|
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (50. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rameowerr
Tbt vs gibirnet ? Objektif olun beyler sonuçta tbt yi kullanıyorsunuz iki iss arasında kaldım ikisinide daha önce hiç kullanmadım ve kullanan tanıdığımda yok.35 lik paket düşünüyorum altyapım 70 mbit vdsl destekliyor 35 yin yüzde kaçı bana ulaşır ? Hangi firmanın oyun ms,ping olayı iyi ? Download yapan biri değilim online oyun ve youtube , netflx takılıyorumHocam alt yapınız iyiyse hiç fark etmez. TBTnet ve netspeed kullandım, genel kesintiler hariç hiç bir sorun yaşamadım. Netspeed'te 100 mbit olmadığı için tbtnet'e geçtim, 100 mbit'in 93-94'ünü rahatlıkla alabiliyorum.
-
merhaba 22 sinde taşımak için başvurdum,26 sında geçişim sağlanmış tşkler, fatura için hangi bankalarla anlaşmanız var acaba, aradımda bulamadım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ICE_BLUEE
merhaba arkadaşlar, ilk İnternetim türknet 6 ay kullandım, sonra oris Telekom 2,5 yıl kullandım, bu gün itibariyle tbt net kullanıyorum, hız altyapım aynı, şuan için çok çok iyi, altyapınız ve modeminiz sağlamsa sıkıntı yaşamassınız, 100 mbit 75 tl tanımlı, benim modem max 65 görüyor,, bundan uygunu yok arkadaşlar 👍
Güzel günlerin kardeşim yarin bu topikte senin baglanti problemini gorursem bu günü hatirlatirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Malesef öyle altyapı iyi ise sorun kolay kolay yaşanmıyor. Benim altyapı sadece Adsl destekliyordu. Yıl boyu arıza kaydı ile uğraştım. Kardeşime türknet bağlattmıştık. 2 yıl tek bir arıza kaydı yok. Benim gördüğüm bir kaç bölgesel kapasite yetersizliği. Son zamanlarda inada denk gelmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gulnare
Malesef öyle altyapı iyi ise sorun kolay kolay yaşanmıyor. Benim altyapı sadece Adsl destekliyordu. Yıl boyu arıza kaydı ile uğraştım. Kardeşime türknet bağlattmıştık. 2 yıl tek bir arıza kaydı yok. Benim gördüğüm bir kaç bölgesel kapasite yetersizliği. Son zamanlarda inada denk gelmedim.Kiralanan sunucu suan kotunun iyisi kardesim
Bu sunucu daha bir kac belirli abone bulunmakta yarinlar daha ne ler olacak bilemeyiz
Gecenlerde sunucu patladi millet 4 gun internetsiz kaldi alt yapi tamamda isin icinde kiralanan sunucu var ortada
Benim hat degerlerim 70 mbs iken 40 mbs dusurduler defalarca ariza kayit birakmama ragmen ilgili kimse yok ve halen hic bir yayin izlememekteyim hat ara ara git gel yapiyor.Bu hepimizin başına gelecek
O yuzden kimsenin vebalini almayin ve tavsiyede etmeyin herkesin iradesine bırakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy84 -- 26 Nisan 2021; 23:49:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kiralanan sunucudan bahsettiğiniz nedir? Hat değerleriniz mi 70 den 40 düştü. Yoksa hattınız 70 de bağlanıp mı 40 üstü hızlar göremediniz. Bir kaç gün herkes evde kaldı hemen internete sıkıntılar mı başladı. Daha 19 gün kapalı kalacağız. Geçen seneki gibi sıkıntı yaşayacağız gibi böyle giderse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 27 Nisan 2021; 0:5:33 >
merhaba sıkıntısız ss varmıki, ben altyapıma güvendim geçtim, benim gibi altyapısına güvenenlere fikir olsun diye paylaştım. ayrıca akşam 8 de aradım hemen açtılar, buda müşteri memnuniyetini önemsediklerini gösterir, yeni firmalara şans tanımak lazım ye düşünüyorum, sonuçda tahaddütsüz, olmadı türknet..
quote:
Orijinalden alıntı: gulnare
Kiralanan sunucudan bahsettiğiniz nedir? Hat değerleriniz mi 70 den 40 düştü. Yoksa hattınız 70 de bağlanıp mı 40 üstü hızlar göremediniz. Bir kaç gün herkes evde kaldı hemen internete sıkıntılar mı başladı. Daha 19 gün kapalı kalacağız. Geçen seneki gibi sıkıntı yaşayacağız gibi böyle giderse.Aynen kardeşim 70 mbs internetim vardi haberim olmadan 40 mbs dusurduler her turlu sorun verdiler en son kaliteli asus modeme bahane buldular.Modem degistim hepsini yaptim bu interneti duzeltemedim
Anliyacagin interneti hepsi kiralanan sunuculardan gelir artik oda allah kerim ne kadar verimli ise internetimiz o kadar verimlidir
Sizin yaşadığınız tamamen altyapı arızası. Bu hıza ne tbtnin nede başka bir internet şatışı yapan alt firmaların müdahalesi söz konusu. Mesele sizin altyapı arızası bildirmenize rağmen sahadaki personelin vurdum duymaz çalışması yada sağlayıcınızın arızayı bildirmemesi. Son zamanlarda saha personeli arıza olmasına rağmen kolay yoldan iç tesisata atarak internet şatışı yapan firmalara cezai bedel çıkarıyor. Firmalarda her arıza kaydını sahaya bildirmiyor. Olan yine kullanıcıya oluyor. Bunun kolay çözümü yok. Çünkü kimse hakkıyla işini yapmıyor. Turktelekomun bir an önce satıştan çekilmesi, ttnet altında sadece satış yapması altyapı sağlayıcı nın sadece işi altyapı yapmak, ve onarım yapmak olmalı. Her şekilde türktelekom yoksa kendi abonesini düşünüyor.
273056 numaralı destek kaydına bakar mısınız? @TBTNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admestos -- 27 Nisan 2021; 11:4:23 > -
Yurt dışı sunucular da sorun yaşayan var mı?
-
Benimde hız çok düşük şu anda.
-
35 lik paket 37 ye çıktı en sonda 42 megabit olmuş hız benim değerler böyle,genel arızadan sonra sorun yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 29 Nisan 2021; 7:27:15 >
-
Online işlemlere giriş yapmak için abone numarasını nasıl görüntüleyebiliyoruz bilgisi olan var mı? Müşteri temsilcisini aradım alakasız cevaplar veriyor.
adsl kullanıcı adı ve şifrede başında 0 olmadan telefon numaramız,benim o şekil bi deneyin sizde.
-
İsimsoyisim@tbtnet , şifresi cep telefonu
düzelmişti yine 2 haftadır problem var
ss de görüldügü gibi internet sürekli anlık düşüşler yaşıyor
-
Merhaba arkadaşlar netspeede geçiş için başvurdum tbtnet onay vermiyomuş,netspeed mh arayıp söyledi ekran görüntüsü istedim veremiyoruz dedi yoksa onuda paylaşacaktım.Bunu nereye şikayet edip sonuç alabiliriiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X