Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mesaj geçmişlerime bakarsanız şirketin hakkında olumlu birçok mesajımı ve fiyat performans olarak tavsiye ettiğimi görürsünüz,ben her zaman hak neyi gerektirise öyle davranıyorum,kapatım açmama sizin kıt aklınızla karar verecek değilim taşıma için 3 aylık süreyi bekliyorum

• @EryiğitOguz sadece 1 tanesi inanın şeffaf olarak yaşadıklarımı paylaşıyorum,kimsenin hakkını yemem ben sizede böyle olmanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa371988

benim değerler iyi

@EryiğitOguz bu tarz mesajlarım da var görüyorsunuz son bikaç güne bakıp gereksiz boşa çıkışlar yapmışsınız

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt

yaptiginiz yorumlar hicbir sekilde objektif degil burası bilgi paylaşımı icin kullanilan bir forum bir hafta oldu bende baglattim sizin abartmaniz kadar bir sikinti yasamadim hafta sonu kesintisinde bile 2 kere 3 4 dakika gidip geldi internet. yani burda sizin yazdiklariniza gore baksak hicbir şekilde bulasmamamiz gereken bi sirket ama benim deneyimimde hicbir sikinti olmuyor. demekki yazdiklariniz insanlari yanlis yonlendiriyor. siz istiyorsunuzki 75 liraya 100mgbt alayim sifir sorunla kullanayim ama satin aldığınız saglayici belli fiyat belli. ttnetin 150 liraya sattigi ürünü 75 liraya alip ayni kaliteyi istemek ne kadar mantikli. biraz realist olup ona gore yorum yapin insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz ve surekli mesajlarla spam durumuna dusuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EryiğitOguz -- 13 Nisan 2021; 11:27:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tbtnet çalışanı ortağı falan değilim,eğer onlarla ilişkim olsa bende yaşadığım olumsuzları görmezden gelirdim ve firmayı sürekli överdim müşteri toplamak için.TBTNET çalışanı olmadığım için bu kadar objektif olabiliyorum.

Konuya hakim değilsiniz ben tbtnet sürekli kalitesiz demedim,ben tbtnet ile yaklaşık 3 gün süreli 2 büyük sorun yaşadım onun haricinde ufak tefek problemler oldu onuda kısa sürelerde çözdüler.Benim sorunum 1 takvim yılı içinde ilk açma kapatmada ücret alınmayacağı yönünde kara varken benden ücret almaları olay bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: EryiğitOguz

yaptiginiz yorumlar hicbir sekilde objektif degil burası bilgi paylaşımı icin kullanilan bir forum bir hafta oldu bende baglattim sizin abartmaniz kadar bir sikinti yasamadim hafta sonu kesintisinde bile 2 kere 3 4 dakika gidip geldi internet. yani burda sizin yazdiklariniza gore baksak hicbir şekilde bulasmamamiz gereken bi sirket ama benim deneyimimde hicbir sikinti olmuyor. demekki yazdiklariniz insanlari yanlis yonlendiriyor. siz istiyorsunuzki 75 liraya 100mgbt alayim sifir sorunla kullanayim ama satin aldığınız saglayici belli fiyat belli. ttnetin 150 liraya sattigi ürünü 75 liraya alip ayni kaliteyi istemek ne kadar mantikli. biraz realist olup ona gore yorum yapin insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz ve surekli mesajlarla spam durumuna dusuyorsunuz.

Hocam şöyle de bir durum var. Sıfır sorun hiç bir şekilde olmaz elbette. Ancak öyle anlarda sorun çıkıyor ki tamamen çaresiz kalıyorsunuz. Mesela dün mesleki eğitim kursunun öğleden sonraki toplantısının tamamını mobil veriden yapmak zorunda kaldım. Gece olan kesilmeler çok da önemli değil ama gündüz vakti olan kesilmeler sıkıntı oluşturabiliyor.

bende calisan degilim boyle gereksiz bir ithamda bulunmaniz ne kadar sig goruslu biri oldugunuzun gostergesi zira anlatmaya çalıştığım bir sirketi övmek yada yermek değil mesele dogru bilgi paylaşımını saglamak ama sizin böyle bir tartisma kulturune sahip olmadiginizi goruyorum. bizde gelenektir yalnizca olumsuz durumlarda böyle platformlar kullanilir buda insanlari yanlis yönlendirebiliyor iyi bir hizmet alip bunu yazmam direk sirket reklami yaptigim anlamina gelmiyor. ama bunu anlayamadiginizi gordugumden gereksiz kirlilik yaratmak istemiyorum forumda. tamam siz haklisiniz en dusuk fiyata en iyi hizmetin size verilmesi gerekiyordu bunu yapmadiklari icin butun sirketler haksiz.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

Tbtnet ben 3 gün faturamı geç ödediğim için beni cezalandırıyorsa, ben 3 gün interneti kullanamadım,ben niye hoşgörülü davranayım?aslında azıcık bi akıl kullanınca bunu idrak edebiliyoruz.

• robotica R kullanıcısına yanıt

dogrudur ama bunu goze alarak ucuz internet almadiniz mi zira ben bunu bilerek aldim. biraz gercekci olalim bu şirketler telekom gibi dev sirketler degil ki telekomda bile sorun yasadigini soyleyen insanlar olabiliyor ben 1 yil 0 sorunla kullanmis olmama ragmen. bu yuzden is egitim vs icin kullaniyorsaniz sorun cikarmayacak daha profesyonel şirketleri tercih etmelisiniz bence. küçük capli sirketlerin hepsinde bu tur problemler yasaniyor bu bir gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: EryiğitOguz

dogrudur ama bunu goze alarak ucuz internet almadiniz mi zira ben bunu bilerek aldim. biraz gercekci olalim bu şirketler telekom gibi dev sirketler degil ki telekomda bile sorun yasadigini soyleyen insanlar olabiliyor ben 1 yil 0 sorunla kullanmis olmama ragmen. bu yuzden is egitim vs icin kullaniyorsaniz sorun cikarmayacak daha profesyonel şirketleri tercih etmelisiniz bence. küçük capli sirketlerin hepsinde bu tur problemler yasaniyor bu bir gerçek.

TBTNET'i tercihim 100 megabit internet verebilmesiydi. Bir müşteri olarak sadece fiyata bakmadım, mesela eski şirketim netspeed bana 75 üzeri hız veremeyeceğini söyledi, TBTNET'i tercihim tamamen bana 100 megabit verebilmesi oldu, bu hızı da tahahhüt etmemelerine rağmen sonuna kadar verebiliyorlar.

Ha yaşadığım yerde kablo alt yapısı olsaydı kablonet de düşünebilirdim ama VDSL üzerinden en iyi fiyat/performansı veren şirket olduğu için ve en önemlisi 100 megabit hız verebildiği için seçimim bu oldu.

• Arkadaşlar TT'den TBTnet'e geçiş işlemleri için eski modemin arayüzüne giriş yapmam gerekiyor ama kullanıcı adı ve şifre istiyor.. Bu zannımca TT'den kalma.. Bunu nasıl sıfırlarım ya da öğrenirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

kullanıcı adı:admin

şifre:turktelekom eğer değiştirmediyseniz böyle oluyor telekomun

Teşekkür ederim hocam, bir deneyeyim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

telekom modemi için id admin sifre ttnet deneyebilirsiniz. yada ikisinide admin admin olarak deneyin ama önce modemin arka tarafindaki delikten resetlemeniz lazim degisilmis olabilir şifre.

• İnternet kesildikden sonra hız sorunu yaşayan varmı acaba 50 60mbps hız aliyordum 80e sabitliydi ping yükselmiş hız testinde 20 25 çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.