Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

Ne vaadettikleri hızı verebiliyorlar nede başka firmaya geçmek için onay veriyorlar geçecekler bunları göz önünde bulundursun

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa371988

Ne vaadettikleri hızı verebiliyorlar nede başka firmaya geçmek için onay veriyorlar geçecekler bunları göz önünde bulundursun

Kablolu test yaparsanız tanımlı hızı aldığınızı görebilirsiniz
  • daha önceki sayfada kablosuz gayet iyi hız alabiliyormuşum bakarsanız görebilirsiniz @TBTNET kopyala yapıştır cevaplardan uzak durun

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
    Modem ayarlarınızı kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz.

Geçiş işlemlerinde regülasyon süreci işletilmektedir.

Evraklar tarafımıza doğru olarak iletildiği taktirde geçiş onay işleminiz yapılacaktır.
  • TBTNET kullanıcısına yanıt

Sevgili @TBTNET internet değerlerini stabil olarak vermiyorsunuz,yoğun kullanılan saatlerde hızlarda düşürme yapıyorsunuz.Sonrada yok kablolu test yok modem ayarı suçu bizlere atıyorsunuz.Özellikle yoğunluğun olmadığı bu saati bekleyip cevap yazayım dedim işte kablosuz test şimdi buna ne denir ki....

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • merhaba daha önce kullandığınız hızın altındamı net kullanıyorsunuz acaba, çünkü altyapınız desteklemiyorsa vaad edilen hızı ttnet olsa alamassınız, firmaya haksızlık yapıldığını düşünüyorum, ben oris Telekom dan geçtim aynı hızı burda daha uyguna kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt

Merhaba,42 megabit olan paketi kullanıyorum 12 megabit 16 megabit oralara iniyor bu hız yarısından da az,30 megabit üstü kabul edilebilir,altyapım gayet iyi hat değerlerimde sorun yok bu yoğun kullanım olan saatlerde daha çok oluyor.

usta alt yapın destekliyorda, daha önce o hızları adınızmı başka ss den onu diyorum,, benim altyapı da 100 mbiti destekliyor, ne türknet, ne oris Telekom, ne tbt net, o hızlara çıkamadı, kablolu mu test yapıyosunuz, wifide 2.4 ghz de hız düşer biliyorsunuzdur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 1 Mayıs 2021; 17:2:6 >
    Merhabalar,

Tarafımızda 42 mbps olan bir paketimiz bulunmamaktadır.

Kullandığınız paket 35mbps paketidir.

2.4ghz modemlerde wifi kirliliğinin bulunduğu alanlarda tam hızlar alınamamaktadır.

Gerçek test sonuçlarını kablo ile yapmanızı öneriyoruz.

Wifi ile yapılmış test sonuçları gerçekçilik yansıtmamaktadır.

Evet aldım bizzat bu firmadan hemde,sorun hız dalgalanması.

Nasıl saçma bi cevap bu 42 megabite telekom altyapısı kullanıcılarına yükselti bunu herkes biliyor.Bu modeme gelen değer görmüyormusunuz siz.41,277 diyor bunda sürekli dalgalanma oluyor sorunum o..

• Az önce online oyuna girdim, girmez olsaydım. Bildiğin ağır çekim, güya 100 mbps fiber kullanıyorum. Taşıma işlemi için 3 ay mı beklemek gerekiyor du?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 1 Mayıs 2021; 17:49:53 >
  • @TBTNET bakın bu hız gayet iyi benim sorunum tamda bu yani belli bi standart yok.Bu testide kablosuz yaptım sonuç mükemmel yani.Yok 42 lik paketimiz yok yok kablo bilmem bi sürü bişey herşey ortada işte bunu çözün siz.35 lik pakette bu hızı alabilirmiyim yani paket hızı 41 olmasaydı.

• Adsl den geçiş yapan bir tüketici olarak 1 aylık deneyimim:

• Gayet stabil bir internet hızı VDSL - 75 mbps download - 8 mbps upload.
    • Ping Türk Telekom altyapısının sunduğu ping ile aynı artma yada azalma olmadı. Genelde mobile oyun oynuyorum PUBG Mobile 48 ms - Mobile Legends 20-40 ms.
    • Geçmiş mesajlarda görebileceğiniz sadece 1 kez genel bir problem dışında hiçbir problem yaşamadım - sorun çözümlendi ve yaşanan kesintileri firma telafi etti.
    • Herhangi bir kısıtlama yok 7/24 tam gaz. TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

TBTnet kesinlikle geçiş yapacaklara yeni bağlantı kuracaklara tavsiye ederim. Bu fiyata Donanımhaber üyelerine alt yapınızın durumuna göre 100 mbps'e kadar tarife sunan başka bir operatör yok. Umarım bu şekilde sorun yaşamadan uzun süre TBTNetli olmaya devam ederiz. TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 1 Mayıs 2021; 19:59:20 >

• İnternet hızı yerin dibinde yine

eger modemın yakınındaysa 2.4 olsun 5ghz olsun kablolu olsun aynı hızı gosterır kablolu daha stabıldır yalnızca. su 2.4 muhabbetının arkasına saklanan tbtnet gıbı bı fırma daha yoktur ne desen dırek bu sacmalıgı soyluyorlar. banada aynısı oldu kablolu ve 2.4 bırebır aynı hızları verdı bosu bosuna ınsanı ugrastırıyorlar sadece. becerıksızlıklerının bır bahanesı.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    @EryiğitOguz

Teknolojiyi takip edin biraz.

Konu ile ilgili biraz araştırma yapsaydınız 2.4Ghz ile bu yorumu yapmazdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EryiğitOguz

eger modemın yakınındaysa 2.4 olsun 5ghz olsun kablolu olsun aynı hızı gosterır kablolu daha stabıldır yalnızca. su 2.4 muhabbetının arkasına saklanan tbtnet gıbı bı fırma daha yoktur ne desen dırek bu sacmalıgı soyluyorlar. banada aynısı oldu kablolu ve 2.4 bırebır aynı hızları verdı bosu bosuna ınsanı ugrastırıyorlar sadece. becerıksızlıklerının bır bahanesı.

Hocam muhtemelen hızınız 35 mbite kadardır o yüzden 2.4 ghz de aynı hızları almış olabilirsiniz daha fazlasınız desteklemez zaten. Onu da 40 mhz de alabilirsiniz ancak 20 mhz de o da çok zor. 5ghz de kablolu yapılan teste yakın bir hız alabilirsiniz ama 2.4 ghz de bu söylediğiniz imkansız.

• admestos kullanıcısına yanıt

yukaridaki arkadasin bahsettigi konuya istinaden yaptim bu yorumu 40 mgbt aliyorum diyor yani onun icin 2.4 le 5ghz arasinda fark yok 50 mgbt ustunde farkediyor ama 40 mgbt internet icin hala 2.4 muhabbeti yapmaları saçma olan.

40 mgbt internet icin 2.4 muhabbetini papağan gibi tekrarlayip teknoloji takip etmekten mi bahsediyorsunuz? burda insanlara emir kipiyle konusmak yerine teknik kapasitenizi gelistirmelisiniz bence.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.