayacağım diğer firmaya yeni abone olmak için başvuru yapacağım. Ondada tek sıkıntım 1 ay bedava yüzünden 6 ay tahhüt verdik nerden bilelim böyle sıkıntıların yaşanacağını.
-
Bugünde tat vermeyecek yatın uyuyun beyler.
-
TBTNET sunucularından sorunsuz hız testi alabiliyorken, diğer yurtiçi sunucuları seçtiğimde düşüyor hız 2 Mbit'lere, download ve ping problemi var kendi sunucuları haricinde ilginç olarak. Herkeste böyle mi? Umuyorum yarın mesaiye çözülmüş olur artık.
-
Yatın diyorsun da sabah canlı ders var hocam. Dersleri giremedik henüz Eba'ya nasıl yatalım. Server diye kullandıkları hesap makinesinden bozma cihazı düzeltseler biz de işimizi yapar öyle yatardık.
-
Herkes aynı sorunu yaşıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 11 Nisan 2021; 23:47:3 > -
Benim bahsettiğim görüntü tam tersi. TBTNET sunucuları aldığım hızın tamamını verebiliyorken, Turk.net ya da diğer yurtiçi sunucuları seçtiğim ping yükselip, indirme hızı da düşüyor.
-
aynı durum speedtest otomatik taşkaya bilişimi seçiyor orda hız yüksek pinde düşük,,nperf turknet seçince hız düşüyor ping artıyor,yanlış mı anladım ben buda aynı
-
Arkadaşlar oyuncak tan farkımız kalmadı bence nerde kiralık varsa onu bize resmen geçiriyorlar saat başı internet mi gider dün öğle aktif oldum 3 saat bile total olarak kullanamadım 50 den fazla net koptu bağlantı zayıflıgını saymıyorum bile yetkililer bizleri görmezden gelip yarın hertarafa yazacam sizlerde de aynı tepkiyi bekliyorum
-
Evet evet aynıymış ama sizde TBTNET sunucusu da paket hızınızı veremiyor gibi, o yanılttı beni. Ben TBTNET sunucusunda sanki hiçbir sorun yokmuş gibi test sonucu alıyorum.
-
Şuan internet kendine geldi gibi sizlerde durum nedir arkadaşlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X