selamlar, downloud hızımı 50-60 mbps ye düşürmenizi rica ediyorum daha önce 33 snr marjın değerim vardı şuan çok düşük olduğu için zar zor 35-38 mbps ancak alabiliyorum |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (48. sayfa)
-
-
Altyapıma güvenip tbtneti deneyim dedim pişman oldum bu nedir arkadaş ya mh arıyorum şuan için teknik serviste çalışan yokmuş sabaha bakacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 16 Nisan 2021; 22:52:20 >
-
-
Kayseride netplus diye firma var. 16 mbit sınırsız 45 tl ye veriyor. Böyle devam edecekse hizmeti onlardan alıyım. Memleketimin insanı kazansın benimde cebimden daha fazla para çıkmasın. 1 gün iyi 2 gün kötü 2 gün iyi 1 gün kötü bu kadar istikrarsız, kararsız bir hizmet olamaz yani. Bütün binada telekom ftth var, vodafone, telekom, netspeed her firmadan abone var tek problem yaşayan benim. Hepsi aynı fiziksel altyapıyı kullanıyor.
-
Yine yerlerde internet...aynı hatayı orisle yaptım. 1 tane bayan sorumlu vardı oriste bütün işlere o bakıyordu . Benzer durum tbtnette mevcut, şirket 3-5 kişinin elinde dönüyor sanırım. Üye sayısı çoğaldıkça sorunları çözmeleri uzun zaman alacak belliki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 19 Nisan 2021; 0:18:46 > -
İnternetinde sikinti olan var mi? İzmir karsiyaka bahariye bolgesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@TBTNET kaynaklı bir sorundur yine Hatay bölgesinde de yok saatlerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem ücreti var mı? Ftth altyapı var mevcutta türknet kullanıyorum
Sıfır sıkıntı.
-
Gibirnet kullanıyorum altyapım 88 mbps kadar destekliyor vdsl acaba denemeli miyim birde bir sıkıntı yaşarsam 3 ay kalmak zorunda kalmak can sıkıcı .
-
hocam o bölgede kablonet altyapısı vardı sizin yerinizde olsam hiç bulaşmazdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: dreamblue35hocam o bölgede kablonet altyapısı vardı sizin yerinizde olsam hiç bulaşmazdım
iş durumum belli olmadığından taahütsüz bir abonelik almak zorunda kaldım. yoksa ailemle yaşadığım evde kablonet vardı ve çok memnundum. şimdi kendi evime taşındım yakın bölgede ancak yazdığım üzere taahüte giremiyorum.
şimdilik iyi gidiyor inşallah hep böyle devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kipir -- 20 Nisan 2021; 22:3:8 > -
kısa vadede iş görür ancak altyapıya güvenip gibirnet ten bende geçtim bu firmaya ancak gelin görünki yeni firma olduğundan mıdır yoksa bölgesel faktörlerden midir bilemeyeceğim 79 mbit hız tanımlanmıştı altyapı 100 mbit rahat destekler görünüyordu firmaya alt yapı destekler arttırabilir misiniz diye sormuştum; sağolsunlar ama gelin görünki bu şekilde olmuyormuş zar zor 50 mbit ve biraz üstünü zorluyor internetim, yurt dışı çıkışlar sürünmekte ancak 35-40 mbit görebiliyorum bazı zamanlar 25 mbit ancak alabiliyorum size tavsiyem istikrarlı olan kablo netten şaşmayın... ablamdan biliyorum izmir göztepe bölgesinde ikamet ediyor çok güzel bir şekilde kullanıyor
-
Ben modemin içine yazdığımız kullanıcı şifresini unuttum modemden bakıyorum xxxxx olarak gözüküyor nerden öğrenebilirim modem değiştireceğim şifremi bilmiyorum.
-
Cep telefonu numarası değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Operation Manager
Cep telefonu numarası değil miöyle birşey hatırlıyorum ancak emin değilim TC de olabilir mi bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X