Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PM gönderdim hocam.

• şikayetlerde azaldı sanırım, yorum yapan yok durumlar nasıl var mı sıkıntı yaşayan ?

• iki hafta önce tbtnet kullanmaya başladım şimdiye kadar fazla sorun yaşamadım bi kaç kere kopma yaşadım bu kadar

• atakan81 A kullanıcısına yanıt

0 olmadan telefon numarayı dene

• quote:

Orijinalden alıntı: [1]<[d]<[d]

şikayetlerde azaldı sanırım, yorum yapan yok durumlar nasıl var mı sıkıntı yaşayan ?

Yok yaav internet halen dip yazsak bile boş artık ilgenmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy84

Yok yaav internet halen dip yazsak bile boş artık ilgenmiyorlar

Alıntıları Göster
    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Bunu mu demek istediniz TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

100 mbit VDSL bazen buralara kadar iniyor yani stabil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admestos -- 23 Nisan 2021; 18:43:35 >

• arkadaşlar evrakları perşembe kargoya verdim oris Telekom dan 65 mit alıyordum İNŞAALLAH sorun yaşamam, yeni firmalara şans tanımak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: admestos

Bunu mu demek istediniz     

100 mbit VDSL bazen buralara kadar iniyor yani stabil değil.

Alıntıları Göster

Aynen abi kac modem deistim bilirmisin anlatamiyorum

• Bunlar kadar vasat bir şirket görmedim..MH yi ariyoruz aynı kadın çıkıp çıkıp baştan savma yanıtlar veriyor sizi arayacaklar diye aylar geçiyor ne arayan var nede soran .MH yi tekrar arıyoruz tekrar aynı cevap..evrak ,kimlik gönderiyoruz isleme almiyorlar.evragi kimliği geri istiyoruz gönderecez deyip gondermiyorlar..tam bir 3 kağıt firmasi kimlikleri renkli istiyorlar artık hangi maksatla kullanacaklarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 24 Nisan 2021; 2:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

Bunlar kadar vasat bir şirket görmedim..MH yi ariyoruz aynı kadın çıkıp çıkıp baştan savma yanıtlar veriyor sizi arayacaklar diye aylar geçiyor ne arayan var nede soran .MH yi tekrar arıyoruz tekrar aynı cevap..evrak ,kimlik gönderiyoruz isleme almiyorlar.evragi kimliği geri istiyoruz gönderecez deyip gondermiyorlar..tam bir 3 kağıt firmasi kimlikleri renkli istiyorlar artık hangi maksatla kullanacaklarsa

Geçen arkadaşların İki sefer düşünsün artik bisey demiyorum..

Dusuk hız internet mi yoksa onarilmayan arızalar mı anlatamiyorum ...

• İnterneti giden var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerÇel

İnterneti giden var mı?

İnternet var kendisi piyasada yokki dunden beri devam ediyor TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

• son problemden buyana sıkıntı görmedim gayet iyi gidiyor sadece rokrr kullanıyorum kalite filmler var çözünürlüğü yüksek olduğu için sanırım takılma oluyordu modem ile alakalı imiş ben nete suç buluyordum. tesadüf olarak modem denedim o sorun çözüldü şimdi hiç takılmıyor 5 gündür. whatsapp canlı görüşmede kopma oluyordu oda düzeldi modemle birlikte demek ki modem çok önemli bir tanesi dsmat TP-Link VN020-F3  diğeri airtes 5650 v1 bu ikisi ile hiç sorunsuz çalışıyor.

• Vdsl yeni abonelik için modem durumu ne oluyor? Kendimiz mi satın alıyoruz, yoksa firmanın kullandığı belli başlı modemler var mı?

• adrasa A kullanıcısına yanıt

kendimiz alıyoruz

• osmmb O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

• hız testini kablo ile yapmanızı tavsiye ederim bazı modemlerde wifi üzerinden gerçek hızı göstermiyor. mesela şu anda kullandığım modem öyle wifi ile en fazla 40000 kablo ile 70 000 görüyor. en sağlıklısı kablo firmalarda özellikle söylüyorlar haklılar.

• Ya artık bir bankayla anlaşma yapsanız? Enpara'da bir sürü firmanın anlaşması var tek tıkla ödüyoruz. Enpara ile en azından yapılsa da her ay eft ile uğraşmasak.

• Tbt vs gibirnet ? Objektif olun beyler sonuçta tbt yi kullanıyorsunuz iki iss arasında kaldım ikisinide daha önce hiç kullanmadım ve kullanan tanıdığımda yok.35 lik paket düşünüyorum altyapım 70 mbit vdsl destekliyor 35 yin yüzde kaçı bana ulaşır ? Hangi firmanın oyun ms,ping olayı iyi ? Download yapan biri değilim online oyun ve youtube , netflx takılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 25 Nisan 2021; 23:22:24 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.