Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam size tavsiyem modem yazılımını 858 den 790 a döndürün bu şekilde çok az kopma yaşarsınız. Dsl ayarından Country ISP den Turktelekomu devredışı bırakın, altında açın DLA yı etkinleştirin. Böylece daha stabil bir bağlantınız olur.

• yusobreak Y kullanıcısına yanıt

Söylediğin şaka gibi bir milletin parçası gibisin sen de dostum :) Senin mantığınla TT 246 adet IP v6 bloğuyla ne alem yapıyor acaba? Veya kullanıcılarına da test olarak dağıtan TurkNet 55 adet IP v6 bloğuyla? Şirketlerin sahip olduğu IP v6 bloğu adeti, yatırımla değil daha ziyade vizyon ya da potansiyelle ilgili bir konu zannımca. Ayrıca 1 IP bloğu milyonlarca kişiye yeter diye bir şeyden bahsetmek de çok doğru bir söylem değil. IP blokları subnet'leriyle birlikte önemli. TBTNET gibi bir şirketin IP v6 bloğu alması neresinden bakarsanız da güzel bir durum. Deneyecek olurlarsa bile sizde denemezler, olur biter.

• Benim sorun akşam eve geldiğinde düzelmisti bugün itibariyle inşallah daha olmaz 😂
    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • remz34 R kullanıcısına yanıt

Mesajımdan sonra özel mesaj ile sorunlarım hakkında bilgi istendi.Gerekli bilgileri ilettim ve çare olarak 86 mbit destekleyen hattımı 51 mbit e düşürdüler.Kopmalara devam,hız derseniz günün büyük bölümünde sürünüyor.Yaklaşık 1.5 saatir bağlantım yok denecek kadar yavaş.Ben bunlardan umudu kestim.Eski operatörüme dönmek için gün sayıyorum.Kopmalar devam ettiğine göre en azından hızımı eski haline getirmeleri için talep açtım 48 saattir bir eylem yok.Ayrıca ttnette 77 mbit hız ile sorunsuz kullanıyordum.tbtnet 71 mbit tanımlamıştı.her konuda kazıklandım.

• Tekrar başlıyoruz. Varmı başka sıkıntı yaşayan?

56k modemle 146 dan bağlansam daha stabil internet hizmeti alırım sanırım. Şafak sayıyorum terketmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keylogger38 -- 14 Nisan 2021; 21:8:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aFamous kullanıcısına yanıt

:) TT ve Turknet farklı pop noktalarında kullanmak için o kadar blok alıyor TBTnet tek bir noktada ne yapacak milyar adet IPv6'yı? neyse IPv6 dersi verecek halim yok şuanda..

• quote:

Orijinalden alıntı: admestos

Hocam size tavsiyem modem yazılımını 858 den 790 a döndürün bu şekilde çok az kopma yaşarsınız. Dsl ayarından Country ISP den Turktelekomu devredışı bırakın, altında açın DLA yı etkinleştirin. Böylece daha stabil bir bağlantınız olur.

Ustam yonermelerini yaptim insallah duzelir

• Farklı peering'lerden çıkış yapan arkadaşlar sorun yaşıyor galiba, benim internetin maşallahı var gerçekten. @yusobreakfarklı POP noktalarında kullanmak için? Hani gerek yoktu dostum hizmet vermeden almaya? Çok ya da tek nokta, alınan IP bloğunu eleştiren bir insanı da hayatımda ilk defa gördüm :) Bence kendi derslerine devam et sen.

• aFamous kullanıcısına yanıt

:) alınmasını değil gereksiz yere alınmasını eleştiriyorum hiç bir işe yaramayacak olan IPv6 bloklarının turşusunu mu kuracaksın. Tek nokta olunca aynı bloğu kullanırsın çok nokta olunca farklı bloklar kullanırsın cevap bu kadar basit. Bu hesap makinesinden de hesap yap ne kadar gereksiz olduğunu anlarsın https://www.calculator.net/ip-subnet-calculator.html Neyse ya daha fazla uzatmayım milletin derdi var zaten yeterince..

• Benim hız dünden bugüne artmış 🤔

• Türknet ile fiyat aynı mı yoksa bu daha mı uygun

• engonge23 E kullanıcısına yanıt

Bu daha uygun ama sürekli sorun yaşatıyor tbtnet e geçenler ağlıyor. TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

• TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

@admestos Ben türk.net te çok memnunum TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET İPv6 yı Türkiye de Kullanan ilk kişilerdenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 15 Nisan 2021; 11:23:4 >
  • İkisininde fiyatı fiber de 85 TL birisi 6 ay 1 ay hediye diğeri de arkadaştan 1 ay hediye

• Hocam size zahmet hat değerlerinizle hız testi sonucunu da paylaşmanız mümkün mü? Karşılaştırma yapmak için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admestos -- 15 Nisan 2021; 13:4:29 >
  • 233966 nolu destek talebine bakar mısınız @TBTNET ?

• quote:

Orijinalden alıntı: admestos

Hocam size zahmet hat değerlerinizle hız testi sonucunu da paylaşmanız mümkün mü? Karşılaştırma yapmak için soruyorum.

Abi kopmalar halen devam ediyor ariza kaydi da biraktim ne olacak

• enemy84 kullanıcısına yanıt

Hat değerlerini ekran görüntüsü atar mısınız SNR ye hat zayıflamasına bakalım bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: remz34

Mesajımdan sonra özel mesaj ile sorunlarım hakkında bilgi istendi.Gerekli bilgileri ilettim ve çare olarak 86 mbit destekleyen hattımı 51 mbit e düşürdüler.Kopmalara devam,hız derseniz günün büyük bölümünde sürünüyor.Yaklaşık 1.5 saatir bağlantım yok denecek kadar yavaş.Ben bunlardan umudu kestim.Eski operatörüme dönmek için gün sayıyorum.Kopmalar devam ettiğine göre en azından hızımı eski haline getirmeleri için talep açtım 48 saattir bir eylem yok.Ayrıca ttnette 77 mbit hız ile sorunsuz kullanıyordum.tbtnet 71 mbit tanımlamıştı.her konuda kazıklandım.

Her gün 1 defa aradım ve hızımın arttırılması talebimle ilgili neden işlem yapmıyorsunuz diye sordum.tamam iletiyoruz diyorlar hala sonuç yok.4 gün oldu artık.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.