kurulum ücretini ödersin birde fatura çıkar bu kullandığın günlerin |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (40. sayfa)
-
-
Öncelikle ben firmayı savunmuyorum, yukarıda benim de mesajlarımı okuyabilirsiniz @atakan81. 1 Ocak'tan beri kullanıyorum ben TBTNET'i ve bu yaşadığım ikinci problem. Bizi kimse zorla abone yapmadığı gibi bu firmaya, buradan daha uyguna internet veren sağlayıcı da Türkiye'de yok. Bunların farkında olmalıyız diyorum. Sizin başka firmadan probleme denk gelmemeniz problemsiz oldukları anlamına da gelmez. Zaten genelde problemsiz bir şirket TBTNET de, sadece problem varsa gerçekten problem vardır modunda ve maalesef şu anda onlardan birini yaşıyoruz ama birkaç gün içerisinde toparlıyorlar geçmişe dayalı konuşacak olursak.
-
-
Ha gayret sorun gideriliyor galiba :)
Edit: Şuan düzeldi bende net akıyor maşallah nazar etmeyek bida.. 😎👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 11 Nisan 2021; 20:21:15 > -
@mustafa371988 emin misiniz 3 gün geçirdiğinize? Ben ikinci faturamı 5 gün geçirmiştim, internetim de kesilmedi, ekstra ödeme de çıkmamıştı. Benim TBTNET'e söylediğim tek şey, yapıcı olarak şu hatırlatma mesajını faturanın son günü atın bari şeklinde oldu. O günden beri de daha erken uyarı mesajı geliyor ve de geçirmiyorum da. Ama geçirmek de her koşulda benim de hatam yani, bence doğru bir iletişimle çözebilirdiniz gibi geldi bana sorununuzu.
-
ilk ayım dolmadan başka iss'ye geçmek istiyorum ödemem gereken ücretleri bilen var mı ?
-
altyapı mı çöktü haftasonu ne oldu TBTnet bilgi verebilir misiniz güya hattımın hızı 100 mbit e çıkarıldı...
-
evet sadece 3 gün geçti kendileri de teyit ediyor zaten sözleşmede bu şekildeymiş
-
bu testi nerden yaptınız link bırakırsanız bizde yapalım
-
-
Network da sorun varmış, tbtnet bitik şu an, iki gündür perişanlık, çok pişman oldum geçtiğime
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ay sonuna kadar sabrederim, kendileri bilir; kapattırırım ve başka firmaya başvuruda bulunurum
-
Şu an 0₺ ödesem alacağım internete 64₺ veriyorum hocam, pek uygun bir fiyat değil. Tek tek veya küçük bir kullanıcı grubunu etkileyen sorunlara farklı bir gözle bakılabilir ama bu şekilde bir şirketin tüm omurgasını çökertecek sorunları yaşamak, bir günden uzun sürecek şekilde yaşamak ve bu özelliklerdeki sorunların tekrarlanması hoş görülebilecek şeyler değil maalesef.
Geçmeyi düşünenlerin şu andaki durumu hafta sonu en az iki günü internetsiz geçirmekten daha kötü değilse bence biraz daha beklesinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 11 Nisan 2021; 21:2:42 > -
Problem hala sürüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: junana
Problem hala sürüyor.Aynen tadı yok
-
Mobil internet paketi almak zorunda kaldım Allah sizi bildiği gibi yapsin
@kefbenim yorumum 3,5 ayda sadece 2. kez bir sorunla karşılaşmış olmak idi ama 2 sorunun da aynı şekilde ciddiyeti pek kabul edilebilir değil tabi ki. Her şeyin de bir fiyat dengesi var ama, nasıl ki Dacia ile Mercedes'in kullandığı ortak motorlar var iken ve Dacia'yı da NCAP'ten 3 yıldız aldığı durumlara -yani hayat riskine- rağmen tercih edenler olabiliyorsa, yaşananların tercihlerimizden ibaret olduğunu belirtmek istiyordum biraz. Dacia kâr marjına göre yatırımını bu düzeyli sınırlayabiliyorsa, Türkiye gibi bir ekonomide küçük şirketler bir de küçük kâr marjlarıyla çalıştıklarında, bir an tüm network omurgası yakılıp yok olsa bile ne yapabilirler ki bir anda diyebiliyorum maalesef, durumun bir mağduru olarak hem de. Bir anlık öfke, acımasız ve yıkıcı eleştiriler yerine, yapıcı olarak daha uzun soluklu şanslar verilmesi gerektiğini düşünüyorum ben alternatif operatörlere, ucuz ve kaliteli internetin geleceği için. Ve her alternatif operatör tercihinin riskler barındırabildiğini bilerek gelmeli zaten bence herkes. Bu kadar güzellemeden sonra kalıcı güzel haberlerinizi de bekliyoruz @TBTNET:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: aFamous@kefbenim yorumum 3,5 ayda sadece 2. kez bir sorunla karşılaşmış olmak idi ama 2 sorunun da aynı şekilde ciddiyeti pek kabul edilebilir değil tabi ki. Her şeyin de bir fiyat dengesi var ama, nasıl ki Dacia ile Mercedes'in kullandığı ortak motorlar var iken ve Dacia'yı da NCAP'ten 3 yıldız aldığı durumlara -yani hayat riskine- rağmen tercih edenler olabiliyorsa, yaşananların tercihlerimizden ibaret olduğunu belirtmek istiyordum biraz. Dacia kâr marjına göre yatırımını bu düzeyli sınırlayabiliyorsa, Türkiye gibi bir ekonomide küçük şirketler bir de küçük kâr marjlarıyla çalıştıklarında, bir an tüm network omurgası yakılıp yok olsa bile ne yapabilirler ki bir anda diyebiliyorum maalesef, durumun bir mağduru olarak hem de. Bir anlık öfke, acımasız ve yıkıcı eleştiriler yerine, yapıcı olarak daha uzun soluklu şanslar verilmesi gerektiğini düşünüyorum ben alternatif operatörlere, ucuz ve kaliteli internetin geleceği için. Ve her alternatif operatör tercihinin riskler barındırabildiğini bilerek gelmeli zaten bence herkes. Bu kadar güzellemeden sonra kalıcı güzel haberlerinizi de bekliyoruz @TBTNET:)
İyide arkadaşım bize deseler biz diğer internet sağlayıcıları kadar güvenilir değil yolda bırakma şansımız var bazen gece gündüz kesinti yaşatırız deseydi kimse burda olmazdı. Yapıcı yorum yazın demişsin ne diyelim TBTNET çok güzel kesintilerin oluyor devam edin hatta bu kesintileri biraz daha uzatın 2-3 gün gelmesin ne olacak biz ucuz alıyoruz diğer operatörden bize 15 lira ucuz kullandırıyorsun bize kırbaçta vurabilirsin biz hak ettik siz ağamsınız paşamsınız biz hak ettik. Oldu mu bu arada halen kesik cep telefonu bağlantısı ile yazıyorum.
-
izmir karşıyaka bahariye bölgesindeyim. dün baya sıkıntılıydı şu anda da 2 3 saattir internet sinyali var ama ya çok geç açılıyor siteler veya hiç açılmıyor. başka bu sorun devam eden var mı?
düzenleme: özür dilerim zaten konuşulmakta olan bir konuymuş. mesaj kirliliği yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 11 Nisan 2021; 22:22:40 >
Soruna aksiyon alma hızlarını görüyoruz 2 gündür 600 kbit ile kullanıyoruz her firma da sorun olabilir ama bu kadar sürede çözecek ekip yoksa ay sonu farklı firma yolu göründü bize.
@mustafa371988 Sözleşme de yazması önemli değil, kurul kararı vardı ilk açma kapama da ücret alınamaz buna istinaden başvurun iade edilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 11 Nisan 2021; 22:19:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X