Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitti yine dalga geçer gibi oluyor buda tam bu sefer düzelttiler derken yine hayal kırıklığı TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

• TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Şu an düzeldi gibi hızım 50 mbite sabitlendi 43-44 çıkıyor testte ortalama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine yok internet çocuk sınav oluyor şu an mobil internet olmasa giremiyodu

• Arkadaşlar dikkat etsin. Taşıma yapmadan tekrar düşünsün. Şikayetler artmaya başladı. Bir arkadaşım da sövüp duruyor. 3-4 gündür internet kesik kesik. Mh Tekefonu düşmüyor bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar telefonunu kapattı artık kimse ulaşamaz
    Ne halimiz varsa görün demek oluyor
    Şirket resmen kapattı kimse ulaşmasın
    Yuklenin arkadaşlar veya izmitte olan arkadaşlarımız hal hatirlarimizi soylesinler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy84 -- 12 Nisan 2021; 10:3:43 >
  • enemy84 kullanıcısına yanıt

Aynı internet problemlerini kendileri de yaşadığından ve telefon hatları VoIP (internet üzerinden ses iletimi) olduğu için gidiyor telefonları da. Şirket kapattı diye şey mi olur ya TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

• quote:

Orijinalden alıntı: aFamous

Aynı internet problemlerini kendileri de yaşadığından ve telefon hatları VoIP (internet üzerinden ses iletimi) olduğu için gidiyor telefonları da. Şirket kapattı diye şey mi olur ya  

Abi ne edem bu benim psikolojimi bozdu

• İşten resmen kovulacam az galdi artık telefonada cevap vermiyorlar
    Bakalım kendimi kurtarabilecekmiyim
    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

• Çalıştığımız kurumun eğitimi var ve internet sallantıda.. Ne diyeyim ben şimdi?

• hafta sonu aralıklarla ve sabahtan beri de birkaç kere kopmalar yaşadım. işin garibi modem arayüzünü girdiğimde bağlantı sıkıntısız görünüyordu ama ne kablolu ne de kablosuz olarak internete çıkabiliyordum. bariz hata tbtnet'in çıkışlarında... yani saha dolabı, modem hatası falan değil. Öğretmenim; Allah'tan üst katta kardeşim oturuyor, online derslerimi onun internetine bağlanarak yapabildim. Küçük firmadır, muhattap buluruz her aradığımızda diye abone olmuştum ama yanlış mı yaptım diye düşünüyorum şimdi.

• Lanet olsun böyle müşteriyi mağdur eden firmalara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TBTNET 4. sıradayım bi türlü bağlanamadım,arada bi açıklama yapsanız buradan ne oldu ne bitti durum nedir,tahmini ne kadar daha sürecek bu sorun,millet size ulaşamıyor.

• TBTNET kullanıcısına yanıt
    Rezilliğe bak muhatab yok karşımızda,nerelerdesin eyy tbtnet,internet yok evde günlerdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa371988

@TBTNET 4. sıradayım bi türlü bağlanamadım,arada bi açıklama yapsanız buradan ne oldu ne bitti durum nedir,tahmini ne kadar daha sürecek bu sorun,millet size ulaşamıyor.

Ben 17 dakikalık sabırla ulaştım,çıkan temsilci gönderilen mesaj metninin aynısısını okumaktan ibaret sandığı görevini yerine getirdi.

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt

Testler modem arayüzünden yapılıyor. Türk telekomdayken modem arayüzüne 1 kere Wifi şifresini değiştirmek için girmiştim şimdi 2-3 gündür çıkamıyorum oradan her bir fonksiyonunu öğrendik artık noluyor bu nete diye baka baka :)

• Su an yine tamamen gitti. Bir saatten fazladir da git gel yapiyordu.

düzenleme: 10dk. sonra geldi gibi ama halen stabil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 12 Nisan 2021; 13:33:37 >
  • 1 haftaya yakındır yavaş yavaş kopmalar başladı, şu an rezalet durumda bağlantı. Bir gidiyor bir geliyor bazen saatlerce yok internet.
    Network tarafımızda sorun var diye bilgilendirme mesajı göndermişler ama günlerdir değişen birşey yok.
    Müşteri hizmetleri desen bekleyen minimum 10 kişi..
    Kalite düzelmezse vedalaşırız..

• @TBTNET forumda online ama adamlar 2 satır açıklayıcı bi mesaj yazmaya bile tenezzül etmiyorlar,bunlar neyin kafasını yaşıyorlar ya 20 dk oldu 5 kişi var önümde,burdan güncel durum hakkında açıklama yapmanız şık olmaz mı

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.