< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (46. sayfa)
-
-
Değişmiş hocam bugün baktım 2 blok ipv6 var görünüyor. Dün kontrol ettim dediğiniz gibi 34 blok görünüyordu 2 si üzerinde çalışma görünüyordu. İşin ilginç tarafı sürekli iyiydi diye övdüğümüz Netspeed ipv6 olayına hiç girmemiş. Gördüğüm kadarıyla da 15 bloktan da 11 ini doldurmuş 2 tane yarı dolu 2 tane de boş var. Yarın bir gün onlar da dolduğu zaman yoğunluktan dolayı şikayetler orda da başlayacak.
-
Zaten o kadar blok alınmasına şaşırdım abone sayısına göre fazlaydı.
2 blok kaldığına göre test için kullanılır kullanıcılara verilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 13 Nisan 2021; 22:54:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TBTNETMerhaba,
Kampanya 19.02.2021 tarihi başlangıcı olduğu için bu tarihten önce abonemiz olmuş olan abonelerimiz 100 Mbps paketi kullananlar ve 35Mbps kullananlar bu pakete geçiş yapabilir.
1 ay ücretsiz kampanyası 19.02.2021 bu tarihten sonra geçerlidir.
Engelli indirimi hali hazırda indirimli olduğu için kampanyadan faydalanamamaktadır. 100Mbps engelli indirimli vdsl paketimiz 68TL dir.
Alıntıları Gösterdonanımhaber kampanyasını yıl sonuna kadar uzatırsanız çok iyi olur.
-
İnternet yine gitti dsl isigi kirmizi yaniyor kayit olusturdum
Hocam şuan yurtdışı çıkışları %98 ini TT üzerinden verdikleri için hız düşmesi normaldir. Daha önce bir kısmını Vodafone ve SOL üzerinden yapıyorlardı. İP bloğunuz o kısıma denk gelirse düzelme yaşarsınız.
-
İlginçtir ipv6 tekrar 34 blok olmuş ve ikisi şuan kullanımda. Kimlere verdiler acaba?
-
Ciddi ciddi TBTnet'in IPv6 ile hizmet verebileceğini mi düşünüyorsunuz? şaka gibi milletiz yeminle IPv6 alıp stokta bekletmek kadar gereksiz bir şey yok TBTnet bu kadar IP neden aldığını oda bilmiyordur çünkü aldıkları her blok milyonlarca kişiye yeter ve alıp saklanacak bir yatırım gibi bir şeyde değil çünkü hem ucuz hem de sınırsız bir şey..
-
Sizin adınıza sevindim hocam..
Lakin benim hız hiç de stabil değil.. 60 mpbs'i gördüm ki altyapım da bu hıza kadar destek veriyor.. Ama 15'i de gördüm.. Şu an 30 civarı.. Bazen 40 üstüne çıkıyor..
Bunun sebebi nedir sizce?
Bulunduğum bölgede internet kullanım yoğunluğunun artması hız düşümüne sebep olabilir mi acaba?
Ya da ölçüm yaparken mi bir hata yapıyorum?
Telefondaki Speedtest uygulaması ile wifi üzerinden bunu yapıyorum ama 60'ı gördüğümde de aynı şekildeydi zaten.. Bilemedim.. En azından 50'den aşağı düşmesin isterim..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 gun oldu geleli internetim gitti ek paket aldim sonra surekli kopmalar oldu.Dersler cocuklarim bile girememektedir.İnterneti kullanmadığım dan inan faturayi hevesle ödeme yapamiyacam. İnternet varlik ile yokluk arasında bisey
En kısa zaman da yollarimi ayirirsam cok guzel olacak.
Şu rahat liga gelemeden ayriliyorum yaa ona uzulecem Reklami yapan arkadas ici ve vicdani rahat mi acaba Basvuru yapan arkadaslar 2 sefer dusunmesi lazim
-
Hocam sadece almanız yetmiyor. Şuan kaç tane kurum, kuruluş bu şekilde hizmet vermeye uygun. İpv6to4, ipv6in4 halletmek lazım. Ben İsa Beyin geleceğe yönelik yatırım yapmaktan kaçınmayacağını düşünüyorum. Kaldı ki TT ile ortak çalışan TN bile daha yeni ipv6 denemelerine başladı. Kullanıcılarda yeni yeni test etmeye başladı. Her şey zamanla olur ümidi kesmemek lazım.
-
Bir ben mi sorun giderildi mesajından sonra en az eskisi kadar iyi hizmet alabiliyorum? Yoksa her an olabilen anlık ya da bölgesel değişimlerden mi söz ediliyor?
Wi-Fi ile
Paket: 50 MBit
Saat: 19:15
Yer: İstanbul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aFamous -- 14 Nisan 2021; 19:23:30 > -
2 aydır kullanıyorum.sadece 2 gün önce yaşanan problem dışında problem yaşamadım.Alt yapınız iyise tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X