Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ulaşsanızda teknik birimde arkadaşlar çalışıyor en kısa sürede çözülecek diyorlar, başka bir bilgi alamıyoruz maalesef, en iyisi bir an önce firma değiştirmek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobil baglantimiz olmasaydı ne yapacaktık. Yine kesildi.

• Firma bir açıklama yaptı mı, telefonla görüşen var mı.
  • Yuh be bu nedir bekleyen sayısı 21 diyor insan hattımı iptal edin bile diyemiyor,bunlar nasıl beceriksiz böyle,arıza her firmada olurda tüm müşteriler 3 gün bu nasıl bi arıza @TBTNET tarihe geçmek üzeresiniz

• Ne güzel hizmet 3 gündür internet kullanmak haram oldu mobil paket aldik bedava para verdik kimsenin hiyarinda değil bu geçişlerde 3 ay kalmayi zorunlu kilanlarin da Allah belasını versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParTaa -- 12 Nisan 2021; 14:27:39 >
  • Benden haksız yere 20 tl aldınız,burnunuzdan geldi demi @TBTNET adam akıllı hizmet vermek müşteri odaklı olmak size kazandırır.TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

• Ping sorunu var 16 üstü çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli abonemiz sistemlerimizde olusan problem giderilerek calismalarimiz sona ermistir. Yasanilan aksakliktan kaynakli magduriyetin telafisi icin mayis ayi faturanizdan 3 günlük indirim yapilacaktir anlayisiniz icin tesekkür eder iyi günler dileriz.
    B050

• Sorunun giderildiğine ve 3 günlük fatura indirimi yapılacağına dair sms geldi şimdi. Ama canlı yayın bağlantılarında hala sorun mevcut. Bu mesajı ve canlı toplantıları mobil veriden yapıyorum 1 saattir.

• Jayus kullanıcısına yanıt

Problem giderilmiş 😎👍

• @TBTNET myısta ben yokum indiriminiz sizin olsun,gerekirse 3 günlük ekstradan verelim yeterki sizle kalıp bir daha sorun yaşamayalım

umarım dediğiniz gibi sorun giderilmiştirde son günlerde kafamız biraz rahat eder.

• Helal olsun adamlara,yaklaşık 25 yıldır internet kullanıyorum ilk defa böyle bir mesaj geldi.
    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli abonemiz sistemlerimizde olusan problem giderilerek calismalarimiz sona ermistir. Yasanilan aksakliktan kaynakli magduriyetin telafisi icin mayis ayi faturanizdan 3 günlük indirim yapilacaktir anlayisiniz icin tesekkür eder iyi günler dileriz.
    B050

Gözümüz aydın 🤩

• ping 30.52 karasızlık 4.92 düzelmiş hali bumudur

• Mayıs ayı için 3 günlük indirim yapılacakmış Mayıs ayında benim normalde 1 ay fatura indirimim var nasıl olucak bu iş

• Öncelikle problemin giderilmesi adına yerine getirdiğiniz görevleriniz ve nihayetinde tarafımıza gönderdiğiniz bilgilendirme SMS'i için teşekkürler. Aynı hassasiyetin devam etmesi ve mümkünse sorunların milyonda bir yaşanması dileğiyle.

• Mayısta 1 ay bedava bari yapsaydınız 3 günlük indirimi siz vermiyorsunuz zaten yasal hakkımız bu,değerli @TBTNET akıl oyunları yapmayın lütfen,hem mayısta değil kulanılmayan ay Nisan bu 3 gün düşüş bu ayda olmak zorunda eğer yasalara bağlıysanız.

• Ocak ayında da sorun yaşandı 1 ay bedava ve 100 megabit paket foruma özel 75 tl oldu,3 gün iade zaten yasal hakkımız arkadaşlar,1 ay bedava yapsalardı tamam helal olsun derdim.

• ABONELİK SÖZLESMESİ sitenizde yok sanırım yada ben göremedim nasıl temin edebiliriz? Fiyat iyiymiş Türknet kullanıyorum Özgür İletişim Paketi. Sizin internette de özgürce dolaşabilecekmiyiz? Türknette google dns ile bütün sitelere girip çıkıyorum. Sizde durum nedir?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.